Gündem 15 Temmuz Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? 1ömeryıldırımm Takip Et Xper 7 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 15 Temmuzda Bankalar Açıkmı? Güncellemeler1 yıl Kamu ve Özel Bankalar Kapalı Arkadaşlar Kesin Bilgi 15 Temmuz Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Cevapla Banka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
vvaanneessaa Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl 15 temmuzda heryer kapalı ama çalıştığım züccaciye açık:((( 0 6 Yorumla 1ömeryıldırımm 1 yıl tabi lazım olur ıvır zıvırlar 😂😂 heryer kapalı değil ayrıca yahu Yorumla vvaanneessaa 1 yıl Heryer kapansin ya🙏🏻🙏🏻 Yorumla 1ömeryıldırımm 1 yıl 😂😂 senin pek çalışasın yoksa Yorumla vvaanneessaa 1 yıl 11 saat çalışmak yük oluyor Yorumla 1ömeryıldırımm 1 yıl ayak üstü çalışıyorsan bide zordur kolaylıklar diliyorum Yorumla vvaanneessaa 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Sevimliyimdir Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% 1 yıl Şimdi yazardım da neyse sakin kızım 😅 0 3 Yorumla vvaanneessaa 1 yıl Sakin sakin Yorumla 1ömeryıldırımm 1 yıl 😂😂 durduk yere sabah sabah ifadeye çağırmasınlar sakin ol en güzeli @Sevimliyimdir Yorumla Sevimliyimdir 1 yıl Destekler icin teşekkür ederim ama soru sorup burnumuzun dibine sokmayin ya 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Özel sektör açık 0 14 Yorumla vvaanneessaa 1 yıl Keşke kapalı olsa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Maalesef yarın yine iş var Yorumla vvaanneessaa 1 yıl Mecbur pahalı zevklere sahibim çalışmak zorundayim Yorumla 1ömeryıldırımm 1 yıl neymiş o pahalı zevkler bahsetsene biraz @vvaanneessaa Yorumla vvaanneessaa 1 yıl Pahalı çantalar makyaj malzemeleri güneş kremi stoku falan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aldığın maaş bunları karşılamaya yetiyormu peki Yorumla 1ömeryıldırımm 1 yıl en pahalı çantan ne kadar mesela @vvaanneessaa Yorumla vvaanneessaa 1 yıl Neden soruyorsun anlıyor muusn Yorumla 1ömeryıldırımm 1 yıl züccaciye de ceo falan değilsen asgari ücretle işin zor sanki Yorumla vvaanneessaa 1 yıl Ortak canim ortak Yorumla 1ömeryıldırımm 1 yıl net kazancın aylık ne kadar? Çok merak ettim şu pahalı zevkler için en az aylık 500-600 bin kazanıyor olman lazım malum çantalar aşırı pahalı Yorumla vvaanneessaa 1 yıl Fazla bile kanka ne bekliyon normalde çalışmıyorum eleman eksiğinden dolayı çalışıyorum Yorumla 1ömeryıldırımm 1 yıl şu an yalan söylediğine eminim ama ispat edemem 🤣🤣 Yorumla 1ömeryıldırımm 1 yıl kendin ol her zaman öyle çok daha güzelsin 😉 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
15 temmuzda heryer kapalı ama çalıştığım züccaciye açık:(((
tabi lazım olur ıvır zıvırlar 😂😂 heryer kapalı değil ayrıca yahu
Heryer kapansin ya🙏🏻🙏🏻
😂😂 senin pek çalışasın yoksa
11 saat çalışmak yük oluyor
ayak üstü çalışıyorsan bide zordur kolaylıklar diliyorum
Teşekkürler
Şimdi yazardım da neyse sakin kızım 😅
Sakin sakin
😂😂 durduk yere sabah sabah ifadeye çağırmasınlar sakin ol en güzeli @Sevimliyimdir
Destekler icin teşekkür ederim ama soru sorup burnumuzun dibine sokmayin ya 😂😂
Açık resmi tatil değil
Özel sektör açık
Keşke kapalı olsa
Maalesef yarın yine iş var
Mecbur pahalı zevklere sahibim çalışmak zorundayim
neymiş o pahalı zevkler bahsetsene biraz @vvaanneessaa
Pahalı çantalar makyaj malzemeleri güneş kremi stoku falan
Aldığın maaş bunları karşılamaya yetiyormu peki
en pahalı çantan ne kadar mesela @vvaanneessaa
Neden soruyorsun anlıyor muusn
züccaciye de ceo falan değilsen asgari ücretle işin zor sanki
Ortak canim ortak
net kazancın aylık ne kadar? Çok merak ettim şu pahalı zevkler için en az aylık 500-600 bin kazanıyor olman lazım malum çantalar aşırı pahalı
Fazla bile kanka ne bekliyon normalde çalışmıyorum eleman eksiğinden dolayı çalışıyorum
şu an yalan söylediğine eminim ama ispat edemem 🤣🤣
kendin ol her zaman öyle çok daha güzelsin 😉