Uzun ilişkim sonunda aldatıldım ve yakın zamanda evlendi.
İçinden çıkamadığım bir dönemdeyim deliriceğimi düşünüyorum tavsiyeniz var mı terapi harici
İçinden çıkamadığım bir dönemdeyim deliriceğimi düşünüyorum tavsiyeniz var mı terapi harici
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Çok ağır bir şey tabi ama bütün iş sen de bitiyor
Öncelikle üzerine düşünmeyi bırakmalısın
Terapiyi hariç tutma nedenini merak ettim
Terapiyi düşündüm tabi ama acaba gerek var mı diye düşünüyorum iyi gelir mi diye de endişelerim var
Hem maddi açıdan da bu bir seanslık bir süreç değil sonuçta
Bir seanslık seans ta olabilir olmayabilirde. Maddi açıdan endişeleniyorsan gitmek zorunda değilsin tabi ya da Devlet hastahanesinden rendavu alabilirsin
Hic yardım almadanda bu yasadıgın travmatik sürec zamanla birlikte geçecek
Yani terapi almadan zamanla geçebilir mi
Hayır maddi açıdan çok sorun etmiyorum ama bir kaç kişiyle görüşmede sihirli değnek beklemiyorum tabi ama frekanslarımız uyuşmadı bende benim için terapi yanlış tercih diye düşündüm
Geçer ama senin icin nasıl gececegini bilemiyorum.
Psikolog seçerken bile bir etkileşim olması gerektiğine inanıyorum
Kesinlikle öyle katılıyorum
Umarım her zaman mutlu olursun
Umarım olabilirim onca aldatma yalana rağmen hala ona karşı bu kadar yoğun duygular besliyor olmama anlam veremiyorum gece bir anda kalkıp uykum kaçıyor delirdiğimi düşünüyorum ama şu an o hayatının en mutlu evresinde
Ne zaman yasandı bu ayrılık
3 yıllık bir ilişkimiz vardı son bir yılında imam nikahı kıydık ailelerin haberi yokken karşı taraf çok muhafazakardı bende yani ailemde fazla rahat bende kabul ettim nikahın birincı yılın sonunda bir anda nikahı attı sonra peşimden koştu bende kabul ettim ilişki içindeyken nişanlı olduğunu öğrendim nişan atıcagını söyledi ben bir süre sonra gene tamam dedim bir süre birlikte olduk baktım ki nişan atmıyor ama ayrılamıyorum da oda bana mantık evliliği olduğunu ailelerin istediğini evlenip zaten anlaşamıcagını onu beklemem gerektiğini söyledi bende kabul etmedim bu geçtiğimiz pazar yani iki gün önce resmi nikahı vardı cumartesi günü son buluşmamızdı
Seni resmen oyalamıs ve kandırmıs. Bu kadar büyük kötülüğü nasıl yapabiliyor insan. Söylenecek bir söz bile yok. Kelimeler kifayetsiz kalıyor.
Sadece sana hayaller satmıs. Göz boyama.
Evde onda büyük problemler var ama ben bu ara kendimi suçlu buluyorum ben hala nasıl ona karşı birşeyler hissediyorum en büyük problem bende ben bunca şeye izin verdim
Bu travmatik sürece kafayı olabildiğince mesgul etmek gerekiyor. Ortak bir bağlantı var ise hediye fotoğraf not bunlardan kurtulman gerekecek.
İçten içe beklediğin icin izin verdin
Fotoğrafların bazılarını bugün sildim hediye ettiği kolyeyi hala çıkaramıyorum
Evet hala farketmesemde olabilir ihtimali var
Seviyen yetiyor ise konusmak ister misin
KS de ki seviye
Olur
Yazabilirsin
yazdım
Sen birlikte oldun mu onla
Konunun birlikte olmakla ne ilgisi var hayır olmadım ama oladabilirdim o çektiğim acıyı daha hafifletmez
Çivi civiyi söker sağlam bir seks iyi gelir
Yaslariniz kaç ki
6 ayı geçti mi?
Hayır bu pazar evlendi
İlişkiniz ne zaman bitti?
Ben nişanlı olduğunu ilişki içinde öğrendim exiyle nişanlanmış sonra zaten kısa sürede evlendi
Evlendikten sonrada benimle görüşmek istediğini söyledi ailelerin istediği olduğunu bu mantık evliliği olduğunu söyledi evlenip anlaşmicağını düşündüğü için boşanıcağını onu beklememi istedi
Mahşerin 5 atlısında birine denk gelmişsin. Uzaklaş ordan. Oyuna gelme :)
Kesinlikle öyle en kötüsü onca şeye rağmen hala ona karşı birşeyler hissediyor olmam şaka gibi
Dertleşelim mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Off ya, böyle şeyleri duyunca içim acıyor 💔 Seni o kadar iyi anlıyorum ki! Aldatılmak zaten başlı başına yıkıcı bir şey, üstüne bir de o kişiyi evlenirken görmek tam bir kalp kırıklarının şampiyonlar ligi! Ama bak, sen bunu kendine yapılmış bir kötülük olarak değil, ona tahammül etmek zorunda kalmadığın için bir "kurtuluş" gibi düşün.
Kendine biraz zaman tanı, üzüntünle yüzleş ama onda boğulma. Hobilerle uğraş, yeni yerlere git, farklı insanlar tanı. O seni haketmiyormuş, nokta bu. Sen muhteşem birisin ve bunu unutma. Eski defterleri kapat, yenisi için enerji biriktir. Seni üzenin değil, güldürenin hayatının merkezinde olması gerekiyor. Unutma, daha güzel günler seni bekliyor. 🥰