Ak parti ve Erdoğan düşmanlığı insanların gözünü kör, kulaklarını sağır, dilini lâl etmiş. Bu kin bu öfke niye. Artısıyla eksisiyle bu ülkeye kattıkları çok şey var. Doğrudur fetöcülerle araları iyi idi ama bu fetöcüler 17 yıldır yok 40 yıldır var. Devlet kör değil dilsiz değil sadece susar ve doğru anı bekler. Fetöcüler devlete öyle sızmışlarki adeta devleti bürokrasi hukuk eğitim askeri alanda sarıp sarmalamış siz ikdidar olduğunuzda bu adamlara laf ederseniz dirak indirilirdiniz. Erdoğan yavaş yavaşş elini güçlendirdi zamanı geldiğini anlayıncada adamların kuyruğuna bastı. Gazetelerini dersanelerini velhasıl para kaynaklarını kurutmaya çalıştı. Ondan sonra ver elini 17, 25 aralık gezi 15 temmuz vesaire vesaire erdoğanı devirmeye çalıştılar ama beceremediler 15 temmuz milattı köklerimi kazımak için. Durup dururken erdoğan o kadar kişiyi işten çıkartsa tutuklatsa iş yerletini kapatsa milletin daha doğrusu her konuda muhalif olanlar ne derdi!!! bir olay vuku bulması gerekiyordu. beklediler beklediler sonunda istedikleri fırsat (15temmuz) olunca tepelerine çöktüler. Hatırlayın ohale bile ne kadar laf ettiler suriyeye ıraka düzenlenen harekatlara yapılan yorumlar.. Allah herkeze akıl fikir versin ama herkeze..
Kirli bir hesabın faturasını canıyla ödeyen Anadolu'nun bağrından kopup gelen o askerleri düşünüyorum.
Köprüde, yolda ya da bir köşede cahil bir güruh tarafından kemerle kırbaçlanan o askeri düşünüyorum.
İtibarı yerle yeksan edilen, bir günde kısırlaştırılan, hakarete uğrayan orduyu düşünüyorum.
Hayalleri yıkılan askeri okul öğrencilerini düşünüyorum.
Yüzlerce yıllık askeri okulların alçakça kapatılmasını düşünüyorum.
Etiketlenip işten çıkartılan veya hapse atılan suçsuz memurları düşünüyorum.
Uçak ve helikopter saldırılarının yapıldığı söylenen ama farklı emareler taşıyan meclis binasını düşünüyorum.
Sözde darbenin yapılacağını bildikleri halde harekete geçmeyip yüzlerce insanı sefası için bilerek ölüme teslim edenleri düşünüyorum.
Din ve sahte oyunlarla cehaletin birleştiğinde nasıl bir yobaz kitlenin katliam yapabileceğini düşünüyorum.
Ülkesinin destanlarını hiçe sayıp kendi sözde destanlarını yaratanların acizliğini düşünüyorum.
Milli bayramlarından utanıp bir tiyatroyu milli bayram yapanların aptallığını düşünüyorum.
Bu darbecilik ile gücüne güç katanın kim olduğunu hala idrak edemeyenleri düşünüyorum.
Daha sayayım mı?
@vikingirl Umuyorum ki, gün gelecek ve bu kirli oyunu tasarlayan, yardım ve yataklık eden herkes bedelini ödeyecek.
@vikingirl Umarım.
@_Hüma_ Teşekkürler.
Yorumsuzum tek diyeceğim şehit kelimesinin anlamını açıp okumanız bir asker komutanı ne diyorsa onu yapmak zorundadır eğer komutanına sıkıyorsa o zamn vatan hainidir darbe denilen şeyde bir avuç askerle yapılmaz oraya komando birlikleri gelseydi kimse kalmazdı dua edinde liseli öğrenciler Üniversiteli öğrencileri tatbikata getiriyoruz diye getirdiler de o gün tarikatçık da r gattarca öldürdüde şu an bir darbe den bahseyorsunz Erdoğanın ba l ı dertte ise nasıl halk çağırabiliyor ya da tarihi bir olay olması için en az 10 yıl geçmesine rağmen bix yakın tarihi görmeden lisede şimdi öğrenciler 15 Temmuzu görüyor okulun ilk günü bu anlatılıyor bunlar hep blöf ve saçmalık o gün ola masumlara vr hiç bilmeden sokağaıkıp ölenlere bu bahane ile işten atılıp ceza evlerine konanlara oldu ve hepsi gariban çocuğu bir millet vekilinin değil nedense şeref yoksunluğu sadece belli tabakaya mı ait sonra da para yetişmeyince de zenginlere dadandılar kimse sormuyor mu neden artıkzenginler yabancı vatandaşlığa giriyor
Yorumları okudum ne kadar acı insanlarımızın hala o gün için din, parti, tiyatro vs vs diye konuşabilmesi.
Siz gerçekmisiniz? Şaka olmanızı umud ediyorum.
15 temmuz parti meselesi değil di, din meselesi değildi.
Ülkemizin meselesiy di ve ölen insanlar olmasaydı chpli si mhpli si akple si partisini bir kenara bırakıp bütün insanlar ülkesi için o köprüye çıkıp şehit olmayı göze almasaydı şu anda o klavyenin başı yerine hangi mülteci kampında olucaktınız acaba?
Allah'tan sizin gibi parti, din, tiyatro vs ile alakalı diyen cahil kısım azınlıktaydı da ülkemiz kurtuldu.
Bazıları bu yazdıklarınızı anlamıyor maalesef çok acı
Cevap
88Cevap
Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz
Farklı algılar yaratılmaya çalışılsa da Ülkemiz bir terör lanetini şutladı. Şehitlerimizi unutmayacağız, bu Ülke bizim onun uğruna can verenler unutulmaz 🇹🇷
Teyze terlikle tanka vurmuş kahraman olmuş.
O tankın içindeki istese teyzeyi sakız gibi çiğneyip geçemez sanki.
Esas kahramanlar o tankların içinde emirlere itaat etmeyen 18-20 yaşındaki gençler şu an darbe yapma gerekçesiyle içerideler ve ömürlük hapisleri isteniyor.
Siz hala uyuyun Türkiye.
İyi geceler.
kral !
@Powerby_MusTi feto şerefsizi herkesin hayatını mavfetti
@matkapsks Baskan içimize sokan kim? bu adamı
O gün f16 seslerinden korktum ama niye biliyormusun ölümden değil ülke elden gidecek sandım bomba sesleri gibi alçak uçuş yapıyorlardı her han bomba düşecek aileme bişey olacak sevdiklerime bişey olacak korkusu
Bazılarında sendeki bilinçden olsa keşke
Ben o günü unutmam ölene kadar tiyatro diyenler keşke sokakta canlı canlı görseydiler
Darbe girisiminden çok kisa bir sure sonra baskanlik sistemi muhabbetinin açılması, erdoganin otelden ciktiktan sonra otelin bombalanması ve kendi elleriyle ülkenin icine soktuğu adamin darbe girisimi yapmasina (!) rağmen utanmak yerine bunu surekli dillendirmesi, uzerinden prim yapmasi gibi sebeplerden dolayi tiyatro olduğunu düşünüyorum. Adam adini tarihe yazdirmak istedi ve yapti
Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, bizleride şefaatlerine nail eylesin.
Vatanımızı bölüp devletimizi yıkmak isteyen teröristlere o gece ve akabinde halkımız en güzel cevabı verdi ve Türk devletinin yıkılamaz olduğunu gösterdi. İnşallah birdaha ne ülkemize kin güden gizli veya açık düşman ülkeler, terör örgütleri ve içimizdeki kininden, hasedinden gözleri dönmüş vatan hainleri bir daha böyle ahmakça bir şeye teşebbüs etmezler.
açık konuşayım. tiyatro olduğunu düşünüyorum ve bu tiyatro milleti birbirine düşürüp tsk da ve diğer resmi kurumlarda güzelce bir temizlik yapabilme yetkisini kazanma çabası olduğuna inanıyorum. Kaldı ki birçok mahsum hala hapisde. Velhasıl kelam sözüm ne millete ne kahpe kurşuna şehit olan milletimize sözüm başda milleti kukla gibi oynatan şerefsiz zihniyetlere.
Şehit olanların Ruhu Şad olsun Ve herşeye rağmen birlik olan milletimizden Allah razı olsun.
TV de gördüklerimiz zaten degil, gercek hayatta gördüklerime inaniyorum, Fetullah Gülen gibi bir sapik, psikopat öyle organize cete kurmuski, cetesinin iktidar tarafindan cökertilecegini anlayinca darbe yapip Ülkeyi ele gecirmek icin darbe girisiminde bulundu, Ülke kaosa gitmis umurunda degil, o ve cetesi cebini doldurma pesinde.
Tiyatro deyip basite indirmeyin, o vatan icin ölen insanlar Tiyatro degil
birilerini suclamak istiyorsan hata bulursun, bende burda sana Türkiyenin cok cok önemli bir DEVLET babasindan cok kötü hatalarini siralayabilirim, örnek verebilirim ama fanatikleri kabul etmez, dinlemeden saldirirlar, dinleselerde kabul etmezler. Insanoglu karsisindaki kisiden herzaman yanilabilir, önemli olan dogruyu bulmaktir ve sonucta dogruyu buldu.
Ben seni anladim kaygisiz ol, 15 Temmuzdaki HALKIN özgürlük ve demokrasi direncini Tiyatro diyecek kadar basite indirgiyorsun, Ülkesi icin ölen insanlari Tiyatrodan bir parca olarak gösteriyorsun, mantiksiz sacma. Mantik olarak düsünün o silerin Tiyatrosunda Fetöcü Subaylar neden bir anda emir alip bu oyunu oynasin? Tiyatronuzun rejisörü kim, Erdogan diyorsunuz? Ozaman Fetöcü subaylar neden hapis?
harbiden anlamamışsın 😊
basite indirgediğim birşey yok :) düşünüyorum sadece okadar :)
Bana soracak olursan bu tiyatro sadece temizlik yapabilmek için bir bahaneydi :) okdr arada olan masum insanlara oldu şehit oldular ona lafım yok ztn farkındaysan :) ama güç ve itibar için devletin başındakiler neler yapmaz neler bu kadar naif olma istersen :)
15 temmuz destan falan değil. Halkın piyon gibi sürdüler bir çok sivil öldü. Erleri sahaya sürdüler bir çok er öldü. Harp okulu öğrencilerinin alayını okuldan attılar zaferse neyin zaferi ben bir kazanç görmüyorun. Olan halka askere harp okullularına oldu. Darbenin siyasi ayağı araştırıldı mı? HAYIR. Fetullahçı yüksek mertebeli askeriye görevlileri araştırıldı mı? HAYIR. Kimin bundan kazancı var fetullaha ne istedilerse verdik diyenlerin camatlere okullara camilere bu denli musallat eden önünü açan arka çıkanlar kazandır. Kaybeden halk. Halkın çocuğu askeri. Hala bunu zafer olarak gören kanı bozuklar varsa safıda tarafıda bellidir. Çokta vızıklamasınlar😒
Bu ülkeye çok ama çok yazık edildi.
Cumhurbaşkanımızın deyimiyle "her istediği verilen" bir grup göz göre göre bu işi yaptı.
Bu iş hiçbir şekilde araştırılmadı ve araştırılması reddedildi (https://t24. com. tr/haber/iyi-partinin-15-temmuzun-siyasi-ayagi-arastirilsin-onergesi-akp-oylariyla-reddedildi,671768)
Akp'liler iki damadı fetö'den tutuklanan bir belediye başkanına tıpış tıpış oy verdiler.
Bir şehri parsel parsel satan bir kişiye de.
Fethullah denen şerefsiz halen istenmedi.
Ve işin kötü tarafı ne biliyor musunuz? İnsanlar daha 1980'lerde uyarmaya başlamışlardı (Bkz. Mehmet Ali Birand, Emret Komutanım).
Neden anlamak bu kadar uzun sürdü?
Halen tiyatro diyen cahiller var, ya kasitli, ya cahillikten. Tiyatro yapacak birsey kalmadimi, yapanlar böyle bir riske girsinler, madem tiyatro 250 sehide kim ates acti? bu tiaytroda Fetöcülerinde olmasi gerekirdi, simdi yargilanmamasi gerekirdi.
Türkiyey helal olsun, Gezi darbesi, Fetö darbesi, pkk darbesi, Dolar darbesi, yine yakata, bakalim Suriyeye cevirmek icin sirada hangi darbe var
Ak partili değilim ama şunu kabul ediyorum ak partili insanlar kefenimizi giyip geldik sözünü 15 temmuzda ıspatladılar. Ölüme yürüyecek cesareti gösteren insanlara herzaman sonsuz saygım var gerçekten. O insanlar olmasa kimbilir şimdi ülkemiz ne halde olucaktı
Ben birtek 15 Temmuz değil 15 Temmuz da dahil olmak üzere yazmış olduğumuz tüm destanlar için Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi ne mutlu türk'üm diyene şehitlerimizden Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar diliyorum Bir tek 15 Temmuz değil Hakkari'de Sarıkamış şehitleriniKurtuluş Savaşı şehitlerine ve Trablusgarp şehitlerini başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere rahmetle minnetle ve saygıyla anıyorum.
Halâ tiyotra diyen embesilleri görmesem daha iyi olur. Onlarca insan şehit olmuş o gece. Saygı sevgi sıfır. Halâ alay eder gibi konuşuyorlar. Olaya siyasi düşüncelerle bakıyorlar. Ahmaklık parayla olsaydı keşke.
Bu olayın yaşanması tüm ülke adına üzücü bir durum. Öyle veya böyle bir sürü can gitti. Fakat kutlama afişlerinde tankların kullanılması, askeri kıyafetlerin var olması bana göre yanlış. Bir terör örgütünün silahlı darbesi veya girişimi denilmesi daha doğru olur.
Tüm halkımız olduğu gibi onun değerli TSK mensupları da önlemek amacı ile her türlü çabayı gösterdi.
Tankların marşlarının sensorlerini çıkaran teknisyenler, uçakların uçmasını engelleyen teknisyenler, pilotlar gibi gibi bir sürü sayılabilir. Unutmayalım ki ilk ihbarı da bir binbaşı yaptı.
Keşke orduya emniyete daha doğrusu devletin bütün kademelerine o kötü niyetli insanlar sızmadan devlet büyüklerimiz bu işe ayıksaydı aslında yıllar önceden sinyaller verildi ama ayıkan olmadı belki de bilerek izin verildi bu insanlara çünkü vakti zamanında araları çok iyiydi ortada her ne olursa olsun zarar gören insanlar var köprüde askerlerimiz linç edildi Türkiye Cumhuriyeti tarihinde görülmemiş olaylar yaşandı o gece , askeri okullar kapatıldı gencecik insanların hayalleriyle oynandı hepsi darbeci ilan edildi okullarıyla ilişkileri kesildi yıllarını o okullarda geçirmiş bu çocuklar bunu mu hak etti? Bazıları hala içerde müebbet yediler ama buna rağmen vatan sağolsun diyebiliyorlar.
Valla ben 15 yaşındayken de Fethullahçı cemaate karşıydım. O zamanlar bize din düşmanı deniyordu.
Fethullahçıların Türkçe olimpiyatları denen garebeti adına para basanlar şimdi gene kendi sebep oldukları ''kahramanlık destanlarına'' tav olalım istiyorlar.
Yemezler. Bu darbe girişiminin araştırılmasını bile reddetti iktidar.
Ayrıca tankın egzozuna tişört sokularak tank durdurulduğuna inanıyorsanız, size beyninizle hayırlı işler diyorum.
Birinci resime çok güldüm. Kamyonuyla insan taşıyan abla yalan çıktı. Alman firması açıklama yaptı tankı t-shirt ile durduramazsınız diye ama siz yine de durdurduk deyin. 15 Temmuz'un olmasına kim sebep oldu? AKP, Görevde olan kim AKP. Kısacası oyuncular ve oyun belli :), 15 Temmuzdan önce başkanlığın yeterli oy almadığı bir gerçekti sonrasını gördünüz zaten :)
Bazı zihniyetler 15 temmuzu kabul etmiyor.
Kontrollü darbeydi. Çok basit bir olaydı. Gibi ifadeleri sıkça duyuyoruz. Bu insanlar tayyip düşmanlığı adı altında ülkeyi parçalıyorlar haberleri yok.
İktidar ve onun bir zamanki ortağı fetö' nün bu ülkeye yaşattığı acı ve kaos tan başka bir şey değildi.
@Floriani gerçekten böyle düşünmeniz o kadar acı ki.
Chp mhp akp birlikte halkın karşısında çıkmadılar mı?
Bu bir parti meselesi değil di ülke meselesiydi insanlık meselesiydi. Sizin gibi cahiller Allahtan azınlıktaydı da partiler birleşti birlik oldu hepsi birlikte ülkesine sahip çıktı. Bir sürü insan can verdi bu kadar mı soğuksunuz cidden beyniniz nasıl çalışıyor anlamıyorum.
@Vişneliim Kılıçdaroğlu o geceyi kontrollü darbe diye tanımlıyor yalnız.
Bırakınız bu işleri.
Ergenekon davalarının savcıları şimdi ülke savunmasından bahsediyorlar.
@Vişneliim Bana vatan millet edebiyatı yapmayın!! Evet parti meselesi değildi bu, Vatan meselesiydi. Az daha sizin gibi zihniyetteki insanlar yüzünden ülke İran' a dönüşecekti. Allah' tan başarılı olamadılar. Bu ülkede çoğu insan, tüm siyasi partiler Mustafa Kemal Atatürk' e layık değil. 50 Yıldır bu yapılanmaya destek verenlerde, onu 17 yıldır destekliyenlerde Allah' ından bulsun.
Hayir senden bahsediyorum, Türkiye son yüzyilin en rahat, en zengin dönemini bu iktidar döneminde yasiyor. Aci ve kaos diyorsun, hangi dünyada yasiyorsun, 35 binin üzerinde pkk yüzünden insanlar bu Iktidardan önce öldü. Kaso derken 1990 öncelerini arastir, ha sen o zamanlar dünyada yoktun, bilemezsin tabi.
@Türkünpglu sen var mıydın la?
@PetrolHeads dedene sor iasbh.tmgrup.com.tr/.../009.jpg&mw=752&mh=700
@Vişneliim yıllarca söylediler dinlemediniz. Bu fetö amerikan uşağı dediler anlamadınız. Öldürdünüz, katlettiniz yine inanmadınız. Şimdi neyi kutluyorsunuz? Verdiimiz şehitleri mi? O sizin gibilerin değil bu ülkeye inanan şehitler. Artık ya gidin ya da gerceği görün🤔🙏
@Floriani benim akp'li olduğumu nerden çıkardınız? Sizin zihniyetiniz de problem var bence.
Açık açık parti meselesi değil ülke meselesiydi diyorum evet ülke meselesiydi sizin zihniyetteki insanlar yüzünden iran olucaktı diyorsun neyin mantığı bu?
Ne akp'yi savunuyorum ne chp'yi ne de mhp'yi.
Belediye seçinlerinde İmamoğlu'na verdim sadece İmamoğlu için chp' partisi için değil.
Neden söyleyim mi?
AKP milletin dini inancını kullanarak milleti arkasına almaya çalışıyor.
CHP'de pkk, hdp ile iş birliği yaparak çizgisinden çıktığını gösteriyor.
Benim sizin yorumunuza göre söylemek istediğim tiyatro parti bilmem ne meselesi değildi başta chp de olmuş olsaydı ya da mhp aynı darbe işlemi yapılabilirdi belki. Mesele ülkemiz elden gidiyordu ve eğer o gece başarılı olabilselerdi ilk yapacakları iş neymiş biliyormusun?
Bütün kadınları her evden bütün kadınları toplayıp açık sahalarda biriktirip tamamen çırılçıplak soyup teker teker tecavüz edicekler di. Sence sorucaklarmıydı hangi partidensin chp he tamam sen gelme evde dur.
Sen hangi partidensin akp tamam sen gel seni soyup tecavüz edicez. Diye sorucaklarını mı sanıyordunuz? Bütün kadınları bütün kızları toplayacaklardı gözleri hiçbişey görmeyecekti ki çok şükür sizin gibi zihniyette insanlar az olduğu için önce Allah'ın sonrada şehitlerimiz sayesinde başaramadılar.
@Kimkiyimki90 evet tatil olması kutlanma havası verilmesi bence de çok saçma.
@Vişneliim Hdp meşru bir parti, yasadışı bir parti değil, madem terörist, kapasınlar. Kapadılar mı? Hayır.
O zaman Chp'nin Hdp ile resmi bir ittifakı olmaması bir yana, ittifak içinde olmasının da bir gayrımeşruluğu yok.
Hdp ile çözüm süreci ayağına Irak'ta Türkmenlerin tapularının yakılması, Türkmenlerin içeri alınmaması, Pkk'nın bayağı bildiğin muhatap alınması normal miydi?
Akp Öcalan'ı ve kardeşini devlet televizyonlarına çıkardı lan!
Hak, hukuk, yasa falan da tanımaz oldunuz. Hayır bak Hdp'nin bugün Türkiye siyasetini cidden etkileyebilen bir parti olmasının müsebbibi de Akp ha, DTP meclise girsin diye attıkları taklaları sanki unuttuk.
Ülke meselesi falan değildi. Çıkar meselesiydi 2010 yıllarında Erdoğan bu kişiye kısıtlama getirmeye başladığında belliydi bu olayın olacağı ben 15 temmuza kurgu zafer diyorjm. Devlete bir 23 Nisan gibi bayram lazım di ve aldılar iktidar değişince yine unutulur zamanla. Olan tek şey ölen insanlara oldu
Eli cizilene gazı maşı bağladılar. Suçsuz Askerlerin kafalarını kestiler. Bu zihniyet asla benim ideolojim ile örtüşemez ben doğu Akdeniz de nasıl devletin arkasında duruyorjm. 15 temmuz durumunda. Yine dururdum ancak gerçek olsaydı
15 Temmuz tam bir fiyasko binlerce memur fetöcü ilan edildi yüzlerce insan öldü, onlarca er darbeci denilip infaz edildi ama ne hikmetse fetöyü öve öve bitiremeyenler yargılanmadı hiç. Çok değişik bir senaryo
Gerçekten vatani için canını feda eden kişileri allahım sen sehitlik mertebesinden eyle
Amin, inşallah
😊😊
Katledilen askerleri gösterseler güzel olurdu ama 15 temmuz tiyatroydu çok asker katlettiler
diyecek bişeyim yok buket faşizm çok insan öldürdü 15 temmuzun birşeyi yok yine toplatacaklar halka saldırtacaklar iktidar kendi yandaşlarını
halk dediğim muhalif halk. yozlaşmaya uyuşturucuya çocuk istismarcilarina karşı savaşan halka saldırtacak
amerika olmadan akp yapamaz hiç birşey
Hala tiyatro diyorsun diyecek birşey bulamıyorum. Sende başkaları gibi bazı gerçekleri söyleyince engelle, anca bazıları onu yapar.
kimseyi engellemem
15 temmuzun proje olduğunu binali yıldırımın ağzından duydu halk gerçekler açığa çıkınca faşizm yeni yalanlar uydurur
o insanların katilide amerika akpdir
amerikaya göbekten bağlı değiliz diyen akpeydi değilmi birde baktık trumpla el sıkışıyor
düşüncelere saygılıyım buket ırkçılık ve dinle alakam yok insan olmaktır iktidar çağrı yaptı tüm katiller ve kontrgerilla mahallelere saldıracaklar mahallede çocuklara istismar edeni halk kendi cezalandırmak isterken polis götürdü halka bırakmadı
@Floriani herşeyin farkındayım merak etmeyin sadece oyun denilmesine vs kızıyorum anlatabiliyorumdur umarım
seni seviyorum buket bildiğini biliyorum
herkes uyanmalı sabah iktidar yanlıları saldıracak mahallelere
@Floriani projeydi kendileri söyledi
@Floriani çünkü amerikanın gayrimeşru çocukları akp mhp tüm düzen partileridir
Öyle olmasa bile yine suçlu belli birileri fetö derken, orduya sızdığını orduya kurulan kumpasların arkasında fetö olduğunu söylerken suçlu olanlar duymazdan geldi hoca efendi diyip yandaşlarının yükselmesine heryere sızmasına göz yumdu. Ama insanlar işte balık hafızalı. Ya görmezden geliyor ya da hemen unutuyor.
Askerin gücünü yok etmek için yapılmış bir organizasyon. Çok iyi bilinir ki, Türk halkı için Asker devletten daha güçlü ve güvenilirdir. Milletin askere olan inancını güvenini kırmak istediler. Aynı zamanda Asker e de göz dağı olsun, gerçek bir darbe yapma niyeti olan varsa gözü korksun. Tekrar söylüyorum üniformasız ölenler Allah katında ŞEHİT değildir, olamazlar da!! Sadece Allah rahmet eylesin, hiç uğruna öldüler.
@vikingirl öncesine ve sonrasına bakıp düşününen mal değilse anlar.
Türkiye de adalet geç işler ama elbet yerini bulur.
15 temmuzu kutluyor herkes kutlanacak bişey yok konrtgerillanın askerleri katletmesiydi.
15 Temmuz ders çıkarılması gereken bir durum. Çok üzücü bir durum. Belki de başarılı olunsaydı şu an ülkemizin durumu ne olurdu Allah bilir. Umarım devlet yetkilileri bir daha böyle bir hataya düşmez.
Benim Gözüm de Amerika Ve Feto'nun Yaptığı Ortak Darbe Girişimi.
Başarılı Olsaydı Ülkemiz Diğer Ülkelerce Bölüşülmüş Olacaktı. (1. Dünya Savaşı Sonu Misali)
Bugün 15 Temmuz Klibini İzlediğimde Şu Cümleler Geliyor Aklıma Sakarya Valisi'nin Dedikleri Geldi
Tüylerim Diken Diken Oldu.
Tüm Şehitlerimizin Mekanı Cennet Olsun.
Ailelerine Baş Sağlığı Diliyorum.
O sabaha kadar okunan sela seslerini insanların korkusuzca sokağa çıkmasını bu halkın birlik ve mücadelesi ile darbeyi yendiğini şehit verdiğimiz canları unutmayacağız ve unutturmayacagız
Allah bir daha bu millete karanlik gunler, karanlik geceler yaşatmasın.
Kurgulandi, oynandı, ve bitti. 1 gecede olan tek şey o ölen insanlara oldu.. ben bir vatandaş olarak Tayyip Erdoğan ve tayfasının yargılanmasını istiyorum bu konunun en büyük suçlusu kendisidir. Bu milliyetçileri de anlamıyorum. Daha düne kadar köpek çeken adamın köpeği oldular. Eğer 15 temmuz gerçekse tüm suçlu sayılan kişiler özür dilesin Erdoğan gibi ve salınsinlar. Eğer yok salmazlarsa ozaman Erdoğan da yargılanmalı
Beni burda çoğu kişi bilir bazı görüşlerim burdaki insanlarla uyuşur bazıları uyuşmaz ben bir taraf değilim hiç bizamanda olamdkm. Hayatımda ilk kez oy kullandım 4 seçim de kullanma hakkım olduğu halde oda artık yeter dedirtti Erdoğan ve tayfasi. 2000 li yıllarda etegindan başını kaldırmadığı feto ile çıkar sorunları 2010 yıllarda başladı. Ve sonunda 15 temmuz denilen saçma bir durum yaşandı. Bizim aptal halkımız bı ksc bin kadar salak insana karşı durduğu için bu günü bayram ilan etti. Bu ülkenin en büyük ve tek sorunu yarı bilgili gerçek cahil vatandaşlardir.
Ben bir Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak doğu Akdeniz durumunda ve S400 durumunda nasıl devletin arkasındayım dediysem doğru olan bir şeyin arkasında dururjm ben objektif bir insanım. Ancak bu yalan zaferi bu denli yüceltip saçma durumları ört pas etmek benim ideolojik görüşlerime ters dir
15 temmuzu bir daha Allah bize yaşatmasın... Ama bu sürece gelmesinde de iktidarın çok büyük yanlışları oldu... keşke bu süreçten sonra ben bir hata yaptım diyip milletten destek isteseydi, hanefi avcı, ersan şen vb. aklı başında insanların sözlerine göre fetö temziliği yapsaydı şu an %70 ile iktidar idi...
Vatan için değil;akp için şehit oldular. Ömer halisdemir tabiki şehittir, bu planlı darbe girişimine karşı çıkan ve gece boyu çatışıp can veren askerler, polisler şehittir. Ama, yıllarca fethullah hoca efendimiz, senin yokuna ölürüz, bin canımız feda diyenler, söz verdikleri canlarını vermişlerdir fetö yoluna. Herkes bedelini ödüyor. Başta farklı bir parti olsaydı, o insanlar sokağa çıkmayacaktı. Vatan millet riyakarlığına gerek yok
Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyin. Bilakis onlar diridirler, fakat siz hissedemezsiniz. (Bakara 154)
Ölen insanları anıyorum, ancak zamanında " Ne istediler de vermedik" diyenleri de unutmadik, halen Bakanlar Kurulunda o adamın elini openler olduğunuda biliyoruz. Ne olursa garibe olur.
Şehit ve Gazi Olan Namuslu Polis ve Askerlerimize Üzülüyorum, Vatandaşımıza Üzülüyorum. Sonunda Şahadet Var Denildiği Halde Emredersiniz Komutanım Diyerek Ebediyete Giden Ömer Halis Demir e Üzülüyorum Suçsuz Günahsız Er ve Erbaşlara Yapılan Zulüme Üzülüyorum. Ama Bu Şer. efsizlerin Bu Gücü Almasına Sebep Olanları ve Onların Vatana Bu İhaneti Yapmasına Yol Açacak Politikalar İzleyenlerinde Allah Belasını Versin...
kahpelerin göz diktiği vatan toprağından bir kez daha bedel ödeyerek amaçlarına ulaşamayacaklarını kanıtladığımız tarih
15 TEMMUZ VE TÜM ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ
Bugün niye tatil? Neyi kutluyorsunuz ölen masumlari mi? 23 Nisan da 19 Mayıs ta tatildir çünkü bayramdır. 15 temmuzu bayram Edip kutluyorlar sarıkamış yas döneminde tatil yapıyorlar mı bunu görmüyor musunuz ne Bayramı ne tatili lan.. sorumlularin Allah belasını versin
Olayları kınıyorum şehitlerin ruhu şaad olsun yav boyun kaç senin kız :)
1.86
tankın egzozu 20 cm den geniş bir delikten oluşuyor oraya tişört değil mont sıkışmaz :D
attığın görseldeki yazdı baştan aşağı yalan dolan :D milletin devletten para kopartmak için uydurdukları yalanlar
261 can gitti..
filler tepişti olan yine çimlere oldu..
Söyliceklerimi söylemişler zaten... 👇🏻👇🏻👇🏻
rus diş işleri bakanı 15 temmuzdan bir hafta önce gelip darbe yapackaların listesini verdi önceden haberleri vardı o yüzden her gün ekranlarda olan adam bir hafta ortada yoktu ölen insanların vebali 1980 lerden beri bunalrın tsk da devlet kurumlarında yapılanmasında payı olan herkestedir
Yaşanmaması gereken bir üzücü olay keşke düşmanlar sadece masallarda kalsaydı...
Keşke...
Şehitlerimizin şehadetini kabul etsin Rabbim. Bu vatanı kimseye bırakmayacağımızın en açık örneklerinden biriydi.🙏
15TEMMUZ GÜNÜ COK GÜZEL AMA BİRDA BASIMIZA KİMSENİN BASINA BÖLESELER GELMEZİNŞ HİÇBİ CANLI VARLIKLAR ÖLMEZ İN
Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyorum. Hain bir hareketti ülkenin birliğine, dirliğine, bütünlüğüne göz dikenleri ezenlere selâm olsun.
Bu vatan hepimizin, ya hep beraber öleceğiz ya hep beraber yaşayacağız aynı atalarımız gibi, dilencisinden kralına.
Darbe basarili olsaydi Tiyatro diyenler Suriyeden daha kötü bir duruma gelmis Türkiye icinde tiyatro dermiydi acaba
birilerinin kandırılmasını halk ağır ödedi. sen 40 yıldır iç içe olduğun kişileri nasıl tanımazsın, hukuka, askeriyeye bu kişilerin var olduğu yıllarca dillendirildi, dillendirenler ve karşı çıkanlar ergenekon gibi saçma sapan oprasyonlarla kızağa çekildi ve birileri bu operasyonu yapanların arkalarında durdu. bilmem anlatabildim mi?
Allah vatanımızı fetöcü ve chp pisliklerinden korusun!..
Unutmadık unutmayacağız mekanın cennet olsun şehidim Ömer Halis Demir ve binlercesi 💓💓💓💓
Haçlı zihniyeti ve onun günümüzdeki uzantıları için yapılan Vatan Savunmasıdır... Allah Devletimizi Milletimizi Sancağımızı Ezanlarımızı Daim Eylesin İnşallah 🙏🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Unutmadık !
4.5 G ile Sözde Destan Yazdık diyen adamları
VE
Allahu Ekber Nidaları ile
Erbaş Ere Kemer Vuran Boğaz Kesen Vatan Severleri
Milletimizin kendini ortaya koydugu farkini hissettirdigi bir geceydi...
Canlarını feda eden tüm şehitlerimize rahmet, ailelerine sabır diliyorum..
Vatan sevgisi olanlarla olamayanların ayrıldığı gündür 15 temuz.
Bu sefer halk devletine ve topraklarına sahip çıktı.
Çok üzücü. Şehitler inş’Allah cennet’e gider. Oross Fetöö
Şu an selalar okunuyor ve duygulanmamak elde değil. Mevla böyle kötü günleri bir daha yaşatmasın.
tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz bizim için öldüler vatan için öldüler:(
Türkiye Milleti Dünyada esi benzeri görülmemis bir demokrasi örnegi vermistir
Halen kurgu tiyatro diyen siyasi cirkefler var, belkide fetöcüsünüz, sitelerde butür oyunlarla devam ediyorsunuz. Birakin su kurgu fantazilerini yaaa, olmadigini bile bile iddia ediyorsunuz. Mantikmi yoktur yoksa kasitlimi yapiyorsunuz anlamis degil. 15 Temmuz Milletin Demokrasi zaferi, kirli siyasi propogandaya cebvirmeye kimsenin hakki yok. Mantikli düsünün KURGU olsa o fetöcü generaller okadarmi aptal? Kurgu olsa o halk nasil bir anda kendisi sokaklara indi, gögsünü siper etti.
Yazik, o insanlarin yaptiklari kahramanligi, sehitlere bari sayginiz olsun, siyasi cirkefliginizi baska konularda yapin
Bu topraklarin haini hiç bitmeyecek.
Bunu bir kez daha gördük o gece..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar