Biz yaptık dedi Eflasyon ile kiralar da aynı anda arka arkaya düşüş oldu hayat pahalılığı kalmadı dedi ayrıca daha dün kira artışı 100%42 diye resmi açıklamayı yapan kimdi gerçekten kiralar düştü mü dünya da en ucuz kirayı ülkemiz de biz ödüyoruz sanırım 😂
Türkiye de bir ilk Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı?
Halktan nasıl kopulur.. Gerçeklikten nasıl uzaklaşıyor adlı çalışma.. Soruyor yetkililere kiralar ne durumda düştü efendim diyorlar tamam diyor.. Öyle güzel anlatıyorlar ki herkes rafah içinde ama kimsenin sqnki haberi yok :))
0
1 Yorumla
Soran
10 ay
Hepsi herşeyi biliyor görüyor kimi kekliyorlar sosyal medya devrinde yaşıyoruz 😂
Ülkemizde kira fiyatları şüphesiz bir süredir büyük bir tartışma konusu. Erdoğan’ın enflasyon ve kiraların “düşüşte” olduğu açıklaması gündemi oldukça meşgul ediyor. Ancak, resmi verilere ve sahadaki görünüme bakıldığında, hala yüksek kira artış oranlarının geçerli olduğu bir gerçek. Kiraların düşmesinden ziyade artış hızının azalması söz konusu olabilir, ama hayat pahalılığının bittiğini söylemek için henüz çok erken. 😊 Peki sen nasıl gözlemliyorsun? Gerçekten bu düşüşü hissediyor musun?
Birisi bu adama halkın gerçeklerini anlatsın ucuz kiraymış nerede ucuz kira hangi ucuz kira ne zaman düştü de ben bilmiyorum düşen enflasyon nerede hergün herşeye zam gelirken
Danışmanları ne anlatıyorsa adam sokakta mı geziyor fiyat araştırması mı yapıyor halkı mı dinliyor? Geçen Filistin için konuşmak istemiş 5 kişi sarayda hemen almışlar içeri yürürken 1000 tane korunanın arasında geçtiği yollar bile hemen korumada kimle iletişime geçecektir kardeşim halin vaktin yerinde mi durumlar nasıl diye soracak