AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
sonuna kadar hakli ataturk giyinme ozgurlugu getirdi soyunma ozgurlugu degil
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Hoca sonuna kadar haklı , adam adammm 👏
Bir laf vardir. hani dinime sövende musluman olsa o misal
Halil hoca söylediyse vardır bildiği sohbetlerini izlerim arada
Katılıyorum hakli ama napcan bence degismek isteyenlerle yola devam edilmeli
Kadınların göstermekten zevk aldığı bir durum ve Katılıyorum.
kanka dışarda karı kız keserken böyle demezsin dimi ama bi kız görünce içiniz gidiyo ama skskskakskaoqğ
@flrttaxx Elbette aksini iddaa etmedim tabiki bakıyorum. Sadece saygım kalmıyor. Çoğunluk bi iki kereden sonra terk ediyorum. Hatta biriyle önce beraber olup sonra bırakıyorum
Gayet güzel çıtırları görmek kimse inkar edemez dürüst olun la az
ben de o bahsettigi kadinlardanim ama hakli sonucta dine gore yargiliyor
O cemaat yurtlarında ve kur'an kurslarında olan taciz ve tecavüz olayları hakkında konuşsun.
Hiç konuşurlar mı onu
@ekrtl95 konuşsalar ne kadar pislik içinde oldukları ortaya çıkar.
@kralkobrax21 haklısın
@ekrtl95 kendi pisliklerini örtmek için böyle çıkışlar yapıyorlar.
Kesinlikle kendi pislikleri dağ kadar olduğu için böyle saçma sapan gündem oluşturuyorlar her zamanki gibi
Ben bu adamı gördüğümde "bak camiler ne hale geldi, yobaz görmekten içimiz daraldı" demiyorsam eğer bu adam da böyle bir şey diyemez
Bu adamlarin kadinlardan alip veremedigi nedir? Adamlarda kisa kollu ve atlet giyniyor ama kimse kasap dükkani demiyor. Hep kadinlar bu konuda elestiriliyor..
evet her şey bi anda oldu maşallah :d
Burada yorum yapanların çoğu ya musluman değil ya da dinden haberi yok gafil gaflet delalet içinde yasiyor
Allah razı olsun hocamızdan hak neyse onu söylüyor kiminin hoşuna kiminin zoruna
Dogru demis. Yanlis olan Ne din gorevlisi dini anlatiyor. Ahlaki anlatiyor ama bizimkiler begenmez zorlarina gider cunku islerine gelmez
Din görevlinizin maaşınıda cebimizden siz ödeyin o halde. Hem açık kadıblara salla oda yetmez dini olmayan ya da diğer dinlere mensup kişilere alkol alanlara salla sonra da o beğenmediği kişilerin ödediği vergiyle maaşını zıkkımlan olduu. Aa pardon bunların maaşını kes çoğu meydanda zırıl zırıl ağlar :)
Cebinizden *
@-Afroditimsi cok begendiginiz sistem boyle. Takmisin maasina herkes Maas aliyor bedava yap O zaman onlara herseyi. Hem sistemi seveceksin hemde maasa kafayi takacaksin. Din gorevlisi dini anlatir Allah anlatir tabi sizler dinden ahlaktan uzak oldugunuz icin isinize gelmiyor. Biri cikip haram gunah dediginde hemen susturmaya calisyorsunuz. Onun isi Bu. Kimsede kusura bakmasin. Muslumansan inaniyorsan kabulenecksin hepimiz gunahkariZ. Ama harama haram. Gunaha gunah diyecegiz. Hem zan ediyorsam Bu hoca diyanete bagli degil Yani cok aglama Senin oderigin vergiyle Maas almiyor.
İmamlığın maaşının gereksiz olduğunu düşünmüyorsanız sizde anormallik vardır. Sistemde diğer kişilere hakaret edebilir abuk subuk konuşabilirsiniz diye bir şey yok. Bedava niye yapılıyormuş? İki namaz kıldırmayı herkes yapar. Yapamayacak kadar beceriksiz misiniz yoksa 🤔 tarikatların ahlakını görüyoruz allahtan ahlaklısınız allahtan camiye suriyeli atan imam nile gördük :) millete ahlaksız demeden önce bir kendinize bakın sonra konuşun. Haram günah demesi benim umrumda değil. Benim dediğin maaşını müslümanlar cebinden ödesin diyorum haram helal olan sadece müslümanları ilgilendiriyor çünkü. Milletin vergisiyle haksız kazanç elde edip birde vergi verene sallayamaz. He sallayacam diyorsa yarın bir gün öillete sizin kılıf kıyafetinizi görüşlerini istemeyim sizi ötelileştirip fişler işinize gelir umarım öylesi. Napıyor sürekli youtuna üye olup abone mi dileniyor? Tarikat üyesi mi yoksa?
He bu arada ateistlerde çıkıp dinler uydurma gibi bu şekilde yout çıkıp konuşsa linç edersiniz. Ama abuk subuk konuşmayı sizin sözde para sever hocalarını yapınca doğru buluyorsunuz :) ninja yobaz gibi kelimelerden rahatsız olmayın o zaman madem millete laf atmak sizin için doğru :)
@-Afroditimsi kime hakaret etmis? Abdul sabuk konusmus. Zaten konusmalari musluman olanlara. Herkes iki namaz rekat kilmiyor iste. Kolaysa Sen git yap. Maas alacaklar tabi neyle yasasinlar. Sistem kurulmus. Devlet memuru. Dedigim gibi Bu hoca diyanete bagli degil diye biliyorum. Sen daha konusmasini dinlemeden atip turuyorsun. Yok tarikatlar boyle soyle okulda olanlar Ne olucak. Curuk cikani cezalandircaksin. Hic yapilan guzelikleri gormesiniz bir yanlis oldugunda hepsini ayni keseye koyarsiniz. Suryeli imam olamazmi? Bide irkcilik. Muslumanligi dogruyu herzaman anlatacklar sizinde zorunuza gitmyecek Bu kadar
Sizin zorunuza gitsin beğenmediğiniz insanların vergisi olmasa ağzınız kokar sizin. Parasız yapsın din adamlığını maaşınıda siz verin diyoruö cebinizde ne oldu binlerce din adamınızın maaşını vermekten mi gocunuyorsunuz :) kolaysa diyor hahah asalaklara göre Zordur kitap okumaktan bile aciz milletin ağzına bakan müslüman çok olduğu için size göre zordur evett :) millete ahlaksız derken genelllerken sen milleti dinliyor muydun agnı davranışı görünce hepsi aynı mı zırvalığına başladın ahha klasiktir zaten :) bizim ğlkede çürükler mevki sahibi oluyor ya da haberlere erişim engeli geliyor :) sapık salan bir sürü hakim var kesin trikatçı falanlardır :) suriyeli ne alaka. İmam suriyelimiymiş birde kendi ülkesinde yapsın yemiyor mu? Yasa orayı karıştırdı sırada Türkiyede mi? Irkçıyım ıqsu 90 altı arabı sen sev Türk düşmanlarını siz çok seviyorsunuz zaten. Bu hocaların biride çıkıp faiz haram çocuk gelinle evlenmeyin diye konuştuğunu görmedim. Sizin zoeunuza gitsin sizde çürükm çook nasılsa.
@-Afroditimsi okumadim okumaya degerde degil. Musluman ulkeyiz Bu kadar net
Okuyup cevap veremedim demiyorda Müslüman ülkeysen maaşınıda müslümandan alıcaksın Bir müslüman ümmeti imamın maaşını cebinden veremiyor püü sizeee. Para kadar imanınız var belli :)
@-Afroditimsi aglamaaa
Sen ağla din adamlarınızı ateistlerin hristiyanların yahudilerin dinsizlerin açık kadınların vergisine muhtaç etmişsiniz utanın kendinizden :) birlik olup caminin elektirik faturası imamın maaşını müslüman mahallenin ödemesi lazımken siz din adamlarını kime muhtaç etmişsiz yazık yazık :))
@-Afroditimsi aglamaaaaa
🖕🏻
@-Afroditimsi Sen aglaaaaa
Halil Konakçı Diyanetin bir imamı olarak toplumu İslami manada bilgilendiren ve bilinçlendiren, imam olarak vazifesini yapan biridir.
Gözlerini kapatsın görmek istemiyorsa
Terazinin ayarı kaçmış gibi turkiyede, bizim burada o kadar değil.
E bakmaa?
O kadar müslümansan gözüne hakim ol.
Göbek kıyafetleri ve dar pantolon
Diyanete bağlı hic bir imama inanmiyorum
Bende inanmıyorum, diyanete de inanmıyorum.
Katılıyorum çok haklı
Bunun gibilerinin kellesi gitmeli
Kimse kimseye karışmasın
Sana mi soracaklar çıkma ozmaan
İnamamın açık giyinin demesini mi bekliyorsun
Dogru soylemis sormaya gerek bile yok
hocam bi karıya git istersen
Rahatsizsa kendisi gitmeyebilir 😊
Giymeyebilir *
Ben Hoca'ya katılıyorum
Neden tecavüzculere tepki göstermiyor
Şeriat diyen bir hoca tecavüzcülerin öldürülmesinden yanadır. Kendisinin bunu söylediğne eminim.
@cihansrt07 saçmalama lan denyo
adan dinin emirlerini anlatıyor işine gelmeyen dinlemiyor zaten. Sizin istediğinz gibi anlatamaz boş yapmayın
@cihansrt07 pardon senin öncewki yazdığını yanlış anlamışım
sorun bu adam değil sorun direkt din.
Katıldığım ve katılmadığım yönleri var
S*kemedi diye zoruna gidiyor.
Bakmasın o zaman ne bakıyor?
Çok mu rahatsız oldunuz sayın imamım
göz kapağını kullansın..
çalışıyor..
herkes özgür kimse karisamiyor
S. ki kalkan sağa sola bağırmaya başladı
Bu mu tek derdiniz
Bakmayin abisi
Haklısızda sayılmaz
Onu ne ilgilendirir ki
Kusura bakmayın sickim konuşmaya başlamış.
ona ne oluyor dışarda isteyen istediğini giyer
sınır diye bir eşy var yasal sınır ve toplum ahlakı diye de bir eşy var yani isteyen istediğini bir yere kadar giyer sokakta sevişmek çıplak dolaşmak özgürlük kapsamı dışındadır
@kroşek özgürlüğün anlamını bilmiyorsun sanırım özgürlük bir başkasının özgürlüğünü kısıtlamadığın sürece istediğini yapmaktır bu da bu kategoriye giriyior
bu tanımı nereden öğrendin sen bu felsefe ile anarşizme kadar yol alırsın adamın biri dese ki benim s*x hakkım yok mu ne diyeceksin bu arada özgürlüğün tanımı şudur benim gözümde 1- istemediğini yapmamak 2- düşünceyi dile getirebilmek bu ikisi özgürlüktür
@kroşek Sen ciddi misin o bahsettiğin resmen özgürlükle alakası yok istemediğini yapmamak ne demek hahaha özgürlüğü kısıtlamaya özgürlük demişsin sen
ah canım 42 yaşında etik felsefesinden haberi bile yok neyse istediğini yapabilen değil istemediğini yapmayan insan özgürdür benim gözümde
Haklı
Baya sert konuşmuş ama et parçası diyerek
yallah arabistana
Ne desem boşş.
Doğru demişde suçlu kadınlar değil devlet
Doğru söylüyor
Hakli