AİLEM İLE YAŞADIĞIM BU PROBLEM BENİ YIKIYOR YARDİM EDER MİSİNİZLÜTFEN?

çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim şişti nolursunuz yol gösterin hiçbir arkadasima anlatamam o yuzden buraya yazıyorum annem sinir krizi gecirdi normalde sakin bir kadın kendine vurup vurup duruyo kendine vurarak beni öldürürceksin sen sakın ağlama ben ölünce sen öldürüceksin beni gibi evde bağıyıro gece yarısı babannem duydu yarın halama söylicekmiş benim icin istemiyor cocukları ders yapamıyomuş diye ya annemde konusucak 10 katı söylerler halama halam zaten çok duygusal kırılgan bir kadın hep benden çekiniyordu ayrıca işe girmekte o kadar çok istiyorduki sana anlatamam ayrıca bana para veriyodu sürekli üstümde emeği büyük o kadar hevesliydi ki kazandıda yani o iş yerini bakıcı sorunu var güvenemiyor bikac yasanmıslıktan sonra sadece birkaç ay annem bakıcaktı bende sinirlendim aslında baska seylere olan sinirim yansıdı buna, geri dönüşü yok herkesten çok o anlıyordu beni annemden babamdan… en kötü günümü annem anlamazken anlıyordu ve en çok bana güvenen kişi oydu sen gervekten cok iyi yerlere geliceksin cok temiz kalpliydş bense bencilliğim yüzünden herseyi mahfettim eskisi gibi olamicak artık yüzüne bile bakamicam o da bana bakmicak eminim ben onu o kadat iyi tanıyorumki hayatım son günlerde çok kötğ gitmeye basladı akedemik sıkıntılar, sağlık sorunları, cilt sorunu, aile sorunları artık bunaldim gerçekten kendimden nefret etmeye basladim
AİLEM İLE YAŞADIĞIM BU PROBLEM BENİ YIKIYOR YARDİM EDER MİSİNİZLÜTFEN?