Evcil Hayvanlar konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yasal olarak geçerliliği yok.
Şimdi sokak hayvanina nerede ve nasıl yem verildiği önemli. Düşün ki adamın giriş katindaki evinin penceresinin önünde sokak hayvanları doysun diye evinde kalan yemek attıklarını boca edip durursan orada yaşayan kişiye zarar vermiş olursun.
Herşeyin bir usulü var. Bir iş yaparken, bir başkasına rahatsızlık oluşturuyorsan demek ki hata yapıyorsun.
Haberde de site yönetimi uygun bir yere site hayvanlara yem, su verilsin diye bir düzenleme yapabilir. maalesef sitelerin çoğu kötü yönetiliyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSite yönetimini tebrik ediyorum. Hayvanları sevmiyek mi diyen kişi gitsin hayvanları köyünde sevsin beslesin üremelerine sebep olsun. Bu tarz yol geçen hanı sitelerde zaten yaşamıyorum, yaşamam da lakin yaşasaydım da tebrik ederdim yönetimi.
Ortada başıboş dolaşan hayvanları sevmek ve görmek zorunda değilim ben. Bunlar besledikçe bu hayvanlar daha çok doluşuyor o ortama. Ben hayvanları severim lakin yaşadığım alanda elimin ayağımın altında sürekli kedilerle yaşamak zorunda değilim bu tarz kişiler yüzünden. Sen “vermiyek mi” dediğin salamı da al, vermek istediğin kedileri de o bahçeden dışarı çıkar site dışında istediğin kadar besle. Sana kimse bir şey demez. Ama diğer insanların yaşadığı ortak alanda bu hayvanları besleyerek; onların buraya devamlı gelmesine ve de çoklaşmalarına sebep olacak bir harekette bulunamazsın!
O zaman git köyündeki evinde yaşa. Ahırında istediğin kadar hayvan besle.
Yüksek sesle site yönetimine itiraz edip medeniyet isteyen tüm insanlar; şunu bilsin kimse sokak hayvanlarının doluştuğu bir bahçede onlarla haşır neşir olmak zorunda değil. Herkes sokaktaki her hayvana bayılmak sevmek ölmek bitmek zorunda değil. Bu hayvanları beslemek gibi bir yükümlülüğü de hissetmiyorum şahsen ben kendi adıma. Sizler hissediyorsanız alın bu hayvanları ortak alan dışında bol bol besleyin.
Diğer insanlara bulaştırıp alıştırmayın. Rahat bırakın insanların yaşadığı mekanları. Saygı duymayı öğrenin. Siz sokaktaki canlıları seviyorsunuz diye diğerleri de sevmek, ölmek, bitmek zorunda değil.
Ya da bunu sevmeyen kişiler gerici geri kafalı aptal falan da değil.
Sitenin içinde sürekli bana sürtünen ordan burdan zıplayan cıyaklayan ses çıkaran ne idüğü belirsiz kedileri köpekleri görmek istemeMEk de sitede yaşayan insanın hakkı olabileceğini düşünerek hareket edin.
Saygı duymayı öğrenin artık. İnsanların yaşadığı alanlara!!!30 Yorumla
+1 yılbenimde buna benzer şeyler geliyor bazen başıma. bazı insanlar çok umursamaz ve kötü, ve karşı tarafın iyiliğini görünce bunada dayanamıyorlar, kuduruyorlar. yok sonra birde yokmu acıtasyon yapmaları, yok neymiş site olmayan yerde yaşasınlar yok, şurda yaşasınlar, alanmı bıraktılar hayvanlara zaten bi çok yer site, bina, rezidans, taş.! geçen bi toprak lazımdi aramaya kalktım, etrafta zar zor bulabildim. ne toprak ne arsa, heryer taş olmuş. Hayvanların alanları kısıtlandı, binalar için köyleride terketti çoğu, nerede yaşasınlar. Insanoğlu ne yaparsa onu biçer. Iyilik yapalımki iyilik görelim. boşuna bu doğa afetleri olmuyor, Allah kötülere hidayet versin.
01 Yorumla- +1 yıl
bu hayvanları sevmeyenlerin kendileriyle büyük sorunları olduğunu düşünuyorum aşırı rahatsız kafaları beyinleri var bence ruhlarıda hasta. bence devlet bunları bedavadan piskoloğa yollamalı zorunlu olarak:)))))))))))))) bazı aşağidaki pis pis yorum yapanlarda buna dahil biri yüzüne makyajı badana gibi sürmuş sorunlu, diğeri erotikli profiliyle canım canım yorum yapıyor neymiş hayvan sevende hayvanlarda köyüne gitsinmiş. sonrada derlerki siz hayvan severler insan sevmiyorsunuz derler ya, sanki benim insanlarla bi problemim var gibi, kendileri bizi dışlıyor ayrıca ben insan seviyorum sadece bu kötü tip insanlar diyorum nasıl sevilsin.
Evcil Hayvanlar konusunda 374 cevap paylaştı. Hayvan düşmanları hiç bulamadığı fırsatı şu sıralar buldu. Kanunda yazılı olmasına rağmen kanun uygulanmıyor. Hükümetin beyaz türkler diyerek hayvanseverlere yüklenmesi sonrasında müthiş bir hayvansever düşmanlığı başladı. it tapar gibi hakaretlere bile maruz kaldık bu sebeple herkes kendi imkanları dahilince hyvanlara yardım edebiliyor ancak. Hayvan düşmanlarını daha çok görücez piyasada. Köpek besledi diye 18 kurşun yiyen bir aile vardı bu olayı inceleyin olayın hangi boyutlara varabileceğini varın siz düşünün
02 Yorumla- +1 yıl
bu hayvanları sevmeyenlerin kendileriyle büyük sorunları olduğunu düşünuyorum aşırı rahatsız kafaları beyinleri var bence ruhlarıda hasta. bence devlet bunları bedavadan piskoloğa yollamalı zorunlu olarak:)))))))))))))) bazı aşağidaki pis pis yorum yapanlarda buna dahil biri yüzüne makyajı bacana gibi sürmuş sorunli diğeri erotikli profiliyle canım canım yorum yapıyor neymiş hayvan sevende hayvanlarda köyüne gitsinmiş. sonrada derlerki siz hayvan severler insan sevmiyorsunuz derler ya, sanki benim insanlarla bi problemim var gibi, kendileri bizi dışlıyor ayrıca ben insan seviyorum sadece bu kötü tip insanlar nasıl sevilsin.
bu arada beyaz türkler derken ne anlamda söyledin bunu ki ne demek tam olarak bu? - +1 yıl
@Mutlulukneydi89 Sayın cumhurbaşkanı demişti BEYAZ TÜRKLER KÖPEKLERİNİZE SAHİP ÇIKIN diye. Yorumunuza katılıyorum hayvanlara mazeret bulanlar ciddi psikolojik sorun yaşıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Evet, olur. Kurallar neyse uymak gerekiyor.
Kedi için, köpek için, 6 yaşındaki çocuk için esneklik tanınmaz.
Sokak hayvanlarına bakan birisiyim ama sitenin kuralları bellidir. Kafana göre hareket edemezsin. Hayvanları seviyoruz ama boşa duyar kasmaya gerek yok.31 Yorumla- +1 yıl
Kanuna aykırı ise kural çıkaramazsın kafana göre mahkemeye verilirse yönetim tazminat öder
- Evcil Hayvanlar konusunda 26,7b cevap paylaştı.
u +1 yılÇok saçmaymış haksızlık olmuş
00 Yorumla
+1 yılToplu alanlarda kurallara uymak zorundasiniz. Muhtemelen daha oncede benzer kisiler uyari almistir. Ilk seferde boyle bir ceza verilmez.
Hayvanlara hassasiyeti olanlar vardir, korkanlar vardir, alerjisi olan vardir. Site icinde ben de dogru bulmuyorum acikcasi.
10 Yorumla
+1 yılBu haberi görünce hem çok üzüldüm, hem de kızdım. Keza ailemde öyle.
Yahu alt tarafı su vermiş, yemek bile değil ki dökülsün. Hadi diyelim orada kedi bakılması yasak, korkan var vs. Yahu karşında küçücük çocuk var ne anlar yasaktan bir de uyarı verse, ailesine söylese yine tamam diyeceğim. 1000 lira para cezası vermek nedir? Suç kısmında da kediye su vermek yazılmış, suça bak komedi. Bir de ülkede her şey normalmiş, sanki tüm suçların cezası veriliyormuş gibi davranıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılKulağa hoş gelmiyor ancak taahhüt ettiğin sözleşmeler oluyor. bazı sitelerde balkonuna çamaşır bile asamazsın anında uyarırlar. dram hikayesi yaratmaya gerek yok. herkes kedi sevmek zorunda değil. yaşam alanında kedi görmek su yemek vermek zorunda da değil.
10 Yorumla
+1 yılBen de ailemle kaldığım bahçeli evde kedilere bakıyorum ama asla öğrenci evinde bunu yapmam. Apartmana kedileri toplamam. Çünkü istemeyen olabilir, ben de eskiden istemezdim mesela. Ve kedilere bakıyorum bahçeli evde ama bazen çok yorucu oluyor. Çok fazla kedi geliyor ne yapacağını şaşırıyorsun. Kaldı ki apartman önüne hiç olmaz.
00 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 344 cevap paylaştı.
s +1 yılYapılan ahlaken doğru olmayabilir ancak ben de şu an site yönetimi yapan bir firmadayım. Eğer yönetim planında ortak alanda hayvan beslenemeyeceği yönünde bir ibare varsa ceza kesebilir ne yazık ki. Sitedekilerin imza toplayarak yönetim planını değiştirmesi gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayvan barinagi mi orasi? İnsanlar ortak yasam alanlarini kendi dag basindaki köy evleri gibi kullanamazlar. Egitim şart. Hayvan sevebilirsiniz ama sevmeyenle ayni ortak alani kullaniyorsaniz oyle kucuk kafaniza her eseni yapamazsiniz. Yapiyorsaniz yallah köyünuze.. once ozgurlugunuzun diger insanlarin ozggurlugunun basladigi herde bittigini ogrenin sonra hayvan seversiniz.
21 Yorumla- +1 yıl
Beyin olmayınca site bahçesini pek çok insan köyündeki ahırla karıştırıyor.
+1 yılBurada suç sokak hayvanlarıyla ilgilenmeyen belediyelerde. Sokakta besleme yaparak değil onları kısırlaştırarak iyilik etmiş oluruz vatandaş olarak. Sağlıksız çiftleşiyorlar, sorunlu sağlıksız yavrular doğuyor. O canların sokakta yaşaması hak değil.
10 Yorumlayahu sitede yaşayanlar kuralları bilir. yazılı veriyorlar herkes. ben anlamyorum o kuralları okumuyor mu insanlar.
27 Yorumla- +1 yıl
okusa bile ne zararı var kediye su vermenin?
- +1 yıl
Mesela benim kediye alerjim var bende su vermelerini beslemeleri isterim ama o kedi yanımda geçtiği zamanda 1 hafta kendime gelemiyorum
- +1 yıl
Bunu savunduğun için hayvan düşmanı olabilirsin beni öyle suçladılar
+1 yılOrtak kullanim ihlal maddelerine bakınca haklı araya vicdan girince vaka farklı şekilleniyo site sakinleri toplanıp belediye onaylı yuva yaptırabilir ortak mamaya da girişebilir uzlaşmak kolay inat olmadıkça çözülebilir şeyler
00 Yorumlabizim gibi 3. dünya ülkelerine has bi sorun iki tarafında haklı olan yanları var sonuçta ortak alan korkan olabilir temiz olmadığını düşünen olabilir vs vs
dip not; evde kedim var misafirliğe gelen ay bune odaya kapat vs diyen olursa direk evden kovuyorum00 YorumlaBu kararı ceza olarak kabul eden ailede ahmaklık var site yönetimi kim ceza yazıyor hayırdır? Devlet içinde devletmi kurdular başkancılıkmı oynuyorlar? Vur kafayı bak keyfine.
00 YorumlaYere çöp atıp doğayı kirleten insanlara ses çıkarmıyorlar, hayvanların beslenmesi batıyor insanlara çok yazık
00 Yorumla
+1 yılTedaviden geçmesi gereken çok fazla insan var. Bu tip insanlar rahat rahat nasıl yaşayabiliyor akıl işi değil.
00 Yorumla
+1 yıldevletin ayıbı bu ceza kesme yetkisi olamaz olmamalı ancak aidat gibi uygulamalar ödenmezse onlar sorumlu olmalı
00 YorumlaSite yöneticilerini anlamıyorum. Sanki başbakanlar gibi havaları var. Bana ceza yazsalar o sözde cezayı yazdıkları kağıdı yediririm.
00 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma.. Ödemesin cezayı, site icra takibi açsın. İtiraz etsin. İtirazın iptali davası açsın site..
00 Yorumla
+1 yılSite yönetimi haklı site içine ve çok yakınlara koyulmamalı sevende var rahatsız olanda park tarzı yerlere çok istiyorlarsa koysunlar.
07 Yorumla- +1 yıl
sen neden sadece parkta su icmiyosun? insanlar hayvanlara alanmı birakti. heryere site heryere bina dikilirse hayvanlarda mecburen oralara gitmek zorunda. ayrica hayvan insanin olduğu yerde yaşar. sonra demagoji yapmayin yok alanimizi kisitliyorlar falan diye insanoglu yapti bunu heryer site heryer taş heryer bina, residanz köyler terkedildi bu binalar ugruna. ben gecen bi toprak aramaya kalktim zar zor buldum. toprak da boş arazide çok az etrafta, bu doğa afetleri neden oluyor acaba bazı insanlar umursamaz olmuş. sadece hayvan değil iyi insanlara karşıda kötülük umursamazlık çok fazla.
- +1 yıl
Sen neden parkta su içmiyorsun dediğin kişi bir insan. Bir insanla hayvanı karşılaştıramazsın!!!
İnsanların yaşadığı alanlarda hayvan beslenilmesi yasaksa kurala uyar ve çıkıp dışarda besler. Bu besleme o hayvanların o alanlarda çoğalmasını sağlıyor. Herkes sokak hayvanlarını yaşam alanında istemek zorunda değil. Sizler çok istiyorsanız alın köylerde geniş ahırlar kurun o hayvanlarla yaşayın! bir daha da asla insanla hayvanı karşılaştırma! - +1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu aklı ancak o kadar çalışıyor boş ver ben kafama takıp cevap bile verme tenezzülünde bulunmadım sende verme bu türlere ne desen boş anlayış saygı beklerler kendileri bunu 1 gıdım uygulamaktan bile acizler. Dediğin gibi çok mutlu olucaklarsa köyde geniş geniş ahırlar kursunlar koyun koyuna yatsınlar sokak hayvanlarıyla çokta yakışır bu kafalara.
- +1 yıl
Akıl ancak bu kadar çalışamaz bu karşılaştırmayı benim bulunduğum yerde yaparsa üstüne yürürüm.. Hiç kusura bakmasın. İnsanla hayvanı ayırt edecek!
- +1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu hayvanı dışlayan birine ben insan demiyorum siz birbirinizi bulmuşsunuz kendinizi insa dan saymaya devam edin kendinizce. size laf anlatılmaz. bu dünyada iyilik diye bi kavram var haberiniz olsun. ben insanada hayvanada değer veriyorum ama görüyorumki siz bi su için kural tutturmuşsunuz, kural dediğin farklı olur birine zararı varsa o kurala uymak zorundasındır burada bi su kimseye zararı yok aksine yararı var ama anlayana tabi. yaradan da bunu emrediyor hayvanlara iyiliği. onlarda yaradanın sessiz kulları. bunu görmezden gelemezsiniz ki bi SU için ya yaptıgınız tantana ya bak. ayrıca burada insan sevmeyen sizsiniz benide suya muhtaç hayvanıda dışlayan sizsiniz. ergenler sizi. beyniniz makyaj olmuş.
- +1 yıl
ya siz yüzünüzdeki makyajları yiyin belki kalbiniz güzelleşir ama şimdi başlayın yemeye anca 10 yılda biter malum çok var yüze bak biride erotik şey koymuş profile sizimi insandan sayacaktım pöhhhhh
- +1 yıl
Ucuz romanların kenar mahalle dilberleriyle tartışmaya girmediğim için.. Sana cevap yok. Sen yaz, biz gülelim.. Yazdıklarını silerdim. Ama bak silmiyorum gülmek için hadi yaz şimdi.
4 ayaklı hayvanları eğittik, sevdik, besledik de bazı iki ayaklıların eğitilecek, sevilecek, değer verilecek tek bir yeri yok!!!
00 Yorumla
+1 yılahahaha lan ne güldüm ya asker emeklisi sitedir ağırlaştırılmış mühebbet verselermiş az gelmiş :D
00 Yorumla
+1 yılYani bu insanların ne yapmaya çalıştığını ben anlamıyorum. Gel de sinir olma
10 Yorumla
+1 yıladaletleri batsin onlarin 6 yasindaki cocuk kedileri besleyemezmi hayvanfobikler
10 Yorumla
+1 yılKedinin mama ve suyundan ceza verene de ikram etsenize olum ne duruyonuz
00 Yorumla
+1 yılİnsana bir bardak su vermezler kaldı ki hayvancağızlara...
00 YorumlaSöz konusu Türkiye'de yaşadığımız için böyle olayları bize normallestirdiler
00 Yorumla
+1 yılSite yönetimini reddediyorum kimse kendini devlet sanıp ceza kesemez
00 Yorumla
+1 yılMuz cumhuriyeti ahlaksızlığın son boyutunda artık desenize
00 YorumlaSite yönetimi hangi sıfatla para cezası kesebiliyor anlamadım.
00 YorumlaÇok sinir bozucu bir durum valla, site yönetimindekilere 40 gün yemek vermemek lazım aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKomikmiş ama her yere de mama konmaz ya, ankesörlü telefonun üstüne hangi salack mama koyar, yer mi kalmadı memlekette
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman kendi çocuklarınada kimse yardım etmesin. Su istediği zaman vermesin oldu mu bu
10 Yorumla
+1 yılGün gelir susuz kalırlar da bir su uzatanları olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle ste yöneticisinin a. m. n. a. kr. u. m odemesinler bence.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKapiya su koymanin bi sakincasi yok ve yok kenarlar bagzi noktalar da hayvanlsri su icmesi kaplari bulunmali.
+1 yılAşırı saçma ve gülünc böyle bir şey hayatımda ilk defa duyuyorım
00 Yorumla
+1 yılBi komşumuz biz beslediğimiz için kedilerin uredigini söylemişti. mentalite bu⬅️
00 Yorumla
+1 yılkafayi yemisler temizinden
01 Yorumla- +1 yıl
hem de baya baya yemişler.
+1 yılOlmaz, çocuklara ve İlçelerine destek olmak lazım
00 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunlarda vicdan yok
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma bir olay harbiden.
00 Yorumlacok sacma yaa gercekten
00 YorumlaNapcaklarimi sasirdar
00 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların kafa güzelleşti iyice
00 Yorumla
+1 yılişte saçma sapan işler
00 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılDava açsa kazanırlar öyle bir hakkı yok sitenin
00 Yorumla Bence bu hayvan düşmanlığıdır.
00 YorumlaKomedi programı gibi ülke..
00 YorumlaŞaşırmadım bizim burdakilerde böyle.
00 Yorumla
+1 yılAğzımı açmak istemiyorum siz anladınız...
00 Yorumla
+1 yılBu ne saçmalık
00 Yorumla
+1 yılAllah'ın belaları sizi!
00 Yorumla
+1 yılNe saçma sapan şeyler
00 Yorumla
+1 yılŞu saçmalığa bak ya..
00 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOnların insan olduğuna bile inanmak zor
00 Yorumla
+1 yılDaha neler göreceğiz 👀
00 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu daha başlangıç daha beter şeyler olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende aydat vermezdım ona karşılık
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYönetici olunca bir yerleri havaya kalkıyor
Cevap sahibi+1 yılAidatlar yetmiyor öyle kafadan ceza
- Evcil Hayvanlar konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılAşırı saçma
00 Yorumla - Evcil Hayvanlar konusunda 688 cevap paylaştı.
+1 yılOha ya şaka mı bu?
00 Yorumla
+1 yılSacmalik
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım