Zalim erkeklere ve genel olarak nefrete boğulduğum bu kötü duyguyu nasıl dönüştürebilirim?

Bununla alakalı oyun bile düşündüm.. savaşta kadın çocuk demeden.. sonra o ada.. fiziksel olarak güçlüsünüz diye kendinizi bir şey sanmanız yok mu, bir kızın erkek kılığına girip maskülen olarak yaptığınız her şeyi size yapması dileğiyle.. nefret ediyorum, Anakin'in Obi-Wan'dan nefret ettiği gibi nefret ediyorum.

Nefretin kötü bir duygu olduğunu biliyorum.. bu arada zalim kadınlardan da nefret ediyorum ama ben nedense HEP ERKEKLERİN filmlerde dizilerde hep kadınlara yaptığı zulümleri GÖRDÜĞÜM için NEFRET ediyorum.

Bahsi geçen zalim erkekler.., zalimi destekleyen de aynı kategoride.

Güncellemeler
2 ay
Erkek düşmanı değişim iyi erkeklerin ellerinden öperim hepsi başım üstüne ben zalim yöneticiler epstein vakaları vs bunları gördükçe sinirlendim işte kırdıysam özür dilerim ama sözü geçenler bunlar kadınlarda da var aynsı yine nefret ediyorum ama erkekler fiziksel daha güçlü ve çoğu kez erkekleri böyle gördüm
Güncellemeler
2 ay
Hepinizden özür dilerim soruya şikayet atar mısınız silinsin
Zalim erkeklere ve genel olarak nefrete boğulduğum bu kötü duyguyu nasıl dönüştürebilirim?