Güncellemeler
+1 yıl
Özel psikolog bulurum araştırsam o sorun değil de allah bilir kaç seans çağırır o yönden sıkıntı biraz bütçeyi aşabilir tahlil felan yaptırdıktan sonra fayda etmesse düşünürüm gitmeyi eğer sorun olmasa konuşmak istersen konuşabiliriz bu konu hakkında
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Seninle aynı duyguları bende zamanında paylaşmıştım çok zor şeyler yaşadım. Destekle ve tek başıma atlattım tam geçmedi ama çok az kaldi
Nasıl üstestinden geldiğini nasıl aştığını anlatabilirmisin
Ben çok zor atlattım birkaç yıl destek aldım. ilaçların etkisi vardı tabi. Sonra kendim boş kalmadım calisiyordum zaten. Aile desen pek destek olmadılar bana. Aram iyi değildir onlarla. Ama şimdi senin durumunu bilmiyorum sen daha kolay atlatabilirisn belki. Bu şekilde
Şu kaygılanma dediğim olay galiba anksiyete oluyormuş kendimi şartladım o olayı biraz bastırdım gibi kendimi umursamaz bi moda sokuyorum bu odaklanma probleminin ise demir veya b12 eksikliğinden olduğunu düşünmeye başladım memlekete gidince tahlil yaptıracağım yardımın için teşekkür ederim
Yine bilgili bi doktor ile konuşsam motive alsam çok iyi olur ama ücretsiz şekilde ulaşması zor hastaneye gitmek istemiyorum çok kalabalık zahmetli iş
Şöyle bir durum var kardeşim. Ben ilk başta devlete gittim hem ucuz oluyor diye hemde doktor iyiydi fakat doktor iyi olsada konuşmak için az vakit oluyor. Birde kırk yılda bir olur belki ama bana hep yanlış ilaç vermişler. Ben yinede çok onerilmiyorsa mecbur da değilsen özele git derim
Memleketini sorsam belki bulurum sana doktor. Bana yakın olsan benim doktora git derim de. Bakalım
Kaygılanma evet anksiyete en alasını bilirim onun. Demir B12 d vitamini bunlar eksik olunca daha zor oluyor.. vitamin kullan
Benim için sıkıntı yok. Faydam dokunursa ne güzel
Mesaj atılmıyor seviye saçmalığı var :/
Evet ya bende denedim atamiyorum
İnsta var mı
Yok desem inanır mısın
Doğrudur sorun yok 😂
Var deli var 😂
Lvşslgşwşgş bekliyorum dolu dolu bi motive olalım
Sen ver ben atayım sana mesaj
Fpeeople0 Fake bu yazınca reel hesabımı söyliyim ol orta gözükmesin
Way fakeci way