Bugün sosyal medya, Ayder Yaylası'ndan gelen görüntüleri konuşuyor. Yoğun Arap turist ve Arapça tabelaların yanında devasa inşaat görüntüleri de tepki çekti.

Bugün sosyal medya, Ayder Yaylası'ndan gelen görüntüleri konuşuyor. Yoğun Arap turist ve Arapça tabelaların yanında devasa inşaat görüntüleri de tepki çekti.

Ülkemiz, araplar tarafından işgal ediliyor. Peki,
2023 seçimlerinde de akp seçilirse ; Türkiye 'yi bekleyen felaketler nelerdir?
Önce akpnin, NASIL kazanacağını açıklayayım. Akp ye hizmet eden ve Bop projesi (ABD nin Türkiyeyi bölme projesinin) de bir oyuncusu olan altılı masa, Mansur Yavaşı aday yapmayacak. Aday ise, Ya Kemal ya da Ekmeleddin gibi, başarısız Halka hitap edemeyen birisi aday gösterilecek. Bu durumda Ümit Özdağ, 100. 000 imza toplayıp aday olacak
İyi parti ve MHP seçmeni, ÜMİT Özdağ' ya tüm desteği verecek ve iyi parti ile MHP baraj altında kalacak. ÜMİT Özdağ, %13-15 alacak. Ama Ümit Özdağ' ın ikinci turda cumhurbaşkanı olabilmesi için, ilk turda %30 a ihtiyacı var. Yani Ümit Özdağ, ilk turda, chp oylarının; %60-70 ni alabilmeli. Ama chp partizanları, bu oyları vermeyecek.
Böylece altılı masanın, Kemali ya da Halka hitap edemeyecek olan adayı ; ikinci tura kalacak. Böylece ikinci turda, Erdoğan %100 seçilecek. Ama kıl payı.. Peki daha sonra ne olacak?
1. Sayıları 15 milyonu bulan: Afgan, Pakistanlılar ve Suriyeliler, asla gitmeyecek. Hat da Hepsi, vatandaş yapılacak. Daha sonra Afrika Müslümanlarından, Afganlardan ve Pakistanlılardan göç gelmeye de devam edecek. Bunlar da ülkeye alınıp vatandaş yapılacak. Aksi halde akp nin, 2028 seçimlerini de kazanması çok zor.. Çünkü Türk gençliği, Zafer Partili olarak yetişiyor ve Dinden de tamamen kopuklar. Akp ise, din sayesinde oy alabiliyor.
Böylece akp 2028 de de kazanacak ve kaçakların nüfusu bizi hızla geçecek. Şimdi Türk milleti, 100 yıl önce olduğu gibi; islamcı Osmanlı hukumetle karşı çıkıp Rumları ve ermenileri sınır dışı etmişti. Zira Türk milletinin %20 sini oluşturan bu iki terorist azınlık, bizi yok etmeyi hedefine koymuştu. Şimdi de emperyalizmin Suriyeli uşakları var. HEPSİ Türk düşmanı Hat da şu an sokaklara hakim olmak için; Türklere saldırıyorlar.
Eğer Zafer partisi iktidara gelemez ve akp yine seçilirse; 2040 da ülkemizi elimizden alıp bizi katledecekler. Ama , savaşı biz kazanırsak ; ermeni, Rum ve Yunan gibi kaçıp giderler. Savaşı kaybedersek, Türk ırkı Anadolu 'dan silinir.. Böylece Anadolu' da bir din devleti kurulacak. (Aynen Osmanlı gibi..) Zaten Emperyalizmin 'de istediği bu! Zira Emperyalizm, dinle (orta çağ kafasıyla) yönetilen zayıf bir Anadolu istiyor.
2. Akp, tüm fabrikaları satıp tarımı bitirerek ; ülkeyi iflas eşiğine sokmuştu. şu an Arjantin 'den beteriz. Eğer 2023 de yine kazanırsa, Vanezula' yı geçeceğiz. Bitmek bilmeyen nakit sıkıntısı, işsizlik ve Kuraklığın da getireceği açlık; Türk milletini Afrika halklarının sefaletine sürükleyecek. Akp, "NASIL olsa Kaçaklar sayesinde oy alırım" diye hiç bir reform da yapmayacak ve Kaçakları da sürekli besleyecek.
Yani chp seçmenleri, Zafer partisine oy vermese veya Altılı masa süpriz yapıp Mansur Yavaşı aday göstermese; akp kesin seçilecek ve bunlar da harfiyen gerçekleşecek. İş, CHP seçmeninde bitiyor
Peki akp neden, berbat yönetmesine rağmen ;oy alıyor? Tek nedeni, din arkadaşlar. Zira Akp, dindar bir parti. Seçmenlerin, %45-50 si dindar. Böylece akp, Allah diyor ve seçmen her şeyi unutup oy veriyor. Özetle Siyasal İslam, Osmanlı'nın sonu oldu. Bu durumda chp seçmenlerinin, %60-70 i ilk turda Zafer partisine oy vermese ve Türk milleti kurtuluş savaşını kaybederse; bizim de sonumuz olacak. Aslında Atatürk olmasa, Türk milleti 100 yıl önce ; Anadolu' dan silinecekti. Bakalım, YENİ Atatürk olacak mı?
Ama o tabelada sure süt ya da hadis yazmıyor. Turizm amaçlı olsa da kocaman tabelalarda olması beni rahatsız ediyor. Menü kitapçığına istediği dili yazabilir. Tabelaya bak kendi ülkemde bir işletmenin ne sattığını anlayamıyorum. Bu ne kadar aşağılayıcı bişey. Dinle karıştırmayın artık şu kültür ve siyaset işlerini. Yalova'da çocukluğumdan beri bilirim termal var diye Araplar gelirdi şimdi yerli halkından çok Arap nüfusu var. Evleri arsaları var. Şu an benim yaşadığım yerde de bu durum artmaya başladı. Dininiz para olmuş para başka bişey değil bana müslğmanlıktan bahsetme. Adam oturan kiracıyı kovuyor evi Araplara daha pahalıya satmak için. Gözünüzü para ve hırs bürümüş müslümanlıkla alakanız yok. Kendimi suçlu duruma düşürmek için o tabelalar duruyor yoksa dozerle yıkarım hepsini açık ve net.
@AsabiÖküz
@AsabiÖküz Müslümanım diyene bak ağzında binbir küfür müslümanlıktan bahsediyor. Bi kendinle çelişmeden bi dediğin bi dediğini tutsun önce. Engellenmiş beni sığ beyinli çünkü giremez dalaşmaya kaybedeceğini biliyo
Arapça'dan rahatsız olacak İslam düşmanı ve hasta ruhlu değilim çünkü Arapça dinimin dilidir Ve dahası cennetin de dilidur inancıma göre. İnşaattan rahatsız oldum ama. Öylesine yeşillik ve güzelliğin içinde devasa yüksek binalar şekilsiz estetikten mahrum yapılar. Mide bulandırıcı gözüküyor...
Ben taa 15 seneden beri Karadeniz’de Arap turistlerini gördüm. O zamanlar turizm Karadeniz’de şimdiki gibi iyi değildi, tek tük kalınacak yerler falan vardı. Sanırım turistler sayesinde turizm orada ilerledi ki Türkler kendileri bile daha çok gitmeye başladı. İnşaat işini bilemeyeceğim ama yabancılara ev satmak hiçbir ülkede yasak değil bildiğim kadarıyla.
Cevap
82Cevap
Evet rahatsız oldum.
Bu aşağılık ucubeler bugün istediklerini yapsınlar, Türk uyandığında ve gücü fethettiğinde bunların her biri sadece yokolabilirler, işte yok vatandaşlık almışlar bilmem şuradan şu kadar mülkiyet edinmişler falan, bunların hiç birinin önemi yok, bu ülkede kim öz evlat kim üvey hepsinin listesi mevcut, öz evlatlar uyanacak, gücü fethedecek ve yıllardır sağdan soldan peydahlanan toplama aşağılıkların varlığına mutlak bir şekilde son verecektir. Yeryüzündeki en büyük kıyım Türkiye'de, Türkler tarafından gerçekleştirilecek, çünkü yıllardır Türklere yapılanlar ve üzerlerine kurgulanan planlar bunu kaçınılmaz hale getirdi, Türk bir kez daha uyanacak ve yeryüzünü derinden sarsacak, dünyanın en ücra köşelerinde dahi yankılanacak bu uyanışın sesi ve duyulacak ve her duyan sadece ürperecektir!
Akdeniz ege kıyıları rus alman ingiliz kaynıyor, Mersinde arkadaşım ruslardan bize ev vermiyorlar diye ağlıyor. Onlara onlarca yıldır ses çıkarmayanların derdi doğu karadenize turizmin gelmesi mi yoksa ülkeye müslümanların gelmesi mi? Bu iki yüzlü tavırları biz çok iyi biliyoruz. Gavur olsun taştan olsun ama islama müslümana dair hiçbir şey olmasın ortalıkta..
Starbucks, LC Waikiki, DeFacto, Adidas, Nike..
E bunlar da yabancı?
İstanbul'un nerdeyse her şeyinde İngilizce yazılar mevcut? Rahatsız olan var mı? Yoksa daha çok mu rağbet ediliyor?
Yahut sizin düşmanlığınız yabancılara değil Araplara mı?
Böyle saçma bir milliyetçilik görmedim..
arap görgüsüzlüğü diye bi şey var çünkü ayrıca starbucks, nike gidip bizim doğal güzelliğimizin ortasına bina dikmiyo ve şu tarihe kadar araplar tarafından hep arkadan bıçaklandık
@biarkdşabakıpçıkıcm Çanakkale'de kimlerle savaştık biz? İngilizlerle değil mi? Ne ara dostumuz oldu da Araplara düşman kesildiniz?
ingilizlerle taraf olan son anda bizi satanlar da araplar?
@biarkdşabakıpçıkıcm Arapların küçük bir güruhu.. Hepsi değil.. Ama İngilizlerin Fransızların hepsi bize düşman.. Fakat bu iki dil de bize yıllarca zorla öğretildi.. Hoş millet olarak hâlâ öğrenemedik.. Bünye kabul etmedi..
Sizin milliyetçiliğiniz de kolpa, çakma
ingilizler de ülkeyi böcek gibi sarsa her yerden toprak satın alıp vatandaşlık alsa ve kadınlarımıza taciz etse ingilizden almandan fransızdan da nefret ederdim. eğer bi gün kızın sokakta yürürken afganın arabın pakinin biri gelip videosunu çekerse laf atarsa aynı derecede savunabilicek misin din kardeşlerini
@biarkdşabakıpçıkıcm öyle sefersizlere din kardeşi demem! Fakat bu ne Afganları ne Suriyelileri ne Pakistanlıları kötü yapmaz..
Üç beş seref yoksunu yüzünden din kardeşimi düşman bellemem..
Ama İngilizler yaptı bu saydıklarını Yunanlılar yapti.. Neden hâlâ düşman değilsin?
Biz arapça öğrenmeyeceğiz onlar ske ske türkçe öğrenecekler. normalde dile verdikleri zarar için bu kardeşim işletme sahiplerinin işletme lisansları iptal edilip süründürülmesi lazı m (fransa'da dillerine zarar veren bir fransızın yedi ceddini süründürüyorlar)
Evet ! Hem de aşırı. Bir ülkede turistik yerler dışında (ki onun dili de ingilizcedir. Ama ekstra spesifik bi ülkeden rağbet varsa oranın dili olur) toplu yerlere resmi dilden başka bir dille tabela ilan asılmaz! Asılmamalıdır! Bu yozlaşmadır! Türklüğümüz ülkemiz ele geçiriliyor ve bunlar alametleri. Bundan rahatsız olmayan milliyetçiliğini sorgulasın yeter be. Siz hiç Japonyada fransada türkçe ya da ispanyolca tabela gördünüz mü? Çıldırıcam artık.
şu an para kazanmak için kimsenin sesi çıkmıyor, türkler de dahil herkes toprağını kat ve kat fazlasına satıyor ancak 10 sene sonra doğduğunuz büyüdüğünüz topraklara mahallelere giremeyince o zaman göreceğim ben onları. 10 sene sonra sokmayacaklar sizi
Ben rize doğumluyum ayder yaylasında ilk ve son 2008 de gitmiştim sadece bir otel ve hamam vardı. 2018 de tekrar gittiğim de gözlerime inanamamıştım yaylayı yaylalıktan çıkardılar. Çok kötü haldeydi her yer araba ve park alanı.. Truzim yapacağız diye özümüzü terk ediyoruz
1 dolar için ülke insaninin rencide olmasina izin veren bir yönetim ve o derece aç gözlü turizm esnafi var bu ulkede... Yeni Zelandaninda bize ucuz turist gerekmiyor haberi vardı bugün... hem dik durmalı hem de insanini onemsemeli herkes... umarim bu gözü doymayan her kesim güzel bir tepetaklak olur.. ve ben üzülmem
Oranın yerlisi de hiç ayaklanmıyor mk bizim insanımız hep satılık... Parayı ver ülkeyi sat de, satar...
Ben anlamiyorum ya bu laz müteahitleri kim durduracak... gozunu kestirdikleri yeri kurutuyorlar... isgal ordusu gelse daha az zarar verir bu nedir ya...
Rahatsız olmayan kendinden şüphe etsin. Bundan rahatsız olduğum gibi İngilizce tabelalardan da çok rahatsız olurum
İşin üzücü kısmı içimizde hainler buna çanak tutuyor o mr. kuwaitinin sahibi Türk ümit özdağ ile laf atışması oldu ama ümit özdağ sapladı sonunda
Senelerdir Karadenizde yaşayan biriyim. Oradaki gürcü tabelaları ve Antalya'daki Rusça tabelalar sizi hiç rahatsız etti mi bugüne kadar merak ettim
Bunlar için o kadar şey yaptık, askerimizi taşlıyorlar. Bayrağımızı yakıyorlar. Yılbaşı kutluyorlar. Boşa dememişler ne Arabın şamı Ne arabın... sı diye
Ben son yıllarda gördüklerim ve maruz kalınan olaylar karsisinda artik ırkci olma yolunda ilerliyorum. O yuzden araplarla ilgili şeyler beni artık fazlasiyla rahatsız ediyor
yıllarıdr bunları anlatırken bize kızıyorlardı bu işler yeni değilki önce ege akdeniz kıyıları gitti şimdi sıra karadenize geldi ama karadenizliler hak ediyor bunu..
Uzun gölden sonra sıra Rize’ye gelmiş. Bunlara toprak satanlar vatan hainidir. Bak adamlar nasıl yaylanın içine edip iğrenç bir inşaat dikiyor. Yazıklar olsun
Ülkenin yegane para kazanma yöntemi ev satmak toprak satmak olunca böyle oluyor. Sadece araplar değil. Muglada ıngilizler Antalyada ruslar. Karadeniz araplar. Ben hiç birini istemiyorum yetti artık
Arapça tabelalar rahatsız etmedi çünkü özellikle bu mevsimde oraya gidenlerin istisnasız %99’u arap. Fakat bu güzelim yerlere bu kadar yüksek katlı betonların yapılması gerçekten can yakıcı
Ben daha çadır kentlerden dışarıya çıkmayacaklar diyip çadır kentin dışına çıkmaya başladıkları gün rahatsız oldum ama herkes halinden memnun ki mevcut kişiler aynı devranı sürdürüyor.
Herkes olmuştur da millet her konuda sadece kendi arasında konuşmaktan ibaret, ötesi yok... Bu yüzden bunlar bitmeyecek daha başlangıç gibi görünüyor...
Ben oldum ama üzülmüyorum, her seçim AKP ye deli gibi oy veren Karadenize az bile bu, umarım oraları dahada istila ederler.
işte bu yüzden gençler, hepimize emanet edilen bu ülke için seçimlerde ne yapmanız gerektiğini bilmeniz gerekiyor. emanete sahip çıkın.
kalbim sıkışıyo artık ya ülkeyi gözümüzün önünde SATIYOLAR ve hiç bi şey gelmiyo elimden çıldırıcak gibi oluyorum
Şaşırmıyorum. Malum şahıs Rizeli değil miydi? Memleketine Arap kültürü hediye ediyor işte daha ne istiyorsunuz? Allah'tan belanızı mı istiyorsunuz diye sorarlar adama..
Çok kızdım ama idarecilerimizedir kızgınlığım.
Benim ülkemin halkının hakkı yabancılara üç kuruşa peşkeş çekiliyor.
Çok rahatsızım.. Her yeri işgal etmiş bunlar.. Sabahtan beri arapça düğün şarkılarının sesi geliyor..
Kürtçe tabela asılınca ya da Kürtçe konuşulunca "BuRaSı Türkiye, Türkçe KoNuŞaCaKsOnOz" diyenler ülkenin hâlüen ne de güzel sessiz kalıyorlar.
Ege’de Akdeniz de ingiLizce Rusça Almanca tabelalar rahatsız etmiyorsa bu da etmemeli her bölgenin farklı turist kitlesi var normal
Ayder artık Arap yarımadası arkadaşlar. Rize, Trabzon bu şehirleri unutun. Otel bulup kalamayacaksınız bundan sonra. Her yeri sattılar Araplara.
Asirlardir birlikte yasadigimiz bir Kürd, kurd ce tabela assaydi kiyamet yerinden kopardi, ama simdi her yer suriye tabelasi olmus
Birkaç saat önce Ayder yaylasindaydim. Gorseldeki tabela benide rahatsız etti. Arapların halı serip nargile keyfi yapması beni daha çok rahatsız etti
Londra arapça farca çince hintçe türkçe tabela dolu. Ama bizim yobaz fasist türk milleti tahammül edemiyor
rahatsız olmuyorum trabzonlu canım hak ettiği bu umarım trabzonun %50si arap olur
Bizim oranın insanına yeterki para de dümdüz ederler orayı
Parayı ver arkasına geç. Sorsan hepsi ennn milliyetçi, ennn vatansever. Hadi lennn ordan.
Ülkemizde kendi medeniyetlerini kurdu resmen adamlar.
Trabzon da para için herşeyi yaparlar bunun en büyük örneği eskiden ruslar şimdi ise araplar da net görebiliriz.
Tabelada sürekli
Tavuk
Köfte
Et
Kebap
Tavuk kofte
Et
Kebap yazmasi dikkatimi çekti bir kerede anlamiyorlar mi acaba? 🤔
Bundan rahatsız olmayacak kadar şuursuz yaratıklar kaynıyor etrafta 🤬
Geçen sordum ben bunu çoğu insan üstüme geldiler haksız değilim
Kıçımıza tekmeyi vurduklarında bakalım ne yapacaklar
Öncesinde biz de aynı yazıyı yazıyorduk devam etseydi o zaman ne diyecektiniz 😂
ayderi satanlar oraları peşkeş çekenler utansın
Rahatsız olmadım. Ülkede 100 senedir ingilizce tabela var
bi gidişle onlar yerleşecek bizleri mülteci edecekler.. sata sata ülkeyi
Kafa Tasçı zihniyet.. insanlar ticaret yapıyor para kazanacak kimi ilgilendirir
Bir hafta önce ayder yaylasındaydım Türk yok resmen hep Arap dolmuş evet rahatsız oldum.
Yıllardır rusça tabelalar goruyoruz biz aliskiniz arapca da yazsa ona da alisiriz
Daha bende dün sordum bunu. Çok rahatsız oluyorum gitsinler artık
Milliyetçi Trabzon halkı gelen paralar karşısında suspus oldu sanırım
1- trabzon'da toplasan 1000 tane suriyeli yok. arap turistler geliyor sadece. cahil cahil konuşuyorsun. İstanbul'un başakşehir semtinde araplar kendilerine ait okul, hastane, siteler kurmuş. arapça tabelalar dolu. Orada herkese Arapça konuşacaksınız diyorlar. gidin kendi kapınızın önünü temizleyin. Trabzonlular Ruslarla, Ermenilerle, Rumlarla savaştılar yine de bu toprakları vermediler kendi kapınızın önünü süpürün
esenyurt, fatih, başakşehir olmuş küçük suriye. kendi okullarını, evlerini, kafelerini kurmuşlar. türklere arapça konuşacaksınız alışın diyorlar. sizinkinler mülteci bize gelen turist yazın gelirler defolup giderler. trabzon'a adamakıllı yatırım yapılsa arap turistlere bu kadar önem verilmez. ama sizin bir sürü olayınız, para kazanacağınız yer varken araplara sattınız her yeri. satan sizsiniz yani. bide 29 yaşında olacaksın yazık 15 yaşındaki çocuk bile daha zekidir senden.
trabzon'da suriyeliler barınamıyor bile. bir mülteci trabzon'da bir kadını taciz etsin veya birine zarar versin tüm surileri öldürürler. ama onlarca türk çocuğu katledildi ve türk kadını tacize ve tecavüze uğradı defalarca hiçbiriniz bir şey yapamadınız. biz rus'u, rum'u, ermeni'yi bu topraklardan yok ettik. kendinizle karıştırmayın bizi.
İstanbul 'da her gün binlerce kadın tacize uğruyor. bir şey yapmıyorsunuz. kocaeli'de 17 yaşındaki bir kız çocuğu afgan tarafından tecavüze uğradı sonrada öldürüldü 2 sene önce ne yaptınız. o kız çocuğu belki de bugün üniversiteye gidecekti. yazık oldu. öldü gitti. güzeller güzeli kardeşimiz.
Biz adamuk diye geçinenler ha bu ülkesini satıyor da. Bunlara müstehaktır. Satıldı ülke da, tabi rahatsız oldum. Daha çok satarlar bunlar ha uşağum.
Evet sözde milliyetçi Trabzonspor lular Ruslar gelse bu sefer Rusça yaparlar para için bunları yapan neler yapmazz
Arap turist cömert... Avrupalı turist simit ve su ile tatili bitirir. Arap ihya eder... Hiç rahatsız olmam.
Evet artık fazla oldular seçimle beraber onları da kovucaz bu ülkeden.
Siz bunu diyorsunuz. 2016'da Aile Hastanesinde ben yatarken hasta yardım afişinin önü Türkçe arkadası Arapça idi. 2016 yani
Bizim boztepe sadece arap. Teleferiğe sıra bulup çıkamıyoruz
Yoooo. Önce amarika, sonra arap, enson ruslara satmamış mıydık dıkıdık dık dık?🤔
Günaydın günaydın. Ümit özdağa ettiğiniz hakaretlerden dolayı utanacaksınız. Mülteci seviciler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?