MUAF DURUMU VE KRONİK SORUNLAR?

Herkese Merhabalar. Askerden Kısa Süre Önce Mauf Oldum. Sebebi Uyku Bozukluğu Ve Uyum Bozukluğu. Acemi Birliği Gayet Güzel Giderken Usta Birliğim Batman Cezaevi Jandarma Olarak Belirlendi. Sonrasında Gittiğimde Coğrafi Konumuna, Ve İmkanlara Uyum Sağlayamadım. Sonrasında Uyku Bozukluğu Hava Değişimi Derken 55 Günlük Askerlik Mevzusu Son Buldu. Tedavi Olmam Gerekiyordu. Fakat Sigortam Olnadığı İçin Bu Durumu Halledemedim. İşe Girersem Hem Böylece Sigorta Sahibi Olup Tedavi Olurum Hep Kendi Kendmi Tedavi Ederim Umuduyla Hangi İşe Gitsem Kapı Duvar Oldu. Sonra Detaylıca İnceledim. Sonuç Olarak " D17/F1 UYUM BOZUKLUĞU " Tanısı Konularak Muaf Olduğumu Öğrendim. Sonrasında D ya da F Harflerinin Muaf Olma Dueumunda Kademeleri Belirlediğini Anladım Anlaşılan Sorun Büyüktü. Yazıyor Ki " BARIŞTA VE SAVAŞTA ASKERLİKTEN MUAFTIR ". Şimdi Ne Yapacağımı Bilniyorum Ne Kadar Gerekli Mecra Makam Varsa Dilekçe Vermeme Rağmen Sonuç Alamadım.2 Senedir İşsizim. Üstümde Adeta Bir Ağır Yük Taşıyorum Sanki. Ne Yapacağımı Bilmiyorum. Adeta 22 Yaşında Beni Yaşarken Ölü Gibi Yaptılar Kimsede Dinlemiyor, Yardımcı Olmuyor. Ne Yapabilirim ya da Ne Yapmalıyım... ŞİMDİDEN CEVAP VEREN YARDIMCI OLAN KİŞİ VE KİŞİLERE TEŞEKKĞR EDİYORUM.

MUAF DURUMU VE KRONİK SORUNLAR?