Bir çiftin kavgasını ayıran Kadir Şeker cezaevindeydi, son dönemde cezasında indirime gidilmişti. Bugün açıklanan kararla avukatının itirazı haklı bulundu ve tahliyesine karar verildi. Nasıl buldunuz?

Bir çiftin kavgasını ayıran Kadir Şeker cezaevindeydi, son dönemde cezasında indirime gidilmişti. Bugün açıklanan kararla avukatının itirazı haklı bulundu ve tahliyesine karar verildi. Nasıl buldunuz?
Bok gibi buldum. Saçma , adaletten uzak, erkek düşmanı ( feministçe) bir karar. Ömür boyu hapis cezası alması gereken, emsal bir ceza olması gereken bir karar. Yeni linçlerin önüne geçmek için, linç edenlerin ceza alması için gereken bir hapis cezası. Ülkede linç eden, kasap gibi satırla dolaşan ruh hastası kitleler var. Biz barbar bir ülke değiliz.
Bu tahliye şu mesajı veriyor açıkça : " Türkiye yobaz, gerici ve barbar bir ülkedir, mahkemelerin hiçbir önemi ve değeri yoktur. Hukukun hiçbir önemi ve değeri yoktur. Herkes kafasına göre kendi adaletini kendi sağlamaya çalışsın. Erkeklerin hiçbir önemi yoktur. Kadına bir şey olmadıysa sorun yok"
Açık açık bu mesaj veriliyor. Erkek düşmanı bir karar. Bu Kadir Şeker adlı feminist meriç ezik beta erkeği acilen ömür boyu hapisle cezalandırılmalı. Yanında bıçak taşıması bile büyük bir sorun. Ömür boyu hapis verilmiyor olsa bile en aşağı 20 yıl hapis yatması lazım. 2 sene yatıp hapisten çıkması korkunç bir olay. Erkek düşmanlığını ve kaosu tetikleyen feministçe bir karar.
Ceza alması saçmaydı. Ceza alacaksa yanında kesici delici alet bulundurmak yani bıçak taşımaktan almalıydı.
Kadında sabıkası çıkmıştı galiba daha sonra uyuşturucu filandı sanırım. Kadında adamda sabıkası iyi değil hani bazı kesim bu kadınla adamı savunuyor suçluları topluma zararı olanları. Ortada şiddet vardı ve müdahale etti kavgada gidişat iyi olmayınca herhalde Kadir heyecan korku ve panik üçlüsü olayından kaynaklı bıçaklamış olabilir. Orantılı olarak karşılık vermek suç içermez. Panik vb. Olunca zaten olayın durumuna bakılır ona göre karar verilir o durumda panik filan yapması normaldi. Panik heyacan korku üçlüsünden biri olun kişi sağlıklı karar veremez. Bu durum mahkemede göz önüne alınır. Bu ülkede hakkını arayana da eleştiri var saçmalık. Bugün video izledim adam sıramız geldiği randevu saatimiz geçtiği halde 2 saattir bekletildiğinden şikayet etti. Adam benim vaktim değerli filan dedi. Kadının biride tabi siz çok önemlisi birisiniz bizde sıra bekliyoruz dedi. Adamda ben önemli biri değilim sadece hakkımı arıyorum sizde ben hakkımı aradığım için daha fazla beklemeyeceksiniz dedi. Öyle de oldu tabi teşekkür filan etmedi kadın. Bizim insanlarımız ezilmeyi hakkının yenmesini çok seviyor ben bunu anladım. Kadir durduk yere kavga çıkarıp bıçaklamadı onu. Bunca insan bu adamı boşuna savunmuyor. Kılıçla yoldan geçen kadını öldürende vardı kimse bu adamı savunmadı. Akıllı insanlar neyi savunacaklarını bilirler. Birini öldürdü diye kişi katil edilmez. Bizim askerlerimiz de terörist düşman öldürüyor hadi onlara da katil diyin o zaman. Atatürk savaşlara katılmadı mı katıldı. İlla ki düşman askerlerini öldürmüştür çatışmada. Atatürke de katil desin bu kesim sonuçta birini öldürmüş oluyor ya ondan, Atatürk sanki keyfi canı sıkılınca düşman öldürüyor. Bazı şeyler savunma müdafaa amaçlı yapılabilir bu o kişiyi katil yapmaz.
Uyuşturucu ile ilgili her türlü sucu işleyen, yeni sevgilisi ile evinde ruhsatsız silah dahil bircok suc unsuru bulunan suç makinesi bir kadın, kendi ile belkide ortak olan sevgilisi ile kavga ediyor. Sonra da oradan şans eseri geçen veya bir kiralık katil olan yanında 23 cm bıçak taşıyan biri suç makinesi kadının ve adamın kavgasını ayırmak için adamın kalbine 90 derecelik açıyla bıçak saplıyor. Adam ölüyor. Yanında 23 cm bıçak taşıyan ve 90 derece açıyla adamın kalbine bıçak sokarak öldüren kişi bir süre hapiste kaldıktan sonra paralı bir proje ile oluşturulmuş sonra halk desteğini de alan sosyal medya kampanyası sonucu beraat kararı alıyor. Yani hapisten çıkacak. Suç makinesi kadın ölen kişinin ardından yeni sevgili yapıp onla lüks evlerde, lüks arabalarla, lüks teknelerle bir hayat yaşıyor ve en sonunda uyuşturucu ile yakalanıyor. Suç makinesi kadının bu davaların peşine düşmeme sebebi de suç dolu hayatının deşifre edilmemesi. Yoksa ölen sevgilisi veya katil adına destekte bulunur açıklama yapardı. Oysa hep geride durdu.
🫢 hmmm olabilirmi.. olabilir 😕
Yanlız kadının ölen kocasıda suç makinesi onu atlamışsın
@hazelagustus Yazıyı tekrar oku. "... kendi ile belkide ortak olan sevgilisi ile kavga ediyor."
Cevap
82Cevap
Yanlış karar. ceza alması gerekirdi
Eksileyen kişi katili destekliyor sanırım
Kadına şiddet ve katil olmak meşrulaştı mı artık? Çok yanlış bir karar. Bu adam sonuçta birisini öldürdü ve şimdi hiç bir şey olmamış gibi gezecek mi? Bir akıl çıkıp bana bunu izah edebilir mi? Benim aklım almıyor. Kendi ya da eşinin dostunun canına kast etse birisi o arbedede istemli ya da istemsiz öldürse hadi eyvallah. Kadın kocasıyla kavga ederken polisi aramak yerine gidip kalbine bıçak sokmayı tercih ediyorsun, hadi illa bıçağı sokacak bir yer arıyorsun madem neden bacak değil? Bacağına 15 santimlik bir bıçak girmiş birisi tavşan gibi sekip sana mı sataşmaya devam edecek? Keskin kısmı en az 15 santim bir bıçak var ortada. Üstelik 20 yaşında, tıp okumaya hazırlanan birisi işliyor bu cinayeti durduk yere. Hadi cahil cühela bir genç olur diyeceğim ama yok. Memlekette insan öldürmeye meyilli pek çok psikopat var. Umarım bu karar cinayet oranlarını arttırmaz.
Öncelikle geçmiş olsun ülke olarak. Biz Kadir şekeri değil Kadir şeker üzerinden adaleti gözettik. Çünkü zalim zülm ettiğinde ona birisi dur dediğinde dur diyen suçlu olmamalı. burada şiddet gören kadın korunmalı tezini savunuyoruz. Bu davada bu tez ciddi zarar gördü. Geçen hafta kendini 2 veya üç yıldır taciz eden bir kız tazizci evli adamı babasının silahıyla vurdu. Hakim tahliye etti kızı. Tutuksuz yargılanacak. Biz suç sabitse açık şekilde kadına şiddet varsa ceza caydırıcı olmalı diyoruz.
Yanında kesici alet vs. taşıyordu diyorlar ama çocuğun bu olay öncesinde sabıka kaydı var mıydı veya yanında taşıdığı kesici aletleri başka birini kasten yaralamak amaçlı kullandı mı? Kadının hayatını kurtarmak amaçlı kullandı evet.. Yanında taşıyor olabilir, fakat bu olay haricinde birçok insan'a zarar vermemişse hiç, yanında bulundurup bulundurmaması neyi değiştirir? Tek değişen şey; birinin hayatını kurtarayım derken hapse girmiş olması.. çıkmasına çok sevindim adaletin geçte olsa yerini bulması beni çok mutlu etti..
Bu eleman, o kadının sevgilisiydi ve parkta olması tesadüf değildi, aleni kayıtlara rağmen bir mahkeme süreci daha feminizm ve medya baskısı ile yargının binlerce yıllık varlığına ters olarak sonuçlandı, bu feminist ve meriç cumhuriyeti olmuş ülkeye, Herhangi bir Nükleer Süper güç işgal için gelirse umrumuzda olmayacak. Zaten bir ülkeyi işgal etmeden önce bu tipleri çoğaltır roll model yapar Erkekliği bitir, Aileyi bitirir, Namusu bitir o ülkeyi halkının işgale karşı durmak için sebep kalmayacak hale getirip yumuşak lokma haline getirler. Bu düzene alkış tutanlar Amerikan ya da Rus askerlerinin işgal ve tecavüzlerine uğradığınız zaman bunlar aklınıza gelsin. Gerçek bir savaş taksimde pankart açmaya çığırmaya medyada yaygara yapmaya benzemez, en öldürücü silahları üzerinizde kullanır sizi buhar ederler. Bu feminist hayal gücü ile olacak bir iş değildir. En yakın örnek olarak Ukraynanın içler acısı düştüğü hali size ibret olsun.
Ayrıca bu kararla ilk defa tahrik ceza indirimi olmaktan çıkıp tahliye sebebi olmuş olarak EMSAL KARAR NİTELİĞİNDEDİR. Kendisine Pınar Gültekin tarafından kumpas kurulup ilaçla bayıltılıp, Pınar gültekinin organizatörlüğünde 3 tane gay tarafından tecavüze uğrayan ve görüntüleri alınıp sürekli maddi çıkarlı şantaja uğrayarak hayatı karartılan ve en sonki para talebinde pınar gültekini yakalayıp öldüren yargılamalarında tahrik indirimi alan Cemal Metin Avcı'da EMSAL KARARDAN dolayı tahrikten tahliye alabilecektir. Neye alkış tuttuğunuzu şimdi iyice anladınız mı, bundan sonra kimse iftira, kumpas, şantaj oyunları ile yaptığı yanına kar kalacak şekilde kalamayacak.
Sosyal medyaya bu kadar önem gösteren bi hukuk sistemi var mıdır acaba? Katili güzelleyenler sebebiyle bi katil daha aramızda :)) tebrikler Türk halkı devam.
ne
@Zehiirr @PenguenKarısı Ne ne? Katilin kim olduğu çok belli de size göre kahraman olduğu için muhtemelen anlamazsınız
Nxğemxğsms aynen tm asla uzatmicam @PenguenKarısı sende uğraşma bunla
Kalbinden bicakladi adami siz hasta misiniz kiz dogru soyluyor
@Mertizm2834 anlamazlar. Ortada şiddet yok raporlara göre yani kadın fiziksel bi şiddet görmemiş. Bıçağın üstüne düşme de yok saplamış. Öldürülen adam kötüymüş bilmem neymiş, iyi biri de olabilirdi bu kişilerin babası abisi de olabilirdi bu. Ki bu kararla olacaktır da sokaklarda milleti öldürmeyi haklı çıkaran bir karar
Cebimizde bicakla adalet saglayalim bundan sonra. Umarim sevgilinizle tartisirken biri cikar sevgilinizi kocanizi kalbinden bicaklar
Vallahi saka gibiler nesle bak
Ya kim kimi savunmuş :)) kafayı yemişsiniz. Meşru müdafaada bile orantılı karşılık vardır adamda bıçak mı var? 😅 Oldu. Rastgele bıçak sallayalım önümüze gelene
Kadin adama vursa dusunsene kadir kadini bicakliyo kadin icin adalet olurdu harbiden agir troller
@aslıı_7 darp nerede, atar mısın raporu güzel kız?
Atamaz twitterda darp yaziyor ne raporu
Yardıma ihtiyacı olana yardım etti. Ayrıca öldürmeye gelirsek bu aslında anayasamızda bilr var bazı durumlarda orantılı karşılık verilebilir. Kişi heyecan, panik ve korku durumunda yaptıysa bunu cezada indirim veya hiç ceza almama durumu var tabi olayın durumuna bakılır bunda da. Müdafaa durumunda yapılan öldürmeler kişiyi katil yapmaz. Birini öldürdü katil oldu diyeceksek ülkemizde görev yapan askerlerimize de katil dememiz gerekiyor sonuçta terörist veya düşmanda olsa birilerini öldürüyorlar sizin bakış açınıza göre. Bu bakış açınıza göre ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürke bile katil demiş oluyorsunuz. Çünkü o da askerlik yaptı savaşlara katıldı illa ki birilerini öldürmüştür savaşta. Bu onu katil yapmaz. Müdafaa söz konusu. Haksızlığa şiddete karşı olanlara saygım vardır her zaman. Diyeceklerim bu kadar.
Uzun uzun yazmis bide neyin mudafaasi awk kime yardim ediyor dayak yiyen kim kadinin ifadesinde yok dayak yiyodum falan adam elinde bicakla gidip kalbinden bicakliyor bitti gitti ne guzel is
şiddet görmüyordu haklısın sevgi gösterisi görüyordu kadir şekerde keyiften gitti bıçakladı :) kafaya bak
@PenguenKarısı Evet aynen öyle oldu :)) Aslında tam olarak değil. Sözlü kavgada yediremedi Kadir beyimiz söylenenleri. Ego tatmini yani. :))
Siddet gordugune inandiran ne kadirin demesi disinda? Twitterda yaziyor diye mi. Rapor yok ifade yok. Adamin kardesini dinleyin ne guzel konusuyor yazik
maşallah bilirkişimiz o an ordaymışş gidip tanıklık yapsaydın keşke 😂
Okudugunu da anlamiyor
@PenguenKarısı Kriminal rapor bu günler için oluşturuluyor yavrum. Yaradan Rabbinin adıyla oku, yemez :)
Bu grzekalılara laf anlatamazsın sırf kadını kurtardı bilmem ne diye bu kadar savunuyorlar bir erkeği döverken yardım etti haberleri çıksa sesleri çıkmazdı herkes cezayı kendi kesmeye kalksın o zaman bıraklım hukuku adaleti mahkemeleri o bıçağın taşınması bile suç lan siz ne anlatıyorsunuz :D
Adam sustaliyla geziyor bide en basta olenin bicagi demislerdi komediler vallaho
@Mertizm2834 üstüne düştü demişlerdi en başta 😅 komedi
Dusnsenize anne babalari tartisiyor bunlarin yolda yururken adam bagiriyor biri geliyor koca bicagi sapliyor kalbine allahm
Çok şaşkınım. Çok da mutlu oldum. Şu yanında kesici alet taşımış da onu da almış saplamış da diye bıtbıtlananlar boş boş konuşmayın. Ben de okul hayatım boyunca taşıdım. Olur da kendimi savunmak zorunda kalırsam diye. Ne yani potansiyel katil miydim. Fikir özgürlüğü var da mağduru taşlamak da fikir özgürlüğü değil yaa...
Katil ne zaman beri mağdur adam haklı yorum yapmış
Savunduğunuz şiddet gören kadın uyuşturucu tüccarı. Ve gücü yetmediği için gøt korkusyla adamın bıçaklayıp öldüründen bahsediyorum :d bıçakla saldırmak nefsi müdafa değil..
Valla destekleyen sensin csfsfs Nefsi müdafaa değil bir insanı öldürmek. Kitap da her şey yazar. Neyse haklısın boş yere yazmanın manası yok katil sevici çok ülkede. İyi akşamlar
olayı bilmeyen birisi şu cümleyi görse "Bir çiftin kavgasını ayıran Kadir Şeker cezaevindeydi" herifi niye durduk yere cezaevine attmışlar lan der. Tamamı ile sosyal medya baskısı ile dışarı çıkarttılar adamı. Herif birini öldürdü lan ben sizin adalet anlayışınızı seveyim :d
Her ne kadar geç kalan adalet adalet değildir desekte yinede sonuç güzel... sosyal medyanında bunda etkisi büyük... sosyal medya baskısı olmasaydı çıkamazdı kolay kolay... çıksa bile psikolojisi kolay kolay eskisi gibi olmaz ama içerde kalmasından tabiki iyidir..
Bir tane işsiz herkesi eksiliyor..
Olayın özeti kadınla erkek kavga eder. Ve kadın yalakası biri adamı kalbinden bıçaklar. Kadir şekeri savunan herkesin babasını samuray kılıcıyla kalbinden vursunlar. Ee tabi sizin anne ve babanız hiç kavga etmiyordur. Mutlu mesut yaşıyorlardır değil mi
Kalbine saplanmış rastgele arbede sırasında. Böyle bir olay esnasında kimse sağlıklı düşünemez. Erkek gücü pek rahat kadını öldürür silahsız. Birini silah kullanmadan boğazına sarılarakta öldürebilirsiniz döverekte adamın silahsız olması masum olduğunu göstermez Mahkemede Şeker, “Ben oraya kadının yardıma ihtiyaç duyduğunu düşündüğüm için gitmiştim. Bıraksaydı, evime gidecektim. Yanından uzaklaşmışken maktul bana saldırdı, boğazıma sarıldı. diyor. Ölen adamın 19 suç kaydı var. Kadir Şeker in hiç suç kaydı yok. anlamadığınız nokta şu basit bir kavga gibi görüyorsunuz boğazını sıkıp öldürecekti kadını o kadar basit bir tartışma olsa, kimse bıçakla öldürmez zaten müdahale etmez.
Çok sevindim bırakılmasına sonucta bir kadınin hayatını kurtarmak için hayatını yaktı. Ama Kadir'in devletin sağlayamadığı adaleti insanlar sağlayabilir, üstelik kısa sürede serbest bırakılır mesajı verebilme ihtimalı de var. Bir kadını ne pahasına olursa koruması çok degerli tabi ki ama toplumda sağlanmaya çalışılan kuralları yıkabilir. Düşünsenize, bu olayı örnek alarak nasılsa serbest kalma ihtimali var diyerek kendi adaletini saģlamaya çalışan insanları..
Yanlış buluyorum. Kadına şiddet ne kadar yanlışsa katil olmak da o kadar yanlış. Sonuçta öldürülen adamın üstünde silah yoktu ki silaha silahla karşılık versin. Toplum baskısı yüzünden alması gereken cezasını alamadı. Üstünde bıçağın ne işi vardı? Neden kesici, delici alet taşıyordu? Ülkemizde çok fazla kadına şiddet olduğu için insanlarımız bu konuda hassaslaşmış durumda ve bu konuda bu yüzden yanlış düşündüklerini düşünmekteyim. Kalbine değil de bacağına saplayabilirdi o bıçağı.
Kalbine saplanmış rastgele arbede sırasında. Böyle bir olay esnasında kimse sağlıklı düşünemez. Erkek gücü pek rahat kadını öldürür silahsız. Birini silah kullanmadan boğazına sarılarakta öldürebilirsiniz döverekte adamın silahsız olması masum olduğunu göstermez Mahkemede Şeker, “Ben oraya kadının yardıma ihtiyaç duyduğunu düşündüğüm için gitmiştim. Bıraksaydı, evime gidecektim. Yanından uzaklaşmışken maktul bana saldırdı, boğazıma sarıldı. diyor. Ölen adamın 19 suç kaydı var. Kadir Şeker in hiç suç kaydı yok. anlamadığınız nokta şu basit bir kavga gibi görüyorsunuz boğazını sıkıp öldürecekti kadını o kadar basit bir tartışma olsa, kimse bıçakla öldürmez zaten müdahale etmez.
Aaa demek doğruymuş, bir yerde okudum da inanmadım daha iki gün önce indirim yapıldı dendi burada 10 yıl diye çok güzel haber bu, gecikmiş adalet sonunda yerini buldu ama çocuğun halı ne durumda ve rahat bırakırlar mı orası mesele. İnşallah tıp hayatına geri döner... Çok güzel haber teşekkürler...😍
Birisi herkesi eksilemis 🤣
o zaman neden karısını kızını kaynar suyla yakan adam serbest
ha 19 suç kaydı bulanan birinin aramızda dolaşması normal yani
ölsün gitsin lan iyi yapmış
Adalet yerini buldu bir kadını kurtaran birinin hapse tıkarsanız yarın kimse bunu yapmaz. Kaza sonucu o kadını kurtarmak isterken oldu yaşandı bu olay, istemeyerek gerçekleşti, öldürmek maksatlı planlı cinayet işleyenler bu kadar ağır yargılanmıyor... O kadını kurtarmasaydı kadın ölecekti. Nefs-i Müdafaa, kişinin kendini savunması, koruması ve müdafaa etmesi anlamındadır.
Birini kalbinden bıçaklamak size göre kaza mı oluyor? Güzelmiş :)
@merdümgiriz Nefs-i Müdafaa, kişinin kendini savunması, koruması ve müdafaa etmesi anlamındadır. Arbeda esnasında rastgele kalbine denk gelmiş. Orada o kadını öldürmek maksadıyla orada olan Kadir Şeker değil ölen kişidir.
Nefsi müdafaa orantılı olur beyefendi. Elinde silah olmayan birine silahla saldırmak nefsi müdafaa değildir. Kendini koruyan insan da özellikle kalbe denk getirmez, öldürmek için öldürmüş hiç masumlaştırmaya gerek yok.
Ne atıp tutuyon ln sen yağcı gvat
@merdümgiriz özellikle kalbine denk getirdiği nerden biliyorsun rastgele denk gelmiş, kalbine böyle bir olay esnasında kimse sağlıklı düşünemez , o kadın sizinyakının ananız, bacınız kızınız olsa böyle düşünür müydünüz acaba Tıp öğrenimi alan biri için birini Hayatını kurtarmak önceliktir Kadir Şeker bir tıp öğrencisi doktor adayı neden bile isteye zarar versin geleceğini, eğitimini, kariyerini yaksın ki.
😅🤣🤣🤣
Kadir şeker tıp öğrencisi falan değil. Haberleri yarım ağız okuyorsunuz anlaşıldı. Ben de niye katili savunuyor diyorum.
başkası için neden hapse girmeyi göze alsın o zaman cinayeti planlardı yakalanmazdı hatta cezası en düşük olan suçları araştırıp yapardı
@merdümgiriz Çoğu kaynakta tıp öğrencisi olduğu geçiyor , veya Tıp okumak isteyen birisi olduğu söyleniyor ;Tıp okumak isteyen birisi bunu isteyerek bilerek yapma ihtimali düşük, Hipokrat Yemini vardır Tıp ta "Tıp fakültesinden aldığım bu diplomanın bana kazandırdığı statü, hak ve yetkileri kötüye kullanmayacağıma, hayatımı insanlık hizmetlerine adayacağıma, hastalarımı memnun edeceğime, insan hayatına mutlak surette saygı göstereceğime, mesleğim dolayısıyla öğrendiğim küçük sırları saklayacağıma, hocalarıma ve meslektaşlarıma saygı ve sevgi göstereceğime dil, din, milliyet, cinsiyet, takım, ırk ve parti farklarının görevimle vicdanım arasına girmesine izin vermeyeceğime, mesleğimi dürüstlükle ve onurla yapacağıma namusum ve şerefim üzerine yemin ederim."insan hayatına mutlak surette saygı göstereceğime ibaresi yer alır ve Tıp okumak İstemek bile İnsan hayatına saygı gösteren biri olduğuna yeterli delildir , Bir insan hayatını kurtarma isteği olan biri neden yapsın bu kafada önceden beri bu düşüncede olan biri
Tıp okumak istiyordu çünkü biliyor ki bu şekilde oy toplayacaktı. Bana kalkıp hipokrat yeminini attığınıza göre başarmış da :) zeki çocukmuş
@merdümgiriz Dilerim sizin sevdiğiniz önem verdiğiniz anne, kız kardeş, sevgili , eşiniz, böyle zor bir durumla karşı kalmazsınız umarım siz böyle bir durumla karşı karşıya kalırsanız acaba bu kadar sakinliğinizi koruyabilir miydiniz?
Birinin çocuğu da öldü beyefendi. Unuttunuz sanırım orayı
19 suç kaydı olan biri gbersin gitsin zaten
ulan savunduğun kişiye bak cidden
@EresUnBebé 19 suç kaydının olduğunu kalbinden bıçaklarken biliyor muydu? Ya da suç kaydı olanların yaşama hakkını sen mi belirliyorsun? Hapse girenleri direkt öldürelim o zaman ne gerek var yer işgal etmesinler.
yurt dışında olsa idam ediliyorlar zaten bizim gibi beslemiyorlar ya da DIŞARI SALMIYORLAR MESELA
suçluyu savunan birisin IQ seviyen belli
@EresUnBebé Evet katılıyorum, bi katili dışarı salmak büyük bi hata bence de.
kapını da açık bırak o zaman daha rahat suç işlesinler
tıpkı 19 SUÇ KAYDI OLAN BİRİNİN RAHAT RAHAT ARAMIZDA DOLAŞMASI GİBİ
@merdümgiriz Kadir müdahale etmeseydi diğer kadın ölmüş olurdu. Döverek , boğularak öldürülen kadınlar var bu ülkede... Erkek gücü pek rahat kadını öldürür silahsız. Birini silah kullanmadan boğazına sarılarakta öldürebilirsiniz döverekte adamın silahsız olması masum olduğunu göstermez Mahkemede Şeker, “Ben oraya kadının yardıma ihtiyaç duyduğunu düşündüğüm için gitmiştim. Bıraksaydı, evime gidecektim. Yanından uzaklaşmışken maktul bana saldırdı, boğazıma sarıldı. diyor
adam belli ki suç işlemeden duramıyor
@EresUnBebé o zaman sana bi soru sorayım sonrasında uzatmayacağım. Sokakta bi çift sözel bi tartışma yaşıyor ve biri gelip adamı öldürüyor. Adam gayet işinde gücünde birbirinden iyi yetiştirdiği çocukları olan biri. Aynı tepkiyi verir miydin?
sen hâlâ farkında değilsin
tamam seni öldürsünler kimse karışmasın
gbr git
bktan adamları eş sevgili diye seçerseniz olacağı bu
@EresUnBebé E soru soruyorum. Cevap yerine hakaret. Aşağı yukarı bi Kadir Şeker davranışı. Canice :)
bugün bağırır yarın döver öbür gün öldürür
senin gibiler ölsün ki masumlar da zarar görmesin
@EresUnBebé Tamam kuzum olur :)
@merdümgiriz Tartışma gibibasit değil kadına şiddet uyguluyor ne saygın kişisi 19 suç kaydı olan Özgür Duran'ın elinden kadını kurtarmaya çalışırken zanlı öldü ve Kadir Şeker ise tutuklandı Kadir in suç kaydı yok her şey ortada.
Kadına şiddet nerede uyguluyor?
cidden mal bu
@EresUnBebé :))
Arkadaşlar adam 25 cm bıçak çekip karşısındakinin kalbine sapladı. Hanginiz cebinde 25 cm bıçak taşıyorsunuz. O kurtardı denilen kadın uyuşturucu satıcısı cezaları var. Akıllı konuşun biraz şükreden var aranızda. Bu adam katil katil. kadir_25cm suçludur.
Kanun var polis var suç işleyen birini öldürüp serbest kalmak bence çok korkunç bir olay. Ortada bir cinayet var ceza almalıydı kesinlikle. Ölen kişi abiniz kardesiniz babanız dayı amcaniz ya da çocuğunuz olsaydı ki bu karar üzerine bu tarz cinayetlerin cogalacagini düşünüyorum. Yakininiz çocuğunuz öldürülse ozaman da katil ceza almasın dermiydiniz hiç sanmıyorum. Şiddet siddettir kadını erkeği olmaz lakin şiddete mani olayım derken cinayet işlemek masum görülüyor çok korkunç
çok kritik bir dava çokça yorum gelmiş bu konu ile ilgili şaşırdığım yorumlar da var açıkçası. evet bir kadını korumak için bir can aldı literatürde buna katil denir fakat ne için yaptığı da ortada. silahsız bir sivili bıçak ile öldürmek kanunen elbette suçtur. kadının yapamadığı nefsi müdafaayı yaparak da yatsa bile indirim alması gerekirdi fakat tahliye edildi. hayırlısı olsun politik yorum yapmanın kimseye faydası yok diye düşünüyorum.
İyilik yapmaya kalkıyorsun karşılığı hapis şimdiye kadar boşuna yattı çocuk ben şahsen onun yerinde olsam bidaha elimi uzatsazdım kavgayı ayırmaya kalkışana ne oluyo haberlerde görüyoruz insan ayırmaya da korkuyor adalet yerini buldu en azından buna da şükür
Ne iyilik ne iyilik.
Hiç, ortada bi iyilik yok da o yüzden yazdım.
@merdümgiriz diyosun
Karara sevindim ancak boşu boşuna yattı diyenleri de kınıyorum. Adam üzerinde taşımaması gereken kesici bir alet taşıyor, bunu birinin tam kalbinin üzerine saplıyor. Öldürdüğü kişi kim olursa olsun bu davranışlar cezayı hak eder. Aksini savunmak ahmaklıktır.
Tamam bir kişi öldü bir kişi hapse girdi bir kadın kaldı sonra oda yasaklı madde ticaretinden hapse girdi. Hiç düşündünüz mü ya olay öyle değilse.. yargı böyle uygun görmüş çıkmış fakat ya yargıya yalan ifadeler verildiyse bence olay bir kavga ayırma kadar basit degil
Eleman kasten öldürmenin de kasteniyle adam öldürüyor tahliye edildi, kim bu davanın hakimleri, ilkokul öğrencileri falan mıydı, akıl alır gibi değil, kan var, kan döktü, aile bu kanı yerde bırakmamalı, madem yargı adaleti sağlayamıyor aile kendi adaletini kendisi sağlamalıdır.
Kararın kaynağı belli oldu, ben boşuna bu mıymıntı kadınlardan karar kılıcı olmaz, bunlara kritik yetkiler verilmemeli demiyorum, bu tahliye kadın zayıflığının ve hafifliğinin hazin bir göstergesidir. Ancak başka bir kadın, maktulün annesi, dökülen bu kanın bedelini kadir şekere kanla ödetecek, benim bundan kuşkum yok, dökülen kana karşılık kan dökülecektir.
Boş tantana yapma, ödlek tavuk gibi bıcağına sarılmış ve fırsattan istifade ederek bilinçlice öldürmüş, zaten şu saatten sonra yok öyleydi yok şöyleydinin bir önemi yok, ailenin kanı döküldü aile de bunun karşılığında kan dökenin kanını dökecektir, olay artık yalnızca bu kadarla sınırlı, çok yakın zamanda şekerin infazı gerçekleşecektir.
Cok forum bir karar bir Ataerkil o c undan bir kadını kurtardı o pisliğin eline kalsa kadın ölecekti şiddete şiddetle karşılık verilmez diyip kadir şekeri katil ilan eden de ataerkil yalakalarıdir ben olsam öldürmem o insan zamanı pisliğe işkence çektirerek gebertirdim o yine direk öldürmüş
Ben hala sebep ne olursa olsun bir insan öldürülmüş olmasından dolayı tahliye kararını doğru bulmuyorum. Üzerinde bıçak taşıyan birisi, öldürdüğü kişinin ne yaptığı kim olduğu önemsiz. Hukuk duygularla işlemez, sosyal medya baskısıyla bir karar alındı bence.
Demek ki ülkede cinayet artık serbest tek yapmanız gereken sevmediğiniz adamı bir kadınla kavga ettirmek sonra gidip kalbine bıcağı sokun hem düşmanınız yok olur hem kahraman olursunuz sosyal medyada. Az önce bir başkası da aynını sormuş bunu yazdım
klasik türko mahkemesi kararı halkın gazını aldılar doktor olayları unutulsun diye millet de keriz gibi atladı. şimdi tüm kırolar sokakta tartışan çiftlere salça olacak bu saçmalıktan cesaret alıp
Aynısını konuşuyorduk biz de. Gündemdeki olayların üstünü örtelim doktor cinayetini kapatalım ama nasıl yapalım derken bu geldi akıllarına demek ki.
Çok mutlu oldum 💛💛💛💛
Umarım kadir bir daha kimseye bulaşmaz.
Çünkü bu ülkede kendini savunmak bile ceza olmuş.
O yüzden bunca taciz ve tecavüz yüzünden kadınlar susuyor,
karşılarındaki it herifi öldüremiyorlar.
Yine bi haber gordum burada, tacizciyi olduren kiz tahliye edildi diye. Bunlar ceza almazsa herkes kendi adaletini saglamaya calisir, daha kotusu iftiralar artar. Beni taciz etti diyen oldurursene olur?
Yanlış bir karar.
Kasten adam öldürmüş biri, kendi bıçağıyla üstelik karşısındaki adam bıçaksız.
Başından beri salınmasına karşıydım, sosyal medya bu defa adaletsizliği körükledi.
Şimdi cinayetler 2 katına çıkacak bu kararla
Yoldaki her tartışmaya bıçakla dalacakları kesin de.
Hem picakla hemde silahla
Birden bu karara çok şaşırdım malum bizim hukuk sistemi insanı süründürür aman çiksın çocuk asıl içeride olması gereken dosyası kabarık pislikler dişarida geziyor kadir çikmiş çok mu zaten ben suçsuz olduğuna inanıyorum
Şahsen yolda kavga eden dayak yiyen kadın ya da erkek görsem asla karışmam polisi ararım ama karışmam abi banane ben canımı sokakta kı buldum gelip o ablan kardeşin olabilir diyecek olanlar kardeşim ve ablam olmadığı için sorunda yok yanni
Biri katil diyor biri kahraman iki arada bir derede kaldım awk ben onun yerinde olsaydım hiç bulasmazdim adam kadını olduruyorsa öldürsün bırak sonra kabak sana patlıyor insanlarin bir kismida katil diyor
Adamın bir darbı yok kadına karşı.
@merdümgiriz anladım tartisiyorlarmis ama kavgaya gitme ihtimali yüksek bence her neyse bu arkadaşta avcı bıçağı varmış normal insan taşımaz bu bıçağı onu da anladım kısaca yapmak gereken şey birbirlerini yesinler tartışmayı geçtim kavga etse bile karışmamak lazım çünkü kabak sana patlıyor böyle ara polisi kurtul
Twitter hakimleri vermiş kararı. 20 santimlik bıçağıyla silahsız birini kalbinden bıçaklayıp öldürmenin cezası tahliye midir?
Evet. Bir kadın ölecekti. Suçluya oldu oh iyi olmuş.
Gec gelen adalet onceden bir kac olayda araya girmistim fakat bu olaydan sonra kesinlikle karismama karari aldim cunku bizim ulke kadinlarina guvenilmez
Bu konu hakkında bir şey demek istemiyorum olay hala net değil ama uzuldum mu uzuldum keşke kurtarmasaydi o kadıni gencecik çocuk kaç yıldır cezaevinde
İyi olmuş diyenler yarın öbürgün anne babanız sokakta tartışırken gelip biri kalbinden bıçaklarsa da dersiniz aynı şeyi çocuk koca rambo bıçağı ile dolanıyor ak kaşık değil yani
Kime ne anlatiyon dayi ahdhja
@Mertizm2834 Bu manyaklar her şeyi çok basit sanıyor herifin cebinde eşşek kadar bıçak var normal insan gezer mi o bıçakla :D
7 yilini caldilar cocugun umarim kisa zamanda toparlanir gecikmis adalete adalet demiyorum bn genelde.
7 yil ne ara oldu be
@HerGaytalog bilmem olmadimi oyle gibi geldi 1 yil olsun.
Olay 2020 ilkbaharında oldu.
@HaldenMüşteki tesekkurlerler aydinlandim 7 sanyodum erken salmislar keske alsalar yine
Almalılar, katili salıyorlar.
Olay inanılmaz dramatize edildi sosyal medyada.
Kadir Şeker bir katildir.
@HaldenMüşteki bende oyle dusunuyorum eger karsi taraf ta bicak olsaydi mesru mudafa olurdu ve hakli olabilrdi ama karsida silah yok bicak yok sapliyor adama birak dovsun sen dov madem duyarlsn en fazla kemiklerin kirilir yaralanirsin ama ölmezsin yani bu yeni neslin bir kismi egolu asarim keserm li tiplerden cahil nefsini tutamayan tiplerden muhtemeln oyle bisey oldu ve sapladi bunun cezasini ceksin bi adam gitti ailesi vardi onunda gelecegi vardi kadirin de gitsin ceksin cezasini bir insan hayati okadar basit olmamali
Şimdi çıkıp kadına şiddeti engelledi vs diyecekler olacak.
Birincisi kadının erkek arkadaşı sarhoş ve zaten kadın da Kadiri uzaklaştırıyor ablacım sen müdahale etme diye, Kadir adamın küfür etmesi üzerine tamamen kişisel bir meseleye döndüğü için dönüyor yeniden.
Yani olay kadına şiddeti engellemek niyetiyle başlamış olsa da neticesi tamamen kişisel tartışma sonucunda kasten adam öldürme.
İkincisi bıçak Kadire ait ve dik bir şekilde doğrudan kalbine saplamış, 20 yaşındaydı sanırım o zaman ve 10 yaşındaki biri bile bilir kalbe bıçak saplamanın öldüreceğini. Yani kasıt da var.
Üçüncüsü bıçakladıktan sonra soğukkanlı bir biçimde sırtını dönüp teyzesine gidip uyuyor bıçağı da yanına alıp, eğer istemdışı vs olsa hemen 112 vs aranırdı ama dönüp gidiyor.
Son olarak arkadaşlar sokakta şiddet görürsek elbette kime olursa olsun engell olmalı araya girmeliyiz ancak bu da kalkıp bunu adam öldürerek yapalım demek değil.
Oldu o zaman yolda gördüğümüz her tartışmaya elimizde sustalı bıçaklarla dalıp sağı solu doğrayalım.
Çok yanlış bir karardı, artık benzer olaylarda insanlar bunu emsal gösterip yırtmaya çalışacak.
@HaldenMüşteki kesinlikle katiliyorum sana binyandan da siddet uygulayan adamlarla olan kadinlara kiziyorum. Mudahele elbet edilir ama canini ortaya koyarak degil her tarfin en az zararla cikacagi sekilde konusarl mudahel bagirarak mudahele vs illa dalmaya gerek yok en kotu araya girdin diyelm en isleyen yontem kollari etkisiz hale gtrmk kavgaya degil tutmaya calisilmali kavga edenin adrenalin 1500 zatn seni mi gorecek ofke lontrolu olsa o vaziyette olmaz vs neyse umarim dedign gb olur
Bence olan oldu artık, daha da alınmaz içeri.
Umarım benzer olayları görmeyiz artık.
@HaldenMüşteki umarim🙏
Geç bile kaldı zaten o cezayı veren hakimin de Allah belasını versin diycem olmuycak adaletsiz saçma sapan bir ülkede yaşıyoruz cidden
Eksi verenler insan değilsiniz cidden
Sonuc ne olursa olsun bır kısının olumu ıle bıtmemelıydı bu olay empatı yapılırsa daha saglıklı dusunulebılen bır durum olur bence Onun adına sevındım
Seneryolar ne kadar doğru bilmiyorum ama nefsi müdefa alması lazımdi şimdi insanlar niye tepki gösteriyor hiç anlamıyorum uyuşturucu bağımlısı bir genç sinirleni kontrol edemez tamam cocuk bıraksa kız ölecekti belki o zaman her şey daha mı güzel olacaktı yeterince kadın ölmedi mi? Bu cocuk yüzünden yolda bir kadının darp edildiğini gören hiç bir genç tepki göstermedi korktu bence adeletin aldığı güzel bir karar umarım bundan sonraki hayatında iyi bir doktor olur bir çok yaşam kurtarır
Çok sevindim zoruna gitmesin kimsenin bundan sonra kadınlara iyi davranın
@met96 anlamadığınız nokta şu basit bir kavga gibi görüyorsunuz boğazını sıkıp öldürecekti kadını o kadar basit bir tartışma olsa, kimse bıçakla öldürmez zaten müdahale etmez.. Ölen adamın 19 suç kaydı var.. Kadir Şeker in suç kaydı bile yok. Kimse normal tartışan insanlara bıçak saplamaz boğazını sıkarsa, öldüresiye döverse, canına kast ederse bunu yapar.
Aynen kadın boğulup öldürülecekti kadir de onun hayatını kurtardı ama kadın yine de sevgilimi öldürdü diye şikayet etti acaba niye. Bundan sonra sokakta kız arkadaşınla tartışma biri gelir cebinde 23 cm bıcakla kalbine saplar ondan sonra da kahraman olur. Hadi diyelim kadının hayatını kurtarmak istedi koluna bacağına değilde niye kalbine sokuyor gerçekten anlamıyorum cinayet sizin için bu kadar basit mi?
Kavga ayirmak mi hdjsjsjsks lan adami kalbinden bicakladi elma mi ayiriyor
Noldu kahraman mı oldu şimdi bu çocuk? Başkasının kavgasına karışırsan böyle katil olursun. Tahliye edilmesi yanlış.
Olumsuz buldum. Can almanın bedeli,3-5 feministin ana akım satılmış medyada çıkardığı tantanayla sokakta serbest gezmek olmamalı.
Yazık kafana
Medya zoruyla verilmiş bir karar gibi. Maktülün sevgilisinin beyanı ortada, ekmek bıçağı ortada vs. Neyse hayırlısı
Öğrenmistir artık kimseye karışılmıyacagını bie kız agebertilsin ellemeyeceksin bir kadın kocası tarafından gebertilsin ellemiyeceksin
Keşke univeriste sınavından önce çıkarılsaydi. doktor olmak istiyordu diye biliyorum ihtiyacımız var doktorlarımıza
Kadın düşmanı erkekler kuduruyordur eminim bu soruda da kuduran çoktur oh kudurun geberin çatlayın hiçbiriniz onun gibi olamazsınız korkaksınız o yüzden de bu çocuğu bu kadar taşa tutuyorsunuz zaten
Erkekleri bırak bazı kezolar da taşlıyor
Ne alaka feminist
Senin erkek düşmanı olduğun çok belli babanın başına aynısı gelirse bakalım aynı tepkiyi verecek misin
Bu kararla adaletin bittiği kesinleşti herkes yanında bir bıçak taşısın Free for all yapalım hatta
Bundan sonra yolda kadini dayaktan öldüren görse bile yan bile dönüp bakmasa yeridir. El
Elini kıpırdamasin
Hayır yine olsa yine yaparım diyor çocuk
emaneti alıp cıkıyorum şimdi sokağa kavga eden bi çift görürsem adamı indiricem.
cezası yok süper
bedavaya arınma gecesi
Beline bir tane silah versinler daha rahat adam öldürür
Helal olsun seni salıveren hakime! Koçum geçmiş olsun başka ne denir bilemiyorum.
yarın masum birini öldürürse burada kararı haklı bulanlar o zaman görürüm. bu adam katil
Yeni bir katilimiz oldu
Hoş geldin topluma...
@merdümgiriz yorumlarını okudum
Dahil olmadım ama
Katılıyorum sana...
boş ver dahil olunca kafayı yiyorsun zaten
@merdümgiriz
Ruh hastası
Hukuk bilinci eksik
Tetikçi ruhlu mankurt yetiştiriyor
Bu ülkenin eğitim sistemi...
Yorma kendini bir şeyler anlatacağım diye...
Adaletli bir karar olmuş çocuk çok acı çekti
Çok doğru bir karar verilmiş. Tebrik ediyorum. Yerinde bir karar
Bu gibi durumlarda asla müdahale edilmemeli aksi halde gördüğünüz üzere çocuğun hayatı kaydı... Sadece kolluk kuvvetlerine bildirilmeli.
Cinayet işlendi sonuçta bir kadın yüzünden o kadını neden almadılar içeriye ayrımcılık var ulkede hersey ortada adalet felanda yok feministler kadir şekeri savunmus utanmadan birde kavga ayırmak bahane goz göre gore planlı cinayet bir can gitti
Hak yerini bulmuş sonunda👏🏻 Olması gereken buydu zaten.
Ben sevindim. Kadir kendini savundu öz savunma haktır. Biri öfkesini bana yönelterek boğazımı sıksa bende aynısını yapardım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?