DİKKAT BOZUKLUĞU/KAYGILANMA?

20 yaşında eli yüzü düzgün iyi bir gencim şehirdışında üniversite okuyorum ciddi manada psikolojik olarak yerlebir durumdayım ne arkadaşlarıma söyleyebiliyorum ne aileme üzülerek bi şekilde günlerimi geçiriyorum dikkat bozukluğu odaklanamama ve bulunduğum ruh haline göre aşırı kaygılanma, çekinme gibi bi sıkıntım daha var tam ne denir bilmiyorum bazen sesim titriyor ya da terliyorum huzursuz oluyorum ben bu zamana kadar zorlu işlek yerlerde de çalıştım girdiğim ortamlarda arkadaş ekibi de kurdum kendimi insanlara sevdirdim iyi anlaştım kaynaştım ama yaklaşık 1-2 senedir bu konudan ötürü hayatan soyutlandım resmen kendi kendimi yiyip bitiriyorum bana yardım eli uzatan kimse yok hastaneye gittim ama orada bile bana ecel terleri bastı her şey karışık geldi ne yapacağım hakkında bi fikrim yok lütfen böyle bir şey yaşamış olan varsa veya psikoloji okuyan bir şekilde bilgi sahibi olan benle biraz konuşsun akıl versin bilgilerini tecrübelerini paylaşsın beni hayata bağlasın psikolojimi düzeltebilirsem kendim de iyi yerlere gelebilecek potansiyel görüyorum ama bu durum herşeyi engelliyor bu yazdıklarım gerçekten boş azımsanacak şeyler değil gizliden gizliye üzülüp ağlayıp duruyorum kendimi aileme çevreme layık göremiyorum düzelmek istiyorum gerçekten böyle hayat geçmiyor

Güncellemeler
+1 yıl
Özel psikolog bulurum araştırsam o sorun değil de allah bilir kaç seans çağırır o yönden sıkıntı biraz bütçeyi aşabilir tahlil felan yaptırdıktan sonra fayda etmesse düşünürüm gitmeyi eğer sorun olmasa konuşmak istersen konuşabiliriz bu konu hakkında
DİKKAT BOZUKLUĞU/KAYGILANMA?