1️⃣ Ahlâk ve maneviyat ağırlıklı eğitim verilmesini sağlardım. 2️⃣ Eğitimde teorikten çok uygulama ağırlıklı ilerlenmesini sağlardım. 3️⃣ Min 24 yaşında meslek sahibi olunacak şekilde bir eğitim sistemi sağlardım. 4️⃣ Tecrübeli eleman şartı yerine eğitim imkânı sunan iş yerlerinin artmasını sağlardım. 5️⃣ Birçok alanda ücretsiz ve zorunlu 7 den 70 e herkesin katılabileceği atölye projesi oluştururdum.
Oy verir miydiniz?
Kesinlikle evet 😃
Kesinlikle hayır 🙄
Benim daha iyi vaatlerim var 👇
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Kesinlikle hayır diyenin vaatlerini bekliyorum 😅
Bir devlet başkanı adayı olsaydınız hangi 5 vaatte bulunurdunuz?
1-yetenek doğrultusunda eğitim+yerleştirme 2-18 yaşına geldigi vakit 25 yaşına kadar yurt dışı gidiş dönüş ücretsiz. 3-bütün okuma kitapları ücretsiz (çok pahalı ya :) ) 4-Aile anne baba olma eğitimi alacak bütün bireyler 5-genç aklın önerileri değerlendirilecek her halükarda
Eğitim ve iş gücü gelişimi: Toplumun daha fazla bireyine erişilebilir, kaliteli ve uygun maliyetli eğitim sağlamak, meslek edinmelerini kolaylaştırmak ve yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanımak için eğitim ve iş gücü gelişimi programlarını destekleyeceğim.
Sağlık sistemi: Herkesin erişilebilir ve kaliteli sağlık hizmetine sahip olması gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle, sağlık hizmetleri sunan kurumları destekleyecek ve sağlık sisteminde reformlar yaparak erişilebilirliği ve kaliteyi arttıracağım.