CB Erdoğan, ilk defa bir cemevinde iftara katıldı. Konu hakkında düşünceniz varsa paylaşır mısınız? Ama lütfen seviyeli :) Silivri soğukmuş. 

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir Alevi olarak rahatsızlık duydum, zamanında Cem evine ve Alevilere pek çok uygun olayan sözlerde bulundu şimdi oy için yaklaşıyor her seçimde olduğu gibi.
Tüm çevrenize söyleyin lütfen kanmasınlar ülkenin felaketini getirecek
İnşallah 🙏
İnşallah kazanmaz. Zannetmiyorum ama kazanırsa anlarım ki hile var. Zafer partisi önde şu an
@bRokeHeaRth_____ Bu gitsin yeter ki en büyük temennim bu... Zafer, CHP, İYİ Parti fark etmez 2002'de çocuktum iktidara geldiler şu an 25 yaşındayım, çocukluğum gençliğim bunlarla geçti şu anda mühendisim iş bulamıyorum biz gençleri karamsar, hayattan bezmiş hale getirdi. Sende lütfen varsa kararsız arkadaşlarına söyle boş oy atmasınlar bunlara yarıyor.
Aynen aynen söylüyorum boş oyları kendine alıyor diye zaten chp yönetemez ama ona bile razıyım yeterki baştaki gitsin be
Ama yok Ümit bey eminim yapacak inanıyorum adam çok Zeki
Cevap
9Cevap
Seçim yaklaştığı için
Daha düne kadar hor görülen Alevilere yaranmaya çalışıyor
ama şey , onlar müslüman olduğu için kazanırmış :d
Değil cemevine katılmak semah çekse bile Alevilerden oy alamaz
<3 <3
Secim yaklasiyorya nerden oy gelirse kardır diyodur
Alevilere şirin görünmeye çalışıyor ama yemezler aleviler Tayyip Erdoğan'a oy vermez reklam kokan hareketler bunlar çok samimiyetsiz
bölümü geçebilmek için bütün tuşlara basıyor
agalar ben yanlızca dikkatli olun diyip gitcem fikir belirtmek pekk fazlaa..
seçim zamanı geliyor dur bakalım daha nereleri ziyaret edecek, kimlerle fotoğraf çektirecek
Oy alma çabaları vol 19383929384
Kimse kalmadı şimdi Alevilere mi gitmiş akdospakkskdpxodalpfldv tabi anladı oy alamayacağını
Oylar Ümit Özdağ a 🧡
<3 <3
Cümbüş evi dememiş miydi oy için bunlar
evet..
Hiç bir sey düşünmüyorum.
bir şey demek istemiyorum
Silivri soğuktur
@bRokeHeaRth_____ öyle valla bitirirler bizi
Özgürce söylemek hakkımız. Hakaret etmiyorsak uygun bir üslup ile istediğimizi söyleyebiliriz.
@bRokeHeaRth_____ onlara göre yht toplu ulaşım aracı değil. bunu da değiştiriyorlar kafalarında ne söylesek kötü oluyor
görünen köy kılavuz ister mi beaa?
Silivri sıcaktır şimdi yaz
Oy zamanı geldi
Oy lazimm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?