ESKİ EŞİMLE TEKRAR BARIŞMALIMIYIM?

Merhaba arkadaşlar ben evliydim boşandım 2 kızım var eşimle anlaşamadık boşandık sonrasında aylardır aramız iyiydi sürekli konuşuyoruz görüşüyoruz iyiyiz yani ve günübirlik gezip geldik evlyken yapmadığı şeyleri şu an yapmaya başladı neyse biz günübirlik Mersin'e gittik yakınlaşmış gibi olduk sonrasında telefon çaldı (normalde telefonu hep ortada olur o gün yanından hiç ayırması bende güvendiğim için sorun etmemiştim) ben telefonuna uzandım baktım bir kız arıyor açıcaktım açtırmadı sanane seni ne ilgilendirir dedi 2 saat kadar falan kavga ettik vermedi telefonunu bende konuyu kapatmış gibi yaptım sonra yola çıktım geliyoruz ben tehditle telefonuna baktırdı akrabamız 16 yaşında kızdı afedersiniz kız o... Çünkü küçüklüğünü bile biliyorum ailesinin yanından kaçtı yanında olan herkes şahit yatıp kalktığına dair hatta kendisi de söyledi yapıyorum diye sonrasında kızı aradım açmadı benden aradım yine açmadı mesajlarının ss ni istedim attı ama eksik diye hissediyorum çünkü eski eşim telefonunu ilk vermedi sonrasında verdiğinde hiçbişey yoktu kız Instagrama ve wp mesajlarının ss ni attı daha fazlası var dedim seni ilgilendirmez atmayacağım dedi. Aramızda sorunlar oldu bana sürekli iftira atıyor sen başkalarıyla geziyosun altına yatıyosun diyor ama yapmadım sırf onu sevdiğim için değil kendim için nefsim için yatmadım kimseyle neyse ben açığım kapanmamı istiyor ben kapanmak istemiyorum benim dediklerim olacak benimle birlikte olacaksan diyor ne yapacağım bişey söyleyin kafayı yemek üzereyim

Güncellemeler
+1 yıl
Hatta eski eşim uyurken telefonuna gizlice baktım kızın olduğu şehre bilet bile bakmış nasıl yapmalıyım lütfen yardım edin artık üzüntüden ne yapacağımı bilmiyorum arada ufak 2 çocuğumuz var çocuklar bizi tekrardan bir araya getirdi geziyoruz birlikte vakit geçiriyoruz bir tarafım git barış diyor bir tarafım yapma diyor aldatabilir diye düşünüyorum...
ESKİ EŞİMLE TEKRAR BARIŞMALIMIYIM?