+1 yılGerçek bir darbe değildi. Gerçek darbe olsa böyle meclisi bombalamak köprüyü kapatmak gibi saçma sapan boş işlerle uğraşmayıp direkt beştepeye saldırırlardı füzeyle falan. İktidarın hava atmak için yaptığı katliamdı sadece. Şehitlerimize Allah Rahmet Eylesin. Allah vatanımıza alçakları uğratmasın.
01 Yorumla- +1 yıl
En İyi Cevaplar
Gerçek bir darbe değildi. Gerçek darbe olsa böyle meclisi bombalamak köprüyü kapatmak gibi saçma sapan boş işlerle uğraşmayıp direkt beştepeye saldırırlardı füzeyle falan. İktidarın hava atmak için yaptığı katliamdı sadece. Şehitlerimize Allah Rahmet Eylesin. Allah vatanımıza alçakları uğratmasın.
11 Yorumla- +1 yıl
@reisaga55 benim görüşümün aynısı bu dostum :D
Gizli Üye(25-29)+1 yıl15 Temmuz bahanesiyle ciddi anlamda milliyetçi çok fazla asker, memur, devlet görevlisi görevden uzaklaştırıldı, hapse atıldı. Asıl 15 Temmuz sorumluları ise hala yerlerinde. Ya adamı yakalayıp saldılar (adil öksüz). Fetönün Türkiye'de ki en büyük kişilerinden. Şaka gibi ya
10 Yorumla
Gündem konusunda 665 cevap paylaştı. 15 Temmuz da ölseydim ve şu an ülkenin durumunu görseydim bunun için mi öldüm derdim acaba 15 Temmuz en çok kimin işine yaradı. Ölenler için üzülüyorum olanlar için üzülüyorum çok masumun canı yandı çıkar çatışmasının kurbanı oldular
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
159Cevap
- Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u +1 yılAnlamı yok
10 Yorumla
+1 yılKimin korkak, hain; kimin vatansever, cesur olduğunu öğrendiğim, milletimizin en azından önemli bir kısmının söz konusu vatan olduğunda siyasi görüşlerini bir kenara bırakabildiğini gördüğüm bir gün benim için 15 Temmuz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. He bu arada lütfen aşağı AKP'li işte kendisinden olmayanı hain ediyor, 15 Temmuz tiyatrodan başka bir şey değildi vs gibi cümleler yazıp beni çileden çıkartmayın olur mu? O kadar insan siz oturduğunuz yerden yaşananlara tiyatro diyesiniz diye yaralanması, ölmedi.
50 YorumlaBende 15 Temmuzun çok anlamı var. En başta Millî Birlik, inanç ve dayanışma günü olarak anlam taşıyor bende.
Geçmiş yıllarda 15 Temmuz gibi çok darbe girişiminde bulunuldu ülke olarak çok engellenmek istenildik. Ülkemizi geri düşürmek adına hep askeri darbe politikaları uygulanıldı ( dış güçlerin içimizde barındırdıkları maşaları sayesin de ) her şeye, herkese ve her baskıya rağmen bizim bu vatana olan aşkımız sayesin de hiç birisi bu ülkeyi yok etmeyi başaramadı ve başaramayacaklarda. Hayatını kaybeden sivil insanlarımızı, polislerimizi ve askerlerimizi bu günde anıyoruz ve rahmet diliyoruz.
31 Yorumla- +1 yıl
geçmişte ki darbeler de tarih vermeyim şimdi diyarbakır ceza evinde işkence yapan kişilerle şu an ki bazı örgütler aynı kişilerdi demem o ki geçmişte de içimizden oyun oynuyorlardı kılık kıyafet değiştirerek ve maşa tutarak şimdide öyle yapıyorlar. Şu yorumlara bakınca ülke de ne kadar vatansız insanlar var pes dedirtti
@ffilinta1 sana sonuna kdr katılıyorum devletimizi her yıkmaya çalıştıklarında milletçe korumak için herkes canını ortaya koydu ama devletimizde bu kdr vatan haininin olması çok can yakan bir şey herşeyi siyasete suya buya bagliyolar bide önemli olan yaşadığın vatanın kıymetini bilmektir de işte gelde bunu bunca zihniyeti bozuk insana anlat yazıklar olsun ki onlar için onca şehit kanı dökülmesi onlarca binlerce şehitlerimiz ve Atatürk için yerlerinde yatmak iskence şimdi bıraktıkları millete yazıklar olsun
24 Yorumla- +1 yıl
Bu darbe gerçek değildi iktidarın hava atmak için yaptığı senaryoydu. Şehitlerimize Allah Rahmet eylesin. Gerçek darbe olsa köprü kapatmak halka silah doğrultmak meclis bombalamakla uğraşmaz direkt sarayı bombalarlardı
- +1 yıl
Gizlice hiçbir şey çaktırmadan sarayı bombalarlardı zaten. Saraydakiler öldükten sonra ne yapalım?
Gündem konusunda 496 cevap paylaştı. İşin siyasi boyutu ile ilgili yorum yapmayacağım ama mesele her ne olursa olsun o gün oraya gidenler vatan sevgisiyle gittiler. orada sadece AKP'li yoktu o gün, CHP'li, MHP'li içinde vatan aşkı olan herkes oradaydı. Olayın aslı farklıdır belki ama en azından orada şehit olanlar için saygı duymak gerek. Yaşananlara "tiyatro", şehit olanlara da "yalaka" demek çok büyük bir terbiyesizliktir.
Bakın siyasi tarafını kastetmiyorum, meydanlarda yaşanan her şey vatan için yaşandı onu diyorum.10 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılFetönün hala Ak parti ile olustugunu sananlar var. Bu kisiler ya bu konuyu arastirmadan konusuyor. Ya fetöcülerle cikarlari uyusuyor ya da sirf muhalefetlik yapacagim diye kendi insani, hatta kendi partilisinin kahramanligini kucumsuyor.
O gece fetocu askerler basariya ulasamadiysa bunun nedeni cogunluk grupta olan kahraman askerlerimiz polislerimiz ve sivil insanlarimiz, diger kamu gorevlilerimiz sayesindedir.
Ama CHP nin basini cektigi bazi partiler tiyatro diyerek fetöculerin degirmenine bilerek su tasimaktadirlar. Neden peki bunu yapiyorlar?
https://www.youtube.com/embed/97D_s9-DBIw10 Yorumla
+1 yılVatani sattiklari gün aklima geliyor. uydurma senaryo ile insanlari mahvettiler. basin sözcüsü bakin ne demişti o darbe sonrasi? biz fetö ile türk silahli kuvvetleri komutanlarini baş başa biraktik. bunu fetö nün yapacağı duyumunu almıştık. Buna izin vermeseydik askeriye deki komutanlari al aşsa edip kendi kadromuzu yerlestiremezdik. bir yaşla iki kuş vurduk dedi... balyoz ergenekon şarttı diyen bir hükümet anlayışı. Bunlari unutmayin... haber türk te... sonrasi sabahi ne yaptı? ben partime zarar veriyorum dedi istifa etti.
10 Yorumla
15 Temmuz Türk, milletine karşı girişilen son haçlı seferidir!!!
Müslüman çocuklarının vatanlarina uzanan emperyalizmin gayri meşru çocuklarının ellerinin kırıldığı tarihtir!!!
Ayyıldız inmesin Ezan dinmesin diye canını feda eden yiğitlere hürmetle ve minnetle...40 Yorumla
+1 yılİş yerinin tatil olması olarak görenler, kanı bozukların yaklaşımı. Ülke, direkten döndü. Vatan haini köpekler, sahiplerin emriyle devleti işgal etme girişiminde bulundular. Asla başaramayacaklar. Türkiye Cumhuriyeti’nde gayri millî hiç bir oluşum (fettoş, chpkk, hdpkk) asla umduklarını bulamayacaklar, yüce Türk milleti bu kansız milletsiz yerli gavurcukları yok edecektir.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir oyun tiyatro düşün baş aktör sesleniyor sokaklara dökülün darbe var bunun kurgu olduğunu zaten o donemin ahmet davutoğlu su soyledi. Onlarca kişiyi vatandaş polis asker sokaga döküp kanlı oyuna 15 Temmuz dediler.
Millet de hala şehit verdik diyor milli gün ilan ediyorlar. Dönsünler yıar önceye mustafa kemal zamanına gercek savaş o idi çanakkale zaferleri gercekti , kanları var atalarımizın bu toprak altında. Uyansan mı artık ey gudülen koyunlar !
51 Yorumla
+1 yılFetönün siyasi ayağı araştırılmadı ama zamanı gelince bunların hepsi bir bir ortaya çıkacak fakat 15 Temmuz benim için önemli bir gün. Çünkü insanlar darbeye karşı durup ellerinde silahları olmadan canlarını hiçe saydılar. O kadar millet o kadar darbe belgeselleri izledim yabancı hiçbirinin halkı bu kadar birlikte olup cesaretle vatanını savunmadı.
20 YorumlaUydurulmuş bir saçmalık. Kardeşim bunun böyle olacağı belliydi. Fetö fetö diye yıllarca öncesinde kaç kez bağırdık. Ciddiye mi aldılar. Hepsi vatanı satma derdine düşmüş zaten. Önce tc yi kaldırdılar, akil adamlar diye uydurulmuş bir şey çıkardılar, sonra haburdan içeri terörist soktular, yetmedi ergenekon, balyozdan komutanları içeri tıktılar, yetmedi kozmik odaya bile girdiler.. İşite silah sevkiyatı yaptılar. Ulan şerefsiz hepsi.
20 YorumlaDanışıklı dovusten başka bir şey değil milletin manevi değerlerini kullanarak prim yaptılar. Vatandaş saf ve temiz duygularıyla sokağa döküldü fakat perde arkasının çok başka olduğunu düşünüyorum ki 15 temmuzdan bu yana yaşanan süreçte buna delil niteliğinde...
10 YorumlaGündem konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çakma bir darbe girişimi, tankı egzostunu atletle tıkayıp durdurduğuna inanacakların darbesi, F 16 savaş uçağına kafa atanların darbesi.14-15 yaşındaki suçsuz çocukların darbe yapacağına inananların darbesi. Korkudan merdiven boşluğundan çağrı yapanların darbesi.
12 Yorumla- +1 yıl
Sacmaligin daniskasi iste 😡😡
- +1 yıl
@wkertenkele Kahraman dedikleri Ömer Halisin öldürdüğü komutan darbeci değil darbeye karşı çıktığı için öldürülmüş.
Gündem konusunda 1b cevap paylaştı. Pek Bir Şey İfade Etmiyor Boşu Boşuna Büyütülüyor Tamam Ölenlere Allah'tan Rahmet Diliyorum Ama Şu da var Çok Büyük Darbe Yapmadılar ki Bizlerin Gözünü Korkutmak İstediler İsteseler Zaten Türkiye nin İcinden geçerler di Kalabalık orduya Nasıl gücümüz yetecek sopalarla Falan Ama gördüğüm Kadarıyla şunu anladım ki Türkiye Vatandaş olarak kendini savunamiyor Polisimiz koruyor bizleri ancak
00 Yorumla
+1 yılBenim için somut hiç bir anlamı yanı falan yok, başkanlık namına yapılan bir kurgudan başka bir şey değil, ileriki zamanlarda temayülden kaldırılacak olan gün olarak da görüyorum 15 temmuzu, bu günün ömrü iktidardakilerin ömrüyle birdir.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖlenler bok yoluna gitti, saçma sapan bir darbe ve bu darbe rte için bir nimetken Binali için içine hiç sinmeyen bir projeydi. Saçma sapan bir yargılama yapıldı, rütbeli bir askerin avukatı tutuklulugunu talep ediyoruz dedi hakim reddetti buda salıverilmesi demektir ama adamlar avukat ve tutukluları hiç dinlemedi bile kendilerine gelen emirleri yerine getirmek için oradaydı. Yani baştan sona kadar kaç kişi öldüyse olan o zavallılara oldu.
10 Yorumla
+1 yıl
Ölenlere Allah rahmet etsin. Devlet, varan, toprak için ise eyvallah ama iktidar için sokaklara inmem..
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsinema güzeldi o zamanın parasıyla 16 tl vermistim öğrenci indirimi vardı. kız arkadaşımla gitmiştik izlemeye film baya gerçekçiydi. kız baya üzülmüştü ya dedim ne üzülüyorsan yaklaş şöyle bana bunu öptüm. tabi arka sırayı almıştık. bunu öpünce kızın hoşuna gitti. biraz elleştik yakınlaştık falan sonra dur dedi. evde yaparız falan. film bittikten sonra evde yapmıştık. bu filmin bana katkısı baya fazlaydı sağolsun. prodiksiyon baya gerçekçi imdb
8,501 Yorumla- +1 yıl
Sizin filme ihtiyacınız yokmuş ki qk siz bir birinizi dürtseniz yine eve giderdiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıradan bir yaz günü işte.
https://www.diken.com.tr/yeni-spk-baskani-atandi-fetoden-kapatilan-bank-asyada-16-yil-hizmeti-var/
00 YorumlaÜmmetçi arapsever kitlenin yazıp çizdiği ve kendi aralarında tepinirken yok yere masum insanların da milli duygularını kabartıp içine dahil ederek katline sebep olan, Türkiye’de askeriyenin ve polise olan saygınlığının bitirilmesine sebep olan bir gün.
Daha yazarım da bitmez yazmalarım.
Hiçbir şeyden haberi olmayıp sokakta giderken Kemerlerle dövüşen çocuk askerlere ve tankların önünde hayatını siper edipte ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum.
10 Yorumla
+1 yılİlkokul mezunlarına kananların uyduruk hikayesi. Filler tepişti halk ezildi.
63 Yorumla- +1 yıl
Misal gram akıllanma yok. Ülke hala tarikat yalamalığı yapanlarla dolu kolluk kuvetinden tut makamlara mevkilere cemaatçiler yerleştiriliyor. Halktan ölenler hükümetin umrunda değil. Halkta seviniyor şaka gibi. Kara leke olur anca İlkokul mezunana para bastıranlar her yere sızmasına izin vermiş okul yurt açmasına kadar önünü açmışlar. Bela edenler belli. Beraber yerlerken halk ağzını açıp bakıyordu. Bela ettiler sıvadılar temizlerde halka çağırdılar. Halkta seviniyor 😂 Destan arayan Çanakkale Savaşını okusun.
- +1 yıl
15 Temmuz gazi ve şehitleri için toplanan paraları faize yatırmalarından bile belli Hükümetin halkı ne kadar salladığı :)
- +1 yıl
@afroditimsi helal olsun sana. Kesken diger vatandaşlarımızda senin gibi gerçekleri bir idrak edebilse
+1 yılMantığına bakarsam palaveredir benim için. Vefat eden insanlar için üzgünüm ama iyi ekmeği yenilen bir tarihtir bununla başkanlık gelmesi kolay yaftalama vs baya işe yaradı yönetim açısından. Hayırdan şer mi diyelim artik , şer den hayır mı 😜
11 Yorumla- +1 yıl
Ne zorsun
- Gündem konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılİktidar hırsı, din, cehalet, sempatizanlık ve aptallık insan denen varlığı nasıl etkiler çok iyi bir örnekti. İşte anlamı bu.
40 Yorumla
+1 yıl15 Temmuz Çok önemli bir gün asla unutmayacagim unuturmayacagiz Vatan uğrana mücadele edip şehit olan insanlar ve Türk halkinin Birlik beraberlik göstermesi şehitlerin ruhu şad olsun
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHükümetin bir zamanlar el ele kol kola olduğu, benim gibi binlerce insanın zamanında haklarının yendiği ama buna A. K. P hükümetinin ses çıkarmadığı ancak gün gelip ortaklık bozulduğunda fet*nun terör örgütü ilan edildigi ve sözde fet* tarafından 15 te*muz günü hain girişim yapıldığı söylenen bir gün olarak hafızama kazınan tarihi olay
00 YorumlaEgemenlik kayıtsız şartsız milletindir bunu tüm dünyaya kanitladigimizi dusunuyrm
51 Yorumla- +1 yıl
şeyda
+1 yıl'egemenlik kayıtsız şartsız milletindir'
bu sözü bir kez daha halkça doğruladığımız gün
bu gün 15 temmuzda ölen şehitlere ALLAH rahmet eylesin ışıklar içinde uyusunlar..
10 Yorumla- Gündem konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılbir ülkede ne kadar acayip şeyler dönebileceğinin kanıtı. insanların kendi çıkarları için çocukların üzerine bombalar atıp kurşunlar yağdırabiliyor olması gerçeği.
10 Yorumla - Gündem konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇıkar çatışmasının sonucunda iki grubun ülkeyi kaosa sokması dışında bir anlam ifade etmiyor.
40 Yorumla Darbecilere haddini bildiren milletimiz var. Cesur korkusuz vatanını kimseye teslim etmeyen. (Ülkesini asla terk etmeyen) milletimizin zaferi.
20 YorumlaSokağa inip ülkeyi hainlere karşı savunanlara evden cikmayıp birsey ifade etmiyor oyun tyatro demesi ne komiktir.
Bir avuç ucube ve korkaksiniz net...
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Kanlı gecenin Kahramanca kendilerini hiçe sayarak "Bir avuç dahi toprağını vermeyen devletin bekası için can veren Cesur Halkın Zaferi".
20 Yorumla
+1 yılTiyatro
20 Yorumla
+1 yıl15 Temmuz birliğin dirliğin Türk halkının bütünleştiği gündür birlik ve beraberliğin günüdür kardeşliğin dostluğun günüdür. Tüm şehitlerime Allah tan rahmet gazilerime şifa diliyorum
00 Yorumla- Gündem konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılGün olarak, hiç bir anlamı yok. Fakat o ölen insanlar için içler acısı ve bizim için de tam da kahrolunacak bir gün. Ruhları şad olsun. Sadece o gün ölenlere aşırı üzüldü herkes..
00 Yorumla Gündem konusunda 878 cevap paylaştı. Ekmek 1.25 lira iken hocası öğrencisinin koltuğuna oturmasın diye tankların önüne atlayanlarin bugün ekmeği 4 liraya alabilmekle odullendirildigi aktivite
00 YorumlaRuhunu şeytana satanların ülkeyi kurtarma adı altında kendi halkına bile çekinmeden kurşun sıkacak hale gelmesinden sonra halkınn tokadını yediği gün...
00 Yorumlakendi kendine gelin guvey olmus bir kesimin kutladigi sacma bir gun.
33 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂 - +1 yıl
😂😂😂😂😂😂
- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu ülkenin kanını emen alçak FETÖCÜLERİN temizlenmesi adına gerçekten hayırlı oldu..
30 Yorumla
+1 yılBence ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmez ama o gece Türk halkının birlik ve beraberlikte güçlü olduğunu anladım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirinin çok zararlı olduğu konusunda uyarılara rağmen dinlemeyenlerin kahraman ilan edildiği saçma sapan bir gün. Şehit ve gazilere saygımız sonsuz ama bunu fırsat bilip istediği her şeyi yapanlara da küfür sonsuz!
10 Yorumla
+1 yıl4-5 sene sonra gerçekleri konulmaya başlar insanlar şu an insanlar ne anlatılıyorsa ona inanıyor dsfsdf
10 Yorumla
+1 yıl250 kişi öldü sırf çocuklarının istikbali için, demokrasi için. Bence bir bayram değil ama takdire şayan halk zaferidir.
115 Yorumla- +1 yıl
@ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz sen banka kuyruğundayken halk çoktan sokaklara dökülmüş askerleri ikna etmeye çalışıyorlardı.
- +1 yıl
@ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz halkın üzerine ateş açan askerleri mi?
- +1 yıl
@ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz darbe değildi zaten takkeli şarlatanların kalkışmasıydı darbe olsa TSK tek vücut hareket ederdi. Ki buna rağmen kan gölüne döndü zaten 250 insan bir gecede katledildi emir kulu masum çocuklar tarafından
- +1 yıl
@detmolder22 keşke diğerleri de anlayabilse bu dediklerini ama nafile
- +1 yıl
@ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz üzerine alındığına göre var bir şeyler sende😀bizde de at gözlüğü yok sen dert etme
- +1 yıl
@ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz gardasim diye sohbet ortami kurdun tolerans gösteriyorum. Kimseyi rencide ederek konusma ha devletle sorunun varsa söyle bildirelim devlet topal adam gibidir yavas ilerler ama muhakkak varacagi yeri bilir ve gelir.
- +1 yıl
@ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz Sana söyleseydim seni etiketlerdim😉 sen bana cevap versen ne vermesen ne çok da önemliydi
- +1 yıl
@ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz 250 insan ölmüs aileleri cocuklari var adamlarin ölüm yil dönümünde ne bu piskin haysiyetsiz ukala konusmalar. insan degil misin sen? benim düsmanim bile ölse bir durgunlasirim. git burdan hadi kovuyorum seni..
- +1 yıl
@ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz bencede mantıklı
2000’s+fetoyu icimize almayin abi
-hain tutuklayin sunu
2010’s
+ne haliniz varsa gorun ya
-hain tutuklayin sunu10 Yorumla
+1 yılÜlkenin apt*l yerine konması Tayyip öldürdü Tayyip kahraman oldu harika hissediyorum. Tayyip de yozlaşmayı üstlenen bir figürandan başkası değil
10 YorumlaGündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Düşüncelerimi açıkça yazarsam, bu çok ileri demokraside sıkıntı olabilir. O yüzden kısaca şunu söyleyeyim hiç bir anlam taşımıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiyenin asla işgal edilemeyecek bir ülke olduğunun bir kez daha saha da kanıtlanması.. yani öyle yıllarca haritalar çizerek bu toprakları paylaşma hevesi olanlar neyle karşılaşacağının saha da pratik olarak gösterilmesi...
10 Yorumla
+1 yılAt izi ile it izinin ayrıldığı kutlu gün.. Şimdi burada da ayrılır izle 😉🇹🇷🇹🇷🇹🇷
20 YorumlaMilletin Demokrasiye cani pahasina sahip cikmasi
20 Yorumla
+1 yılMilli birlik ve beraberlik günü Allah Vatanımızı Milletimizi korusun (Amin)
20 Yorumla
+1 yıl15 Temmuz demokrasi bayramıdır milletimizin destan yazdığı gündür
20 Yorumla
+1 yılBişey ifade etmiyor çünkü ne Tayyip ne de beslediği feto umrumda
20 Yorumla
+1 yılÇift mesai aldığım için sevindiğim bir gün.
20 Yorumla
+1 yılhayatiminn sikillldiiigiii gunnn ya devleti benim gibi binlerce asker maas alamadi ve evinden barkindan oldu
00 Yorumlaboş yere birilerinin hevası için katledilen insanlar ve hak edilmemiş bir kahramanlık öyküsü
allah belasını versin bunu tezgahlayanları00 Yorumla- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir tarikata / bir ideolojiye silah gücü sağlarsan neler olabileceğinin simülasyonu
Anlayana... 🤷♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTiyatro Sahnesi kurulup devletin halen bunu çok iyi kullanması.
Düne kadar ellerini öpüyorlardı. Bugün ise bir günah keçisi lazımdı o da oldu.
Asıl fetöcü bu devletin idarecileri.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen 👍
1923 te başlayan kaosun halen bitmediği anlamina geliyor
11 Yorumla- +1 yıl
Sert girmişsin
+1 yılİçimizdeki hainlerin ayıklandığı ve Türk milletinin asil mücadele ruhunun tüm dünyaya gösterildiği gün
10 Yorumla- Devamını Gör (165)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat