Artık gitmeliler
Kesinlikle gitmeliler, hadlerini aştılar
Kalsınlar din kardeşimiz bla bla
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Artık gitmeliler
Hepsi sınırdışı edilmeli, vatandaşlık verilenlerin vatandaşlığı da alınmalı. Geniş kapsamlı düşününce ülkemizin geleceği için nereden baksak sıkıntı. 20 sene sonra tamamen suriyelilerle akraba oluruz genetiğimiz bile karışır. Kürtlerle olduğu gibi bir de onlar eklendi. İlerde mevki makam sahibi olduklarında kendi çıkarlarını gözetecekler ve kutuplaşma olacak vs vs. Bu konu çok uzar..
En fazla sinir bozucu olan durumlardan biri, ülkemizde sanki kendileri söz sahibi gibi olmaları ve milletimizin sırtından geçinip ekmek elden su gölden denilecek kadar bedavadan yaşamaları ve azımsanmayacak kısmının ihanet etmesi.
Cevap
11Cevap
Kesinlikle gitmeliler, hadlerini aştılar
İş veren halk ev veren halk istemiyoruz diyen yine halk emlak işindeyim bir tanesine ev, dükkan, arsa satmadım ama bundan sonra satarım madem %52 bunu istiyor umrumda değil kendi kazancıma bakarım hepsi kalsın daha fazlası gelsin artık umrumda değil
Haklısın
Bu işin dini kardeşliği kalmadı deseler ki suriyeli öldürenler yargılanmayacak cezası yok gözümü kırparsam şerefsizim o kadar tiksindim ki artık.
yani bence referandum olsa yüksek oran cıkarda oyle cok cıkmaz. eminim kalsın diyenlerde cıkıcaktır ümmetcilikten. kimisi iş verendir iş gücü diye. farklı avantaj grupları vardır bence.
Kalmasına oy veren her Türk vatandaşı bence kendi ülkesine hainlik eder.
Tatile , bayrama falan gidiyorlar memleketlerine demek ki dönebilirler. Dönmeliler
Kalsın diyen ülkenin bı an önce araplasmasini düşünen cahil bir toplumdur net.
Gitsinler artık onlar için bir tehlike kalmadı galiba
Velet melet dahil hepsi S.. olup gitmeliler. kardeşim değil, çöpten farksızlar.
Defol gitmeleri konusunda oy veririm
Memleketlerine dönsünler
Kim kalmalarını ister ki
Gitsinler derim
Gitmeliler.
Ülkenin çoğunluğu gitmelerini ister
Gitmeli
Gitmesine.
Gitmeliler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?