Yer: Elazığ. Nöroloji uzmanı Dr. Oktay Kapan, "beni Amerika takip ediyor, beynimdeki çipi çıkar!" diyen bir hastasının saldırısına uğradı.
Bill Gates bu sefer kesinkes yenildi bence :d

Yer: Elazığ. Nöroloji uzmanı Dr. Oktay Kapan, "beni Amerika takip ediyor, beynimdeki çipi çıkar!" diyen bir hastasının saldırısına uğradı.
Bill Gates bu sefer kesinkes yenildi bence :d
Beni de andromeda gezegeninden insan ırkının davranışlarını ve zeka yapısını incelemek için gönderildim. Geri döndüğümde insan ırkının çok canım olduğunu belirttiğim raporu konseye sunacağım. Şayet birkaç güzel kadın beni mutlu ederse bu raporu konseye sunmaktan vazgeçebilirim. 🤪
Akıl hastası birisinin hazeyanı bu durum. Hasta psikolojisinden gram anlamayan doktorun mağdur olma saçmalığı ancak koyunları ikna eder.
Kamera görüntülerinde de zaten şiddet mağduru bir hekim yoktu, aksine gerine gerine yürüyen bir kabadayı vardı.
Cevap
35Cevap
Beyni yok ki çip olsun
Şizofrenisi azdığı için psikiyatri kliniğine gidip g. tten bi doz Haloperidol yemesi gereken hastanın yanlışlıkla nörolojiye gitmesi sonucu zuhur eden olaydır.
Haberi Seyrettim Çok Saçma Sapan Bir Şey Bence Adam Kafayı Ya Yemiş ya da Uzaylılarla Bozmuş Kendisini Uçmuş Adam Uçmuş 👍😉
Allah şifa versin. Bende bu tarz bi olaya denk geldim akli dengesi yerinde olmayan biri kendini bir halt sanıp beni sürekli rahatsız ediyordu.
İyi günlerimiz medya insanlara yön vermeyi başardı. Şahsımıza ait kullanmakta olduğumuz cep telefonlarının hepsi birer çip.
Bir kere bu nöroloğun değil beyin cerrahının işidir, orada başka bir olay vardır çarpıtılıyordur
Muhtemelen paranoid şizofreni bu zamana kadar niye hastaneye yatışı yapılmamış anlamış değilim
Bill Gates yargılanacak :D
İnsanlar gerçekten sıyırdı hiç normal şeyler olmuyor.
Ne saçma sebepler ya doktora saglikcilara şiddet uygulamak icn iyice sacmaladilsr
İşsizlik ve fakirlik birleşince çok tehlikeli oluyor.
Ne içiyor bu insanlar ben merak ediyorum hangi uyuşturucu türü bu
Halimize bak ya. Gerçekten çok üzücü artık doktorlarımızın yaşadığı bunca zulüm.
Güler misin, ağlar mısın. Sözün bittiği nokta.
Millet nasıl bir kafa yaşıyor gerçekten merak ediyorum
Psikolojinin ilgilenmesi gereken hasta nörolojiye sevk edilirse olacağı budur 🤨😖
cipsiz hali
:
https://media. tenor. com/UDlgOKNdUxwAAAAM/deep-turkish-web. gif
Nörolojik hasta bu tarz beyinde kurabiliyor
Hastada delizyonel bozukluk veya şizofrenlik olabilir makarası yapılacak bir durum yok
Bu sadece Türkiye'de olmuyor. Psikiyatris Alper Hasanoğlu anlatıyordu. İsviçrede çalışırken bir hasta gelmiş yanına diyormuş ki, benim beynime kamera yerleştirmişler herkesi görüntülüyorlar :D
Bende hasta yerinde olsam beyninden abd etiketi çıktı. Adan bu dövün derdim. Vatan hayını
ulan çip adamın beyninden pahalı kim uğraşıp takacak bide takip edicek
gps i sonradan takılmış şahin gibi adam.
Tamam hadi bu neyse de. Bill Gatesi ciddiye almamanız daha acı bı durum
Bunlar hep o aşıların sonucu, millet illa siyiracakti
Ülkede deli çok raporlu çok sadece kayıt dışı olarak yaşıyorlar birde bu kafayla çocuk getirmeleri hiç düşünemedim
Z kusaginin neden bu kadar akilli oldugunu var sen dusun
Adamın belliki psikolojik sorunları var haber niteliğinde değil
Herkes dalga geçmiş ama bu doğru olma ihtimali yüksek Amerikanın akıl almaz teknolojileri var şu an bile bizi izliyorlar veri topluyorlar siz Gülün
silah çekmeye çalışmış doktor erken davranmış allahtan
odaya dlkitleyip islak odunla doveceksin
Ne boş insanlar ya.
Bill gates in planları yerle 1 😄
Ağzı gözü dağılmıstir bile🥴
Ama ya takip ediyosa gerçekden
Kaptan Amerika mı kanka
Komple beynini alsalardı keşke
Ülkeye reset lazım. Kafayı yedi herkes
Aynen kardeşim beni de Putin izliyor
Kayıp denilen gizli kızı mısın
Ne var be yok beyaz tv
Tımarhanede sıradan bir gün
Olayın iç yüzünü bilmek lazım
A haber izlemenin sonu bu
yalan haber yapma ya Amerika lafı geçmedi
Kafasına fazla vurmayın çipi bozulur
Türk milleti zekidir.
Beynini …minin malları
Ülke açık hava tımarhanesi xD
Haydi Amerika bunu da açıkla (!)
Eyy Amerika diye diyee beyinleri çürüttüler.
Adam hasta imiş şaşılacak bir şey yok
Allah allah gülme tuttu valla
Doktornhak etmiş aga
Şizofren belliki
uyusturucunun zararlarï
Sanmam
insanlar kafayı yedi
Hastalar
Mutludur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?