Twitterda aşırı seviyede bir erkek düşmanlığı gördüm. Bu çok üzücü bir şey.
Taciz tecavüz iftiralarına iyi olmuş diyen kızlar var. Hepsi potansiyel iftiracı bunların.
Cinsiyet eşitliği ve erkek hakları için neler yapılmalı?
Twitterda aşırı seviyede bir erkek düşmanlığı gördüm. Bu çok üzücü bir şey.
Taciz tecavüz iftiralarına iyi olmuş diyen kızlar var. Hepsi potansiyel iftiracı bunların.
Cinsiyet eşitliği ve erkek hakları için neler yapılmalı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Siber suçlara şikayet et nefret söylemi varsa
Var valla. Erkeklerden nefret ettiklerini söylüyorlar. Ama siber suçlar olayı biraz farklı. Açıkçası ceza ile düzelecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Hükümet politikası olarak nasıl bir yöntem izlenmeli onu soruyorum. Ben fikir özgürlüğünden yanayım. Mesela hükümet erkek haklarını savunan pankartlar asarak erkek mağduriyetlerini daha çok ön plana alarak toplumun erkeklerini daha çok sevmesini sağlayabilir. Bu tarz bir şey yapsalar daha iyi olur gibi. Sence buna benzer başka nw yapılabilir.
Twitter feminist yuvası, yapılacak şey duyarlılığı arttırmak feminizmin zehrine panzehir üretmek
Sanrm yapilabilecek hcbisi yk 😶🙄
Hayır. Çok şey var. Karamsarlık yaparak, manipülasyon yapıyorsun ve erkekleri güçsüzleştirmeye çalışıyorsun. Yapılacak ilk şey askerliğin 2 sene yapılması ve erkeklerin daha maskülenleştirilmesi. Kadınlara boyun eğmeyen sağlam erkekler lazım. Gerektiğinde tokadı yapıştırabilmeli. Yoksa senin gibi manipülasyoncular erkeklerin sonunu getirecek. Ne uyanıksın. Öyle diyor ki erkekler de karamsarlığa kapılsın, zayıflasın, mazoşistleşsin vs. Yok yüeah. Sen ne sandın erkekleri. Asla boyun eğmeyeceğiz feministlerin propagandalarına
Ahahah bu konuda bayag dolusun ki yazdgm yorumdan cikarttklarina bak😅 biz kadnlar erkekleri birşeylere zorlamiyoruz istemiyorsan yapma iraden yokmu da birilerinin lafıyla hareket ediosun kukla gbi
Kadınlar sinsice manipülasyon yapıp erkekleri kandırmaya çalışıyorlar. Profesyonel yalanlar, entrikalar, tuzaklar, manipülasyonlar vs. Çok tehlikeliler. Zavallı erkeklerin dünyadan haberi yok. Ancak zeki, maskülen, alfa erkekler fark ediyor bunları. Erkek hakları durdurulamaz! Maskülizm bayrağını en ön saflarda taşıyacağız ve erkek düşmanlığına boyun eğmeyeceğiz. Yaşasın cinsiyet eşitliği. Kahrolsun erkek düşmanlığı (feminizm).
muhteşem yüzyıl falan mı izlion bu kafa ne
Evet genelde çok zeki olduğumu söylüyorlar. Teşekkürler iltifatın için.