Uluslar arası hukukta, milletlerin kendi kaderini belirleme hakkı vardır. Bu yüzden referandumla toprak kazanmak hukuka uygundur. Fakat uygulanan yöntem hukuki değildir. Şöyle ki ; Ukrayna'nın doğusuna ayrılıkçı terorist gruplar, Sovyetler zamanında kasıtlı getirilmiştir. Burada asıl amaç, Ukrayna 'nın zenginliklerine konmaktır.
Ukrayna ayrılıkçı gruplara, bağımsızlık vermedi. Savaş da bu yüzden çıktı. Zira Güney Doğu, Ukrayna' nın en zengin, maden bölgesi olmakta. Ama yapacak bir şey yok artık. Zira referandumla, Rusya'ya bağlanacak ve Ukrayna geri almaya kalkarsa ;Atom bombasını yiyecek. Zira Güney DOĞU Rus toprağı olacağından, Rus toprağına saldırı ise, Rus anayasasına göre ve Rusya 'ya nükleer silah kullanma hakkı vereceğinden; Ukrayna nükleer silahlarla yok edilebilir..
Peki aynı şey Türkiye' nin başına gelebilir mi? Yani Suriyeliler, Referandumla, SURİYE 'ye bağlanabilir mi?
Cevap: evet bağlanabilir. Çünkü Suriyelilerin doğum ortalaması, 5,9. Türklerin ise, 1,9. Yani nüfuzları hızla artıyor. Güney illerde, çoğunluk bile oldular. Kilis, Mersin, ve Hatay' da ;Türkler Suriyelilerden çok korkuyor ve göç ediyorlar.. Utanarak söylüyorum, ama durum bu. Çünkü akp, Suriyelilerin tarafını tutuyor. Sahipsiz KALAN Türk ise, çareyi Türklerin güçlü olduğu ; Adana'ya göç etmekle buluyor. Adana ise, kolay kolay düşmez. Zira kürdü de Türkü de Suriyelilere karşı, ciddi mücadele ediyor.
Büyükşehirlerde de durum aynı.. ESADIN tek yapacağı şey. Hepsini vatandaş yapıp, ikna edip ve kendi lehlerine oy kullandırmak. İkna edemez ise, dinci bir iktidara koktuğu teslim edip ; onlara referandum yaptırmak. Ama hemen olmaz. Akp, 2028 de de gitmez ise, 2035-2040 da olur. Unutmayın ki Hatay, referandumla Türkiye 'ye bağlandı.
Ya suriyeliler, ya iktidara gelir ya da Türkiye 'yi Suriye’ye bağlarlar. Türk milleti izin verir mi? şu an Türk milleti, cidden çok suskun. Ama Zafer Partililer, (%15 lik kesim) sonuna kadar savaşacaktır. Bir de CHP nin ulusalcı kesimi, direnç gösterebilir. Diğerlerinden, emin değilim..
Peki çözüm ne : çözüm Zafer Partisini iktidara getirmektir. Ama yeteri kadar, oyu alacak mı? Kesinlikle hayır. Ama Mansur Yavaş Aday olsa ve seöilsd yine kurtardık. Ama aday yapmayacaklar gibi. Yani, zor günler bizi bekliyor. Bu yirmi yıl içinde, ciddi mücadeleler vereceğiz. Sakın korkmayın, cumhuriyeti korumak ; Atatürkün bize verdiği zorunlu bir görev olmakta. Sahip olduğunuz kudret, darmalarınızda akan asil kanda mevcuttur. Ne Mutlu Türküm Diyene!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer