Arkadaşlar merhaba. Ben baştan başlayacağım. Ankara üniversitesinden onu öğrencisi olarak mezun oldum. Şimdi yüksek lisans yapıyorum. Kazılara gidiyorum falan normalde. Erkek arkadaşımla bir oyun vasıtasıyla tanıştık. Kendisi lise mezunu. Ama bana yalan söylemişti, ailesi okulu, hayatı konusunda. Bende seviyordum, hatta ilk kez bir birliktelik yaşadım onunla. Uzak mesafe ve belki anlatırken bile saçma geliyor size de. İki kez buluştuğum adamla evet güvenip birlikte oldum. Aradan bir ay geçmedi söylediği her şeyin yalan olduğunu bizzat babasından öğrendim. Hayal kırıklığımı tahmin ediyorsunuzdur. Daha sonra tüm o yalanlara sünger çektim, çekmeye çalıştım. Ama güven problemi oluştu. Daha sonra onun bana karşı sevgisi arttıkça arttı. Evlenecektik, babama söyledim, bu yüzden kazı hayatım bitti. Okul hayatımda, babam biraz eski kafalıdır. Ya evlilik ya okul der. Başta karşı çıktı babam evliliğe, kazıya git dedi. Kazıda arkeolog ortamı kızda vardır erkekte. Tabi bizimki rahatsız oldu. Şimdi yüksek lisans kaydımı sildireceğim. Çünkü kazıya gitmediğim için hocamla aram bozuldu. Ailem başka bir yerde yüksek lisans yapmamı kabul etti, başvurumu da yaptım sınava giriş hakkı kazandım. Ama erkek arkadaşım ona söylemeden yaptığım için bana bağırdı yine aynısı olacak erkeklerin içinde olacaksın falan dedi. Yani bilmiyorum babam okumuşla lise mezunu bir değil dedi. Ayın 1 inde aileler tanışacaktı ve biz kavga edip ayrıldık gibi bir şey oldu. Yüksek lisans yap ama bir yıl sonra diyor. Ama ben ne belli o bir yıl daha sonrasında yapma demeye dönüşmeyeceğini. Korkuyorum. Bir yanım gerçekten tedirgin öbür yanım seviyor. Ama şöyle bir şey de var belki yarın bir gün bitecek. Ama sırf onun için emeğimi heba etmiş bir şekilde ben kalacağım. Ayrılmalı mıyım gerçekten belkide çoktan bitmiştir. Ben farkında değilimdir. Bu arada evlenirsek ailesiyle altlı üstlü oturmamızı istiyor, aynı zamanda şehir değiştireceğim15 saat mesafede bir şehir. Aydından kalkıp maraşa gideceğim. Kazıyı bıraktım, bir yüksek lisansı yaktım. Yaptığım fedakarlıklar gerçekten çok olmaya başladı. Bu arada kazıyı bırakmamın asıl sebebi o rahatsız oldu diye evlenmek istediğimizi babama söyledim. Çünkü öyle dersem ancak kazıya göndermeyeceğini biliyordum.
Ayrılmalı mıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer