Onlardan aşırı derecede nefret ediyorum kadınları cinsellestirip objelestirdikleri için ve değer vermedikleri için.
Şort giyiyorum bacaklarım bile cinsellestiriliyor yuh artık
Onlardan aşırı derecede nefret ediyorum kadınları cinsellestirip objelestirdikleri için ve değer vermedikleri için.
Şort giyiyorum bacaklarım bile cinsellestiriliyor yuh artık
Cevap
7Cevap
Kurtlukle ne alakası var kişilerle alakalı bir durum
Kültürün de katkısı olduğu için belirttim
Eskiden öyleydi doğru ama artık insanlar her bölgede modernlesti biraz daha
Daha yeterince değil de soru o değil ben şu erkeklerden nefret etmeye başladım bunun karşısını nasıl alırım
Erkekler de genelinde var bakma tahrik olma basit şeylerde etkilenme vs vs
Sen nefret et istediğin kadar. Ben parasını verip saatlerce altıma alıyorum istediğimi yapıyorun OBJELERE
Bunu annen için de diyorlardır
esclerle kızın yazdığının alaka seviyesi ne
@hwpdnwödle anlamaz ki seviyesini gösteriyor yazdığı yorumla
@hwpdnwödle sarışın bomba seni ne ilgilendiriyo salça oluyon durduk yere
Hakettiğiniz seviye bu parasını ver rahatla sonra yakandan düşsün
herkese açmışsın cevap kısmını cevaplama hakkım var zor bi soru mu sordum
Yani diyorsun ki senin annenin hak ettiği seviye bu? tamam anladık 🤣 🤣
@hwpdnwödle dilinde uzun. Diyo ya kadınları objeleştiriyorlar onun üzerine söyledim
Seni gabar dağına götürür bağırta çağırta nefessiz skrm
tamam da normal kadınlar ile hayat kadınlarını karşılaştırmak yine alakasız bu isleri yapan sadece kadınlar degil erkekler de var
ve dilim uzun degil🙄
@hwpdnwödle dilin uzun onu kabul et. Benim düşüncem böyle seninle tartışmak istemiyorum
peki 🙏🏼
Erkeklerin problemi o awk kürtselleştrme bende kürdüm ailemde birsürü erkek var hiçbiri öyle değil eşleri öyle giyiniyo kardeşleri falan gayet medeniler
Ne güzel şanslısınız ama 90% maalesef böyle
Ayy kesinlikle biz anne babadan tut sülalenin hepsi İzmir'de doğup büyüyen tarafız
Darısı çocuklarımın başına
AMİİNNNNN
Hem Kürt hem de feminist Allah yardımcın olsun
Amin
kürtlüğün alakası ne anlamadım
B. k gibi kültür ve erkekleri üstün tutuyorlar
tek kürtlerde degil türklerde de var o erkek çocuğudur ev işi yapmaz otursun kadınlar yapsın bi bardak suları bile ayaklarına getirilir
öyle davranıyolar yani öyle diyolar
Ayy en nefret ettiğim
Kürt olmanla ne alaka
Kültüründe katkısı var
Sjjsjsn daha dur
Sana noluyor
Bana nolcak olan sana olmuş sjsj
Vay alçk erifler
Kendini mi diyorsun
Ne diyon ya
Yalrim bacaklarını
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Önce şunu bil: Hissettiğin öfke çok anlaşılır, haklısın 😔 Sokakta her an bedeninin yorumlanması insanın sinir sistemini kemiriyor resmen.
Kendini suçlama, sorun sende değil; kültürde, bakışta, erkeklik algısında. Güvendiğin kadınlarla dayanış, gerekirse sınır koy, tepki ver, destek al. Yalnız değilsin 💜