AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Türkçe disinda olan bütün tabelalar rahatsiz ediyor
Arapça gelen tepkiler neden diğer yunca Bulgarca tabelara gelmiyor
Benim önceliğim dilin korunması diğer arkadaşların düşüncelerini tutarsız buluyorum.
Sizde ki bu arap aşkı bir bitmedi
Bos yapam
burası arabistan değil
Edirne ne zamandan beri Yunanistan Bulgaristan bağlandıda yunanca Bulgarca tabelar var
o da olmamalı, onları doğru bulduğumu kim söyledi?
Arapça tabelara verilen tepkiler neden bu tabelalara verilmiyor
veriliyor
Nerde veriyor göster burada Arapça değimizde vatan hanı ilan ediliyoruz nedense yunanca tabelalara kimseden ses çıkaran yok
bulgarlarla araplar aynı değil öncelikle, onlarla zaten bir aradaydık ama araplar çok alakasızlar üstelik kültür yayma çabaları ve yerleşmeleri halkı rahatsız ediyor, arapça tabelalar görmeyi bu kadar savunuyorsan diğer ülkeleri tercih edebilirsin sen de
Osmanlı topraklarında bir cok arap ülkesi vardı Senin demene göre Ermenice tabelarada olabir ayırca Bulgar ve yanlarda 100 yıl önce geldi araplarsa 15 yıl önce geldi
Ben Arapça tabela görmeye meraklı değilim ama siz Bulgarca yunca tabela göremeye meraklıysanız edirne gide bilirsiniz
Bunu hayla bana cevap yazarakmı söylüyorsun
Arap işgaline karşıyım
Edirne ne zamandan beri Yunanistan Bulgaristan bağlandıda yunanca Bulgarca tabelar var
Bulgaristan sınırın öteki yanı, Yunanlar, BUlgarlar alışverişini yapar ziktirolur gider.
500 yıl boyunca Türklerle iç içe yaşamış, sonradan milliyetçilik ayağına düşmanlık etmiş ancak halk nezdinde hala iletişim olan yerler
Arapların İstanbul ile, Ankara ile ne alakası var?
Türkler Balkan milletleriyle bir sürü ortak değer, benzer huy, tavır içindedir
Araplar ise binlerce kilometre uzakta yaşayan bizimle hiç alakası olmayan bir kavimdir.
Van'da Farsça tabela olur, Artvin'de Gürcüce tabela olur buna kimse bir şey demez.
İstanbul İzmir arap müsteri gelmiyormu geliyor birine tepki verilen birine tepki vermeminiz sacma
Buraların kitlesi değildi bunlar, suni bir biçimde normalde İngilizlerin, Fransızların, Hollandalıların gelip gittiği yerler Kürt çeteleriyle, ortadoğulu tiplerle dolduruldu, sonra Araplar doluşturuldu bölgelerin demografisi, imajı değiştirtiliyor Araplar için
İzmir'e gelen Arap ingilizce konuşamıyora ziktirip gidebilir
Sınır bölgelerinden bahsediyoruz burada
İzmirliye sor bakalım memnun mu.
Sevmiyoruz oğlum biz ülke olarak Arapları, medeniyetsiz görgüsüz milletler gelmesin ülkeye.
Dünyadaki en sacam seyi savunursun haberin olsun
Türist turistir ben Arapça olsun demiyorum Bulgarca yunca tabelara neden karşı değilsiniz onu anlamıyorum
Sınır bölgesinde zaten oranın insanı ile dipdibe yaşayan insanlar için niye karşı olalım?
Ben mesela Antalya'da Rusça tabela olmasına da karşıyım ki Rusça da biliyorum bak
Sizin mantıklı ulkeye giren turist Türkçe sınvavı yapılması gerekiyor dib dibe yaşıyorlar diye bulagarca yunanca tabelalara izinmi verelim yani yarın bir gün Baska bise istediklerinde evet deriz
Ben burada Arapça veya Baska bir dilde tabelalar olmasını değil Arapça tabelalara gelen tepkilerin Baska dilde tabelalara neden yapılmadığını soruyorum
Türkiye'de hususi bir Arap işgali var, on yıl öncesine kadar bile böyle bir demografi yoktu
Türkler Arapları sevmiyor. Genel olarak halkın istemediği, saygı duymadığı, gıcık olduğu bir topluluk.
Arapları sevmiyorlar sanki yunan ve bulgarlar cok farklı bir halt
Arap işgali var yarın bir gun Bulgarlar yunanlar sakarya komsu oldularmı yunanları Bulgar laf ederseniz
Evet farklı bir halt.
Bu milletin Yunanlarla etnik gerginlikler ve imparatorluk dönemindeki kavgalar dışında bir derdi yok.
Ama bu Araplar gerici, yobaz, kültür bozucu tipler.
Arabın da Ürdünlüsü, Beyrutlusu, Mısırlısı gelmiyor, Suriye'nin bize yıkıp kurtulduğu islamcı yobazlar, Iraklılar, orta sınıf Suudiler, Lübnanlılar falan doluşuyor bize.
Üstüne bir de Afganlar var ki onlar hepten komple kolundan tutulup atılması gereken tipler
Öyle bir yazımısınki yarın edirneyi isteseler İstanbul'da vereceksin
Edirne'yi isteseler kafalarına bomba atarım.
Araplara ülkenin her şeyini satan islamcılara benzemeyiz biz kendinizle karıştırmayın her iyi geçindiğimiz tipe vatan satmıyoruz biz bağzı çok yerli ve milli tipler gibi
Sen önce git tepkini ver sonra gel burya yaz
Tepkimi verdim, sana da veriyorum.
Bu her şeyi satılık dincilerin de goygoyu çekilmiyor.
Bu millet Araplardan hoşlanmıyor, ve evet, Yunanları bile daha yakın görebilir, benzer kültürü, benzer mizah anlayışı, benzer aile yapısı falan vardır.
Arap ise yabancıdır, Araplarla ortaklık bulacak kitle Güneydoğu'da yaşar.
Sen tepkini verdiğin beli oluyor
Görmek istemiyorum çünkü.
Edirne ne zamandan beri Yunanistan Bulgaristan bağlandıda yunanca Bulgarca tabelar var gilabol markalara düsmansın
Önce bir yazmayı öğren. Ben o tabelalar olsun mu dedim?
Olsun demedin Arapça tabela gelen tepkiler Bulgarca yunca tabela gelmiyor
Senin sorunda arapça yazıyor. Bana vahiy gelmedi bulgarca tabelalar için.
Siz edireneyi Bulgaristana Yunanistan yarın verisiniz
Ruh hastası mısın kardeşim sen? Git daha yorum yapma bana.
Ruh hastası değilim
Araplar pislik olduğu için
Diğer gilabol markalara neden dusman değilsin veya Edirne ne zamandan beri Yunanistan Bulgaristan bağlandıda yunanca Bulgarca tabelar var
Araplar pis oke
Yunanistan bizim hakkımızda hiç bir kötülük beslemiyor onun için sesiz kalalım
Hala anlamiyor sende sevme bizde sevmeyelim Araplari sevmiyorum anla yahu
Ben arapları sevdiğimi söylemedim
Araplara karşı olduğum için kendi adıma
Sevmeye bilirsin peki neden edirnedeki Bulgarca yunca tabelalara karsı değilsın diğer yabancı tabelara neden karsı değilsin
Dedimya araplara karşıyım diye
Yunan veya Bulgarlara neden karsı değilsin
Bulgarca diye bı kelime yok Bulgaristan zaten kökeni türk az arastirin ve bu kdr cahil olmayin
@FreePowerFullll Yunanistan türkmü veya Bulgaristan kendilerini ne kadar Türk görüyor
Bulgaristanliyim senden 2p milyon kat türkum hadi by
Kardeş benim için arap olmaları yeterli karşı olmam için. Türk ün en büyük düşmanı araplardır
@FreePowerFullll sordan vatandaşlık almısın gelip benim türklüğümü savunma
Önemli olan Türkiye cumhuriyeti vatandaşlığı almak değil kardeş önemli olan Türk olmak.
Offf tamam sensin suç bizde görüş yorum atiyoz hiç tahamul edemiyorum cahil insana cevap atma by
@FreePowerFullll azıcık yazdıklarına bakarsan kimin cahil olduğunu görüsun
Yukarıdaki söyleonu
Arap miyiz bizz
Yunanmıyız bulgarmıyız ki bu tabelalara karsı değiliz
Suriyeli misin
Türk oğlu türküm
Sevmiyorum Suriyeli
Sevmeye bilirsin peki neden edirnedeki Bulgarca yunca tabelalara karsı değilsın
Suriyeli sevmiyorum sadece birde afgan
Dünyanın en sacma mantığı
Çünkü burası Türkiye
Ona da karşıyım, Türkiye’de türkçe tabela olur
E neden kimse ses cıkarmıyor
Çünkü ülkede 100 yunan varsa 50000 arap var ve edirnede yunanlar anlasın diye türkler tabelayı yunanca yapıyor fakat araplar kendi dükkan alıp kendileri arapça yapıyorlar yani ele geçirme amaçlı bir asimilasyon çalışması
1 dediğinle 2 dediğin farkı birileri 100 yıl önce gelmişler birileri 15 yıl önce gelmis
Değil araplar kendi mahallelerini oluşturuyor ve kültürü değiştirmeye çalışıyor
Türkiyede özelikli edirne Kırklareli'nde yurt dışından gelip tasınan dolu insan var İstanbul adalarda Rum nufusunu cidi rakamda senin dediğinle benim dediğimin bir farkı yok