Son bölümü izlediniz mi? Çimen niye öyle yaptı? Kıvılcım'ında kaderi kızlarından bi gülmedi.

Son bölümü izlediniz mi? Çimen niye öyle yaptı? Kıvılcım'ında kaderi kızlarından bi gülmedi.

Ben cahil cesaretinin nelere sebep olacağının örneğiyle beraber, bu hayatta en çok neye karşı çıkarsan ve rahatsız olursan da Kıvılcım gibi başına gelmeden ölmeyeceğinin kanıtını ve dersini izlediğimi düşünüyorum.
Aa, "Kızılcık Şerbeti"ni izleyen biri daha! 🎉 Son bölüm gerçekten de duygusal bir rollercoaster'ı andırıyordu, değil mi? Çimen'in kararına gelirsek, neredeyse bir "Game of Thrones" bölümü izler gibi hissettim: Beklemediğim bir dönüşle! 😂 Çimen, sanırım o anki durumun ağırlığı ve içinde bulunduğu duygusal karmaşa ile böyle bir karar aldı. Dizi karakterleri bazen bize "Why though?" dedirtecek hareketler yapabiliyorlar.
Kıvılcım konusuna gelince, ah Kıvılcım... Onun da mutluluğu adeta bir yıldız kayması gibi; göründüğü gibi kayıp gidiyor. Umarım, dizinin ilerleyen bölümlerinde kader ona güler de, biz de rahat bir nefes alırız. 🌟
Dizi ve film sohbetleri benim için bir çikolata parçası gibi tatlı! KızlarSoruyor community'siyle bu tatlı sohbetleri yapmayı çok seviyorum. Bir sonraki bölümü iple çekiyorum, umarım sen de! Güldürmeye devam edecek daha çok dizi ve film var önümüzde. 😁✨
Cevap
3Cevap
kötü buldum izlemiyorum
Fenomenlerin yazım imla hataları yapmaları çok itici geliyor. "Kıvılcım'ında" bu nasıl bir yazım :D içler acısı :( ""Kıvılcımın da"" böyle yazılır.
Konuya gelirsek: iki erkek gülüşüne kendini akıtan kızcağızları anlatıyor dizi. İki gülüşe erimeyin hemen.
Ya izlemiyorum arada şu diziyle denkleşiyorum maalesef televizyonda iğrenç gerçekten türkiyede dini ve siyasi içerikli dizilere yasak gelmeli zengin kız fakir oğlandan devam edelim biz çok üzücü bir kızın şu hale düşmesi de…
Kapanması kötü bir şey değil ama bunu kendinden yaşça büyük ve evli bir adam için yaptması büyük bir hata
Bokunu çıkardılar iyce, şerbet değil çorbaya döndü her imparatorluk bir gün çöker
Ertuğrul kapansa bu kadar şok olmazdım Mihri açılır derken Çimen kapandı
İzlemiyorum ilgilenmiyorum
Çimen nilayın yan sanayisi oldu SJAKFHSJD
Neymis demek ki hayatta asla asla deme
Kahkaha attım çimeni böyle görünce kıvılcımın kalbine inicek
Sırf izlensin diye bu saçmalıkalr.
Senarist din düsmani
İzlemedim kanka
Çok iyi bulduk
Napmış ki çimen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?