Güncellemeler
+1 yıl
Hatta eski eşim uyurken telefonuna gizlice baktım kızın olduğu şehre bilet bile bakmış nasıl yapmalıyım lütfen yardım edin artık üzüntüden ne yapacağımı bilmiyorum arada ufak 2 çocuğumuz var çocuklar bizi tekrardan bir araya getirdi geziyoruz birlikte vakit geçiriyoruz bir tarafım git barış diyor bir tarafım yapma diyor aldatabilir diye düşünüyorum...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Barışırsan bir daha boşanırsınız gerek var mı?
Eskisine göre iyiyiz ve ben kendine şunu söyledim eskiye sünger çekelim iki çocuğumuzu alalım yeniden deneyelim hayatımızı yaşayalım birbirimizin başına hiçbişeyi kalkmayalım dedim
Katılıyorum bu arada
Çünkü yine seni zor süreç bekleyecek gibi
Kapanacaksın falan hayırdır yani 😅ne farkediyormuş böyş3
Erkek bu erkek.
İte ne ki yüz verirsen o kadar çıkar tepene.
Şimdiden boynuzlarınızı görüyorum yapmayın bence.
Erkek diyerek de genellemeyelim be istersen shsjajsj
@yghjkl ya evliyken kapalıydım sonradan açıldım kendine diyorum ki dozunu kaçırmadan sen giydirsen bile ben giymem evliyken giydiğim kıyafetlere karıştığın gibi karışırsın çok çok açık giymem diyorum çünkü burası küçük bir yer herkes herkese yiyecek gibi bakıyor ben rahatsız oluyorum
Erkek diye genellemeyelim pardon ahzjshshwhsh @yghjkl ama hanımefendi siz de bırakın lütfen başka erkek mi yok memlekette
Ya biz yuva bozmak değil zaten yapmak isteriz
Grişehirr bi dur ortalık zaten karışık shshsjskz
En iyisi bence siz bunları eşinizle konuşun, çünkü onu siz tanıyorsunuz
En fazla pişman olursunuz, keşke demezsiniz
Tabii ki var ama ben onunla açtım gözümü ben 15 yaşında evlendim ailem evlendirdi görücü usulü oldu sonrasında sevdim iyi günlerimizde oldu kötü günlermizde oldu ya adama diyorum ki başkalarıyla konuşacaksan birlikte olacaksan benimle muhattap olma ha yok biz eskisinden daha iyi aile oluruz diyorsan tekrar denemek için şans veririm diyorum cevap vermiyor
Hayır ya ne alaka kadın diyor ki aldatılıyor olabilirim? Ne münasebet ben hissettiğim an kanıtlayamasam bile ayrılıyorum karşı taraftan zaten ayrısınız barışmak zorunda da değilsiniz.
15 yaşında mı evlendin? MaşaAllah öyle aileye
Neyse
Kanka bunları onunla konuşman ve güvenmen lazım
Bi müddet denemen lazım en fazla bilmiyorum yani yoksa bem bi şey diyemem
Belli ki istiyorsun
En iyisi onunla konuş bunları, oturup bi çay için
@yghjkl konuşuyoruz ailevi bi mesele oldu annem teyzemle kavga etti teyzem gitti bütün sülaleye benim herkesle gezdiğimi altına yattığımı söyledi eski eşim sürekli bunları başıma kalkıyor ben yapmadım bişey diyorum ama inanmıyor yoruldum kendimi ispatlamaktan eski eşime diyorum ki bak elinde bir delilin var mı yok başkası beni gözüyle mi gördü yok yattıysam başımı mı beklediler yok ee o zaman niye uzatıysun diyorm ses çıkmıyor
Kanka senin yaş ve eşinin yaş kaç?
Ailen ne büyük gerikafalı
@grişehirr sen Müge anlı ol, bende esra Erol shsjja ona döndü şu an muhabbet
@yghjkl konuşuyoruz birbirimize giriyoruz sonra yine konuşuyoruz anlamadım gitti başkaları boşanınca herkes kendi yoluna gidiyor başka başka insanları hayatlarına alıyor biz ise boşanammıza rağmen yine birlikteyiz anlamadım anormal birşeyin içerisindeyiz
@yghjkl ben 21 eşim 32
Eşin baban yaşında
Kanka bilmiyorum çok karışık ben bi şey diyemem
Demek istemiyorum
Sen bilirsin doğrusunu yanlışını, eşin bilir
Çok gençsin be benle aynı yaştasın ben daha bi kere daha mı üniversite okusam diyorum sen diyosun 2 bebem var kocamla boşandım cart curt.
Önüne bak önüne, hayat tek erkeğin eline bakarak olacak iş değil.
Yol yakınken dön vazgeç bu sevdadan bacım.
2. üniversitryi okuma kanka
İlk ne okudun bilmiyorum da zaman kaybı
Okuduğun bölümle ilgili. iş bul, yüksek yap derim
Lise okumamıştım kaydımı yaptırdım dışardan okuyacağım
@grişehirr
Mesaja baksana bi kanksss hssjsk diğer yoruma yazmadım çok kalabalık oldu orası Allah'a emanet ahhsaj
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!