İLİŞKİDE HEP APTAL YERİNE KOYULMAK?

Konu çok uzunda yazamıyacam moralim zaten sıfır. Çok iyi anlaştığım her şeyi ile mükemmel giden bir ilişkim vardı 6 aydır. Benden önceki eski sevgilisi kendisine köpek gibi davranıyordu sürekli ağlatıyordu hakaret küfür aşağılama onunla yaklaşık 2 sene beraberlerdi. Çok zor ve uzun süren bir ayrılık oldu aileler de dahil oldu her neyse detaya girmicem. İlişkinin son zamanlarına doğru benimle tanıştı 1 ay sonra biz beraber olduk öncesinde de çok iyi anlaşıyorduk 1 sene kadar. Sonra bizim ilişkimizin son zamanlarında şimdi de dahil adam yerine koymuyor neredeyse ciddiye almıyor tınlamıyor. Mesaj yazmamaya başladı ben ararım neredeyse sürekli. Bunu dile getirdim özür diledi kafam dalgın işlerim yoğun vs dedi ve bir kaç gün arayıp sordu sonra tekrar aynı şekilde devam etti. Zamanım yok diyor geceye kadar wp de snap puanı artıyor ama bana gelince zaman yok. Geçen hafta tekrar eski sevgilisi ve ailesi ile takipleştiğini gördüm bunu da söyledim ona sakin bir şekilde. İşte uzun bir ilişkimiz vardı aileler birbirini tanıyor aramızda bir saygı var dedi ve seninle ciddi olursa kendiliğinden çözülecek bu zaten dedi. Geçmişte yaşadığı kötü ilişkiden sonra cidden sevdiğim için ortalığı yıkmam gerektiği halde anlayışla karşıladım. Bugün bir uygulama üzerinden eski sevgilisinin profiline baktım ve beraber oldukları sarmaş dolaş fotoğrafları duruyor. Arkadaşlar ben iyi birisiyim cidden olur bu sefer dedim ama hakketten hayatımda çoğu şey ters gidiyor bu geldi şimdi de üzerine bana akıl verebilecek var mı? Ben artık işin içinden çıkamıyorum.
İLİŞKİDE HEP APTAL YERİNE KOYULMAK?