Vaatlerim;
1- Suriyeliler gitmeyecek. Ülkedeki beden işciliği dışında hiç bir işte çalışamayacaklar.
2- İşletme açmaları yasaklanacak.
3- Türkler ile evlenmeleri yasaklanacak.
4- Elektirik, su, ve doğal gaz kullanım bedelleri gelirlerine göre belirlenerek türk milletinden fazla ödeme yapılacak ve bu yapılan fazla ödeme devlet hazinesine eklenecek.
5- Yeni bir kasa oluşturulacak devlet kasasına giren gelir hesaplanarak harcamaların bedellerinden artan para bu yeni kasaya aktarılarak yoksulluğu ortadan kaldırmak için çalışmalar başlatılacak.
6- Ticari araçlar dışında köprü gişe gibi ülke içindeki hiç bir geçişten ücret alınmayacak.
7- Mahkumlara af olayı tamamen kalkacak
8- Vatana ihanet suçunun bedeli idam olacak, cinayet suçunun bedeli kısasa kısas olacak, tecavüz ve dalları suçların cezası ilaçsız hadımlık olacak.
9- Doğuda bulunan boş arazilere güneş panelleri ve rüzgar gülleriyle enerji üretim tesisleri kurulacak ve burdan elde edilen enerji ile sadece konutlar ücretsiz yararlanabilecek fabrika atolye gibi sanayiler dahil ithal edilen enerji kullanımına devam edecek.
10- sabit internet 150 gb harcamaya kadar ücretsiz olacak
Abi o kadar düşündüm bunlar sadece halka yönelik çalışmalar ama bunun içine askeri düzen var dış ticaret var çok kafa yorar büyük sorumluluk valla
1- Suriyeliler gitmeyecek. Ülkedeki beden işciliği dışında hiç bir işte çalışamayacaklar.
2- İşletme açmaları yasaklanacak.
3- Türkler ile evlenmeleri yasaklanacak.
4- Elektirik, su, ve doğal gaz kullanım bedelleri gelirlerine göre belirlenerek türk milletinden fazla ödeme yapılacak ve bu yapılan fazla ödeme devlet hazinesine eklenecek.
5- Yeni bir kasa oluşturulacak devlet kasasına giren gelir hesaplanarak harcamaların bedellerinden artan para bu yeni kasaya aktarılarak yoksulluğu ortadan kaldırmak için çalışmalar başlatılacak.
6- Ticari araçlar dışında köprü gişe gibi ülke içindeki hiç bir geçişten ücret alınmayacak.
7- Mahkumlara af olayı tamamen kalkacak
8- Vatana ihanet suçunun bedeli idam olacak, cinayet suçunun bedeli kısasa kısas olacak, tecavüz ve dalları suçların cezası ilaçsız hadımlık olacak.
9- Doğuda bulunan boş arazilere güneş panelleri ve rüzgar gülleriyle enerji üretim tesisleri kurulacak ve burdan elde edilen enerji ile sadece konutlar ücretsiz yararlanabilecek fabrika atolye gibi sanayiler dahil ithal edilen enerji kullanımına devam edecek.
10- sabit internet 150 gb harcamaya kadar ücretsiz olacak
Abi o kadar düşündüm bunlar sadece halka yönelik çalışmalar ama bunun içine askeri düzen var dış ticaret var çok kafa yorar büyük sorumluluk valla
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bu halk her türlü oy verir :D
Gitmeyecek dediğin yerden sonrasını okumadım bile. Senden bir halt olmaz.
😂 senin oyuna ihtiyacım yok zaten okusaydın hak verirdin
Artık net olarak eminim. Sen-ben diye konuşan birinden hiçbir halt olmaz.
Amelelik dışında başka bir işte çalışmaları yasaklanacak benim milletim amelelik yapmayacak diyorum şu an almanyanın yaptığı gibi. Sen elektiriğe 300 tl veriyosan o 450 tl vericek verdiği fazla 150 tl ihtiyacı olan türk insanlarına destek için kullanılacak
Doğru söyle suriyelisin dimi? ya da kocan suriyeli 😂
Bu kadar vaade bile gerek yok. Malum parti şey olsun yine sana veririm oyumu np
Bu kadar yanlış düşünce hayatımda görmedim knk kusura bakma
Ne yapayım knk. Zaten her görüşüme zıt yorum yapıyon sdşlfsi
Malum parti gitsin diye ne siyonistlere ne de teröristlere oy verilmez
Sen siyonist veya terörist değilsin diye veririm demiştim kanka. Gidip de hdpye de vermem şimdi o kadar da demedik
Ama ben başa gelsem kesin dikdatör olurum
sldfşdsf
Geceleri uyuşturucu partileri verir çıkışta herkesi paketlerim 😂
İsyan çıkar
İğrenç bir ırkçısın. Mültecilere böyle davranırken Avrupaya gidip yerleşmek için can atıyorsun ve orada eşit şartlar istiyorsun. Neden?
Ben mi avrupayı istiyorum?
Hepiniz istiyordunuz
Sadece cebini vatanından daha çok seven bencil insanlar ülkesini para için avrupaya satar…
Farketmez sen insan değilsin çünkü mültecilere 2. sınıf muamelesi yapıyorsun. Dünyanın binbir türlü hali var. şu an ABD ve Fransa İsveç Norveç Almanya vs bize savaş planlıyor Yunanistanı kışkırtıyor. Yunanistanla savaşırsan biz de savaşa gireriz diyor. Seni Natodan atma planı yapıyorlar. Her an bize çullanabilirler. Bir gece füzeler tepene yağarken Sen de mülteci olabilirsin.
Bak dünyanın en güçlü ordularına sahip ülkelerden biri rusya seferberlik ilan etti ve millet kaçıyor. Rusya amerikanın peşinde amerika kendini kullanmak için bize sataşıyor en güçlü ülke bile olsan savaş açıldığında kaçanlar olucak ve hiç bir ülkenin kaçan insanlara ihtiyacı yok biz bizimle kalanlar ile savaşmaya devam ederiz tıpkı cengizhan gibi fatih sulatan mehmet gibi enver paşa gibi kazım karabekir paşa gibi. Bu verdiğin örnek çok saçma çünkü dünya savaş gezegeni ve ne yaparsan yap savaş olacak. Bunu düşünerek hareket edersen kaybedersin. Avrupa mültecileri neden almak istemiyor zannediyorsun? Çünkü işgal altındaki ülkeler müslüman ülkeler ve bizim sahip çıkacağımızı biliyorlar mültecileri paylaşmak yerine bize yükleyip bizi bozmak istiyorlar bu gün vatandaşlık alan suriyeliler sayesinde 50 sene sonra türk zanneceksin ama aslında suriyeli olacak ve türk kanı taşıyan bir millet kalmayacak bu bir projedir farkında olun artık
İkiyüzlüsün riyakarsın, tepene füzeler yağarken ben burada kalacağım diyemezsin savaş eşit şartlarda yapılır. Füze yağarken taş mı atacaksın? Rezil bir yalancısın beddua etsem aynısını yaşarsın ama masum insanlar da yaşamasın diye beddua etmiyorum
Sen nerde yaşıyosun ya? şu an suriyede kalan filistinde kalan ukraynada kalan savaşan insanlar ne? Belliki senin etrafında milliyetci kimse yok herkesi öyle zannediyosun bikere senin savunduğun o mülteciler kendi ülkesine ihanet eden teröristlerdir amerikanın fitnesiyle gaza gelip esad gibi bir başkana isyan ettiker esat gelene kadar o ülkede okuma yazma yoktu kadınlar nefes alamıyordu biz ne yaptık gittik ypg ye eğitim verdik bizim eğittiğimiz adamlar şu an orada mazlumların kafalarını kesiyor sen ve senin gibi yaw he düşüncelerini anlayamıyorum
Anlayamazsın zaten okuduğunu anlamıyon ki. Beyni olmayan yaratık ben ne diyom sen ne sayıklıyon? Tepene füzeler yağarken taş mı atacan beyin fukarası diyorum, kalıp savaşacam diyo 😂😂😂 füzen varsa savaşırsın beyin fukarası
Tek tercihim var: Ülke geleceği için hali hazırdakilerin gitmesi şart.