Ekrem İmamoğlu'na 2 yıl 7 ay hapis cezası verildi!
SON DAKİKA Ekrem İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. Bu siyasi yasak anlamına geliyor.
— Haber (@Haber) December 14, 2022
Ekrem İmamoğlu'na 2 yıl 7 ay hapis cezası verildi!
SON DAKİKA Ekrem İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. Bu siyasi yasak anlamına geliyor.
— Haber (@Haber) December 14, 2022
Şimdi ortada 2 hakaret ve 3 kişi var. YSK, Ekrem İmamoğlu ve Süleyman Soylu. Lakin 31 Mart seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'nun kazanmasını hazmedemeyen AKP grubu YSK'yı ikinci seçim için kullandı. Çünkü biliyorlar ki AKP için Ekrem İmamoğlu bir tehdit. Ekrem İmamoğlu cumhurbaşkanlığına adaylığını koyarsa kazanır vaziyet ortada. YSK'nın bu şekilde dava açmasını isteyen de yine AKP tarafı. Dava sonucu verilen 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası 3 yıldan az olduğu için hapse girmeyecek. Fakat istinaf mahkemesi ve yargıtaydan onaylanırsa belediye başkanlığı bitecek ve siyaset yasağı olacak. AKP'nin istediği bu işte. Ekrem İmamoğlu'nu siyasi yasaklı duruma düşürerek ömür boyu rakibini elemek. Bunu yapar mı evet yaparlar. Çünkü ülkemizde yargı tek taraflı çalışıyor. AKP'ye hizmet eden adi bir kurum haline geldi.
Saçmalıktan başka bir şey değil. İmamoğlu'ndan pek hazzetmiyorum, ama açık açık eğer aday falan yapılırsa bize karşı seçimi kazanır diye adama yasak getirmeye uğraşıyorlar.
Bu işin arkasında da o kaypak Bekir Bozdağ var zaten.
Erdoğan 20 yıl ağladı beni şiirden ötürü hapse attılar diye, şimdi yaptığına bak. Savcıya hakaret etmişimiş ki bir insana sırf devletin bürokratı yahut yargıcı diye ''hakaret etmek'' niye suç onu anlamadığım gibi, bu Akp'nin bakanları, özellikle iç işleri bakanı sıfatını pek taşıyamayan kel zat her gün herkese sürekli hakaret ediyor, gıkınız çıkıyor mu?
İmamoğlu'nu aday yapmalıydılar zaten, ki yarın adaylığı açıklanabilir tam da bugün Almanya'da dolaşmaya çıkmaya kalkan çapsız Kemal ve Meral Mommy tarafından.
Aylar önce bu kararı almalıydılar, belki bir plan yapmışlardır da bu rezillik yine halkın işine yarar.
Sayın Erdoğan’a İstanbul belediye başkanıyken uyduruk bir mahkumiyetle mağdur gömleği giydirilip popülaritesi artırılarak yolu açılmıştı. Sayın İmamoğluna da sanki yeni bir mağduriyet üzerinden popülarite oluşturularak bir siyasi yol açılıyor gibi geldi bana.
Valla haklısın
Karar onanırsa belediyede gider. Ne genel seçimde nede sonraki yerel seçimde adayda olamaz ama sonrasında büyük bir destekle, büyük bir mağduriyetle ve büyük bir kinle geri döner. Biz bu filmi daha önce izledik. Her türlü yine ülke zararlı çıkacak.
@Sipruss Temyiz ve istinaf süreçleri var.
Cevap
120Cevap
Gerçek mi ya da neden ceza verildiğini bilmiyorum. ama kötü olmuş
Seçim yaklaşıyor gadası bu tür durumlar hiç etik değildir.
Bulmak için bir şey yapmadım 😀
Seçim öncesi beklenen hareketler işte, yavaş yavaş artan bir şekilde hep olanlar. Olası Cumhurbaşkanı adaylığını engelleme çabaları.
Tabi buna fırsat verecek herhangi bir şey yapmamalıydı, bunu daha önce de yaptı ama olacak olan oluyor işte. Bakalım zaman ne gösterecek.
Ne demişti Tarkan? 🥳
https://www.youtube.com/embed/R6gSMSYKhKURakibini elemiş oldu. Anayasaya karşı gelerek son kez aday olacağını da açıkladı. Ülke aile şirketine döndü zaten. Bakanlıklar desen hepsi taparcasına hizmet ediyor başkana. d
Adaletin olmadığı bir ülke olduk. Mansur Yavaş aday olsun kazansın da temizlesin ülkeyi. Boydan bir gusül aldırsın
Ülke Şeriatla yönetilse her gün davalarda yaşadığımız SAYISIZ REZALETTEN milyon kat daha iyiydi, yemin ederim.
İran Rejimine gülüyoruz ama önce kendi "hukuk sistemimize" bakalım!..
Tek taraflı işleyen... Adil olmayan... Adam kayıran... Kimine torpil geçen... Kimine zulmeden Hukuk Sistemimizi diyorum hani😒
Sokaktaki tecavüzcüyü bile linç ederek öldüresiye döven vatandaşların "En Adil" cezayı uyguladığına inanıyorsak, daha da kimse "Adalatten, Haktan, Hukuktan" bahsetmesin!
Şeriata bayılmıyoruz elbet ama şu an ki hukuk sisteminin işleyişine bakarsak; bize şeriatı bile aratıyor!..
Her şeyin tam aksine karar veren saçma sapan bir Hukuk Sistemini yaşıyoruz...
Bazen; bu ülkenin davalarını maymunlar mı yönetiyor acaba? sorusunu sormadan geçemiyor insan gerçekten!.
O adam reisin kendi yerine belirledigi has adamıdır. Secimde ustune gittiler bissuru haksizlik yaptilar ki güçlensin aday olsun.
Ama millet yemedi. Adam resmen reisin "Mini me" si.. aynisinin daha cahili daha cok konuşanı. Baktilar millet yemedi biraz daha haksizlik yapalim belki olur diyorlar çaresizce. Ama bu millet 20 yildir ne cektiyse magdurlardan cekti😀 aynı çukura esek bile iki kere dusmez. (Umarim)😂 dusuyorsak ta hereyi haketmişiz demektir
Yorumlari okudum da kimse yememiş zaten😀😀 adam klon resmen tipi o kadar benzemese o kadar cok konusmasa ayni memleketten ayni genetiktennolmasa brlki yutardik ama işleti zor kimse yemez bu oyunlari
Dede git yat, şimdiden bunamışsın
heryerden yirtik dondan çikar gibi çıkıyorsun. Tee nezaman engellemistim nasil olduysa geri bozulmuş.
Hayret beni de hatırlıyorum. Havalar di mi havalar dede?
Deprem oluyor adam sonradan gelip milleti teselli ediyor, maden patlıyor sonradan teselliye geliyor insanlar çaresizken yaptığı tatilleri keyfiyle okuyun buradan savunmadan önce. Mazlumların yıkılan hayatları karşısında şehit olanların karşısında tatillerde gezen bir akılsız için savunma yapmak komik.
peki deprem için önlem almak kimin sorumluluğu bunları denetlemek kimin sorumluluğu depremde çay dağıtan kimdi
Deprem insanı öldürmez binanın sağlam yapılmaması ölüme neden olur binanın yapımını da o şehirdeki belediye başkanı bilecek her binanın hesabını cumhurbaşkanın mı yapmasını bekliyorsun o şehir senin elinde birnevi ne oluyorsa sen sorumlusun. Önlem almak belediye başkanının sorunu, ki insanların da kendimce önlem alması gerektiğini zaten öğretiyorlar. Denetlemek belediye başkanının emri altında olur ülkeyi kontrol etmek daha büyüklerine düşer.
devlet can ve mal güvenliğinden sorumlu
ayn o yüzden de her oya hayır diyen akpliler var
canlı canlı gördük
akpliler her yapacağı işe karışmasa oy birliğiyle reddetmese böyle olmazdı
Yani bizim tarihimizden bu yana iyi kötü bir sürü kişi geçti devletin başına elbet adam akıllı biri gelir. Kimse memnun değil bu halden ülkemizin ecdadı o kadar güçlüyken eskiden şimdi ise kıyaslanamaz bir halde. Umarım aklı başında biri başa geçer veya aklını başına alıp zararın ufak da olsa bir yerinden dönmeye çalışır.
Herkese bakıyorum suçlu rte falan. Olaya şöyle bakın birde. Dün itibari ile Kemal Kılıçdaroğlu artı yok hükmündedir. Hapse atmaktan bahseden arkadaşlar bu karar iptal edilir yoluna bakılır. İmamoğlu un mağdur edebiyatı devam eder. Kısacası meral akşener masayı, Ekrem İmamoğlu adaylığı ele geçirdi.
Türkiye siyasi tarihine kara bir leke olarak geçmiş karardır. Ülkede onca sorun, problem varken böyle sudan sebeplerle gündemi meşgul ediyorlar. 6 yaşındaki çocuğa tecavüz eden kişiyle bu kadar ugrasmadilar 16 milyonun iradesi ile başa gelmiş kişiyle mücadele ediyorlar. Yazık...
keskin sirke küpüne zarar keli sarımsaklı yılbaşı süsü çok şımarıyor tarihde öyledir şımaranın sonu hazin olur kel mel demezler wc pompasını kafasına yapıştırırlar dazlak gtlek mafyası işte. ln uğraştığın adam 2 kere seçilmiş milyonların seçtiği adamdan bahsediyoruz bikere öyle kolay mı ln sen karşısında aday olsan sana kim oy verir ln saray konsu işte
İst başkanı aylardır zaten ceza almak ve kayyum atatmak için elinden gelenin fazlasını yaptığı halde hükümet sırf şu madurluk hikayesi olmasın diye harekete geçmemişken şimdi neden akp böyle bişey istesin. Bu operasyon hükümete değil kemale yapılmış operasyondur. Ama kazanan yine AKP olacaktır. Çünkü kemali harcarken yavaşı da harcadılar. Ve bence yavaş Erdoğan karşısında en güçlü adaydı
RTE kendisine zıt düşen herkesi yargılayıp cezaevine sokmak istiyor , Çünkü sadece hapsederek baş edebileceğini, yanlışlarını bu sekilde kapatacağına inanıyor...
RTE DEN DEGİLİM DİYE TERÖRİST DAMGASİ YEDİGİM OLMUŞTUR..
AKKOYUN DİYECEKLERİNE , OYLE DESİNLER HİC ZORUMA GİTMEZ😎🤌🏻
Koskaca bilmem 86 milyon insanı sadece 1 tek adama verdiler işte şimdi o 1 tek adam kafasına göre ülkeyi yönetiyor...
Adam sadece 1 laf dedi 3 yıl hapis yatacak...🤦🏿♂️ .
Peki bu yandaş 5 tane bilinmeyen iş adama veya diğer adıyla patron ya da Obur adıyla mutahitler bu fiyatları hep artıran kişiler olarak neden bu lar ceza almıyor hiç veya hapis cezası gibi?
O siyasi karar kesinlikle yanlış bir karardı. ve bu yanlış karar türkiyedeki güven ortamını zedeledi. Bank Of america bugün yüklü miktarlarda borsada ciddi satışlar yaptı.. ekonomiyide vurdu.. Borsa sert bir düşüş yaşadı, dolar tarafında her şey hazırlıklıydı tabi, doların sert yükselmesi bekleniyordu ama bankalardan yüklü miktar dolar satışları geldi ve 18,60 noktasını aşamadı yine dolar..
Güven kaynaklı değildi 5049 tepki noktasıydı. Altına salsa 4700 hatta 4400 leri görecekti. Balinalar yüklendi..
Akpye kurulan tezgah olduğunu kanımsıyorum.
İngiliz - Turk Siyaset doktirini ve çatışması...
Cahil Aktroll ve OKtroll 2 cenah bunu da yutar ve ideolojik kusmalar yaşatırlar. Ben İslama uygun bir Devlet anlayışı istiyorum.
İslam dışı yaşamak isteyen halk ve bireyler özgür olabilirler ama Adalet-Yargı-Yasa-Iktidar vs İslam ve Avrupa yasaları esas alınarak yürutülmeli.
Gulsen olayinda olduğu gibi hem gündem değiştirmek, tarikat konusunu kapatmak hem de İstanbuldan dolayı onlar için büyük rant kapısı İstanbul 2 kere iptal ettirmislerdi halkın iradesini hiçe sayıp o olmadı şimdi ellerine aldıkları yargıyla saldırdılar keşke kuldan değil de Allahtan korksalar.
Oyumu CHP olarak değiştirmeme vesile kılmış karardır. Teşekkürler.
Olay İmamoğlu meselesi değil. Olay Baştaki diktatörün elinin ne kadar güçlendiğinin göstergesi. Ben hiç bir adama bu gücün verilmesini istemem. Çünkü ülke yönetmek dışında illegal yollara sapmaya başlanır.
Ben zamanlamaya şaşırdım açıkçası neden bu zamana kadar beklendi bu karar için?
Sizce de saçma değil mi acaba bu kararla gündemde ne değiştirildi?
Ve seçim yaklaştıkça bu tarz olaylar bana hep şov gibi geliyor artık.
Tarikatlarla ilgili haberleri kapatmak istediler
Haberler bitmedi ama tarikatlar baskı yaptıysa eğer konu kapansın diye hala işini düzgün yapan gazeteciler var ve susturamadilar tarikatlar büyük oy kitlesi demek tarikat başı kime derse müritleri aileleri ona oy verir aşiretler de öyledir bunu kaybetmek istemediler
Atatürk’ün kurduğu parti pkk ile nasıl yan yana oluyor aynı masaya oturuyor? Belki gerekçe doğru değildir ama sonuç isabetli olmuş. CHP nin acilen kendi özüne dönmesi lazım. Gelmezse de çaresi var, Zafer 🔥
Boş boş konuşma diyorum sana Ümit Özdağ'ın mecliste olmasını isteyen ve muhtemelen Zafer'e oy atabilecek biri olarak.
Canınızın istemediği herkesi yasadışı ve hukuksuz yollardan bastırmaya uğraşacaksanız sizin zihniyetinizin Akp'den hiçbir farkı yok
Bir öğrenemediniz modern devlet nasıl olur, hukuk devletinde nasıl yaşanır diye
Sen herkesi kendin gibi görme diyorum sana. O beraber masaya oturduğu soysuzlar bırak o modern devletin yönetiminde söz hakkına sahip olmayı, masaya dahi oturamaz. Atatürk bugün kalkıp gelse ilk yapacağı şey Cumhuriyet Halk Partisini dağıtmak olur.
Aponun heykelini dikeceğiz, biz sırtımızı terör örgütlerine yaslamışız, kürdistan diye anıranlarla Atatürk’ün partisinin adı dahi yan yana gelemez, gelmemeli. Bunu bile bile destekleyen kimse bana Ata sevgisinden, memleket sevgisinden, bayrak sevgisinden bahsetmesin. Devlet terör örgütüyle anlaşmaz, masaya oturmaz, söz hakkı vermez. Sen binlerce yıllık tarihinden utan, ondan da utanmıyorsan sen rahat yaşa diye canını verip şehit olan askerimizden utan. Utan ki askerimi şehit edeni bana medeniyet diye savunma.
Arkadaşım, bak, senin için anlaması zor biliyorum da bir oligarşi yönetiminde değiliz. Yani senin ve senin gibi düşünenlerin bağırtıları ile belirlenmiyor kimin hangi masaya oturacağı ki Chp'nin son iki üç yıldaki halinden memnun da değilim bu arada
Ancak burada temel bir sorun var. Bu ülkenin yasaları var, bunlar siyasi mevzuların ötesindeler ve sen şu an yasaların ahlaksız, siyasi gerekçelerle sömürülmesini, kurumların ülkenin meşruiyetini zayıflatacak kararlar almasını savunuyorsun
Siz Atatürk'ün, bayrak sevgisinin bekçisi, yargıcı değilsiniz, siyasi hayatının neredeyse tamamını Mhp çatısı altında geçirmiş bir adam da Türkiye'de kimin nasıl siyaset yapacağı konusunda insanlara bir şey dikte edemez
Yeter be! Akp bitti şimdi de Chp'nin çapsızlığından başsız kalınca Zafertrolüne dönüşen ergenler peydah oldu
Senin rengin ne de bu kadar gürültü yapıyorsun orada?
CHP ye atıyorsun, MHP ye atıyorsun, Akp ye atıyorsun, Zafere atıyorsun. Sende mi terör sempatizanısın?
Hala anayasa diyor. Herifler delik deşik ettiler yasa mı kalmış? Bu düzensizliğin arkasına gelecek masaya bak, onlar arşa mı çıkaracak memleketi?
Sen başta benim dediğimi idrak edemediysen sana son kez anlatıyorum.
Belki gerekçe yanlış ama sonuç isabetli olmuş!
Gerekçe yanlışsa sonuca itiraz edeceksin kofti vatandaş
Terör destekçisi arıyorsan bu kendini Türk milliyetçisi zanneden ama 30 yıldır her türlü rezilliğin içinde bulunmuş, bu Akp ile de etnik kürt milliyetçisi bölücü itlerle de bir şekilde bu ülkenin anasını bellemiş sağcı kafaya bakacaksın
Her önüne gelene terörist diyorsunuz da, arka çıktığınız kafanın teröristten bir farkı yok maalesef
O Ümit Özdağ İsmailağa cemaati için ''Devlet, vatansever cemaatler de var'' diye güzelleme yapıyordu mesela. Gayet de bu İslamcılarla iyi geçinmeye uğraşan, daha önce de savunan biri
Halbuki Atatürkçü adam hepsinin köküne kibrit suyu dökeceğini bağırır, zaten savunduğu vatanseverler de 6 yaşında çocuğa hallenen sapıklar
Kofti? Modernlikten bahsedip iki saat salata yapan vatandaş, kofti senin babandır. Senin rengin mora çalıyor. Al siyasetini git ırakta yap.
Kendi cenahının bile gömdüğü yerin dibine soktuğu Tatilden tatile gidip boş gezenin boş kalfası birini mağduriyet üzerinden savunmak epey komik geliyor Bana hapis cezası elbette verilir İBB ye aldığı çalışan listesini görmek yetiyor. O yüzden artık bu ülkede mağduru oynayıp savunma almak iyice klişeleye bağladı
belli ki malum partinin etekleri alev aldı. Alevin üstüne kolonya dökiyim ki sonum hızlansın düşüncesi içinde... Bir şey var ki türk halkı kadar mülahim halk mevcut değil. topraklarını işgal etmek dışında sesi çıkmaz bizim halkın o da zahmet olucak çıksın bir işgal durumunda.
taraf değilim. bi taraf hiç değilim ancak bir bildiğim var o da!!!
rakip bile değilsiniz olamazsınız!!! iki defa sizi İstanbul gibi şehirde yerle bir eden adamı içeri tıkamaz ve bu karardan beraat ederse ki edecek işte kendi kuyusunu kazmak buna denir, çok daha fazla güçlenerek gelecek ve Türkiye'nin Cumhurbaşkanı olacaktır bunu not alın
İşte tam da bu söylediklerinden ötürü, AKPye kurulan bir tezgah bu. RTEnin bile haberi yoktur eminim , istemez de böyle süreç...
@TürkİslamNeferi1453 sanmıyorum ondan habersiz kuş uçmaz durumda ülke
şayet sizin dediğiniz gibiyse beraat ettirmeli ederse ki edecek en büyük rakibi olacak (şayet aday olursa rte zira 3. defa adaylık anayasal olarak imkannsız)
2023de RTE aday olmayacak bunu 1 senedir söylüyorum... MFE ve YRP olacak. Ya da seçim ertelenebilir 2 sene daha.
@TürkİslamNeferi1453 MADDE 5 – (1) Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından savaş sebebiyle yeni seçimlerin yapılmasına imkân görülmediğine dair karar verilmesi hâlinde, Cumhurbaşkanı seçimi bir yıl geriye bırakılır. (2) Geri bırakma sebebi ortadan kalkmamışsa, erteleme kararındaki usule göre bu işlem tekrarlanabilir.
erteleme imkansız gibi, o kısaltılmış isimleri anlamadım ama son kez adayım açıklamaları yaptı
Bu kararın arkasında kimin ismi varsa, hepsi birer birer yargılanacak! Bir ülke bu kadar aciz duruma düşürülmez. Ekrem İmamoğlu, halkın doğal CB adayı olmuştur!
YSK açmış davayı akpartiye giydirmişler.
Yüksek seçim kuruluna ahmak dedikten sonra ceza alınca neden mağdur edebiyatı yapılıyor anlamıyorum ki.
Uyuz it gibi saldırmaya yer arıyor gibi görünüyor insanlar
Kararı yanlış buldum.
Bu olaydan mağduriyet yaratıp CB olmaya çalışacak 3 senede İstanbul'a çivi bile çakmadığı unutulacak herkes bu olaya odaklanacak. Ve bu gün yasananların hepsinin Meral Akşenerin tiyatrosu olduğunu düşünüyorum.
Normal bulmuyorum, "ahmak" kelimesini kişiye hedef alarak göstermemiştir.(İsteyen, kırpılmamış videosunu Youtube'dan bulabilir.) "A kişisi ahmaktır!" deseydi o zaman kararı doğru bulurdum. Bu ülkede adalet yok maalesef.
Aynen öyle
Diktatörlüğün olduğu bir yerde gayet normal ama halk olarak bu gibi olayları bize normallestirmek isteyen zihniyete inat kabullenmeyeceğiz. Secim yakın.
Siyasetten uzak durmaya çalışıyorum da bu etek tutuşması alâmetleri. Hiçbir şey beni şaşırtmıyor.
Önce İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı oldu. Şimdi de hapse girdi ve siyaset yasağı geldi kendisine. Acaba ben buna benzer bir şeyi nereden hatırlıyorum?
Geleceğin Cumhurbaşkanı..
Saçma buldum. Millete zillet , illet, * fetocu terörist diyene aynı cezayı vermedikleri için bariz saray yalakası bir hakim karar almış. İlerde bı kararı veren hakimin yargılandığını görmeyi çok isterim ağladığınıda
Verilen karar altılı masayı dağıtmıştır. Daha da s. kseler bir araya gelemez altılı masa. Seçim kazananı şimdiden belli oldu. Adam yine kazanacak.
Tamamen siyasi bir karar çünkü iktidarın İstanbul kasasından yandaşlara akıtılan paraların önü kesilmişti. Seçime kadar İstanbul kasasından yandaşlara milyon dolarlar akıtılacak
Siyasi karar misilleme felan anlamam ama ülkedeki sempatizanlığı derinden etkileyen, sağ sol olayları kadar olmasa da insanları birbirine düşerecek kadar büyük ve gereksiz bir karar. Bu karar 13 bin küsur kişinin işten çıkarılmasında ve yerine 40bin küsur insanın alınmasında verilmediyse basit argo kelimede verilmemeli. (Rakamlar kesin olmamakla birlikte temsili ve siyasi çatışma içermeyen yorumdur.)
Şanslı adam..
Yahu siyaset ne güzel bir şey biz yanlış mı yaptık siyasetçi olma hayalim vardı lisedeyken vazgeçmiş bırakmıştım hayali hata yaptım iyi mi
Tesekkurler adayimizi sectiğiniz için, artik eğer ki bu ulkede siyaset bu kadar onemli hale geldiyse bu saatten sonuna kadar duydunuz mu lan !!!
Tecavüzcülere, istismarcılaa,, yolsuzluk yapanlara, insan/hayvan haklarına aykırı davrananlara, doğayı katledenlere, hainlere methiyeler düzenlere, bu ülkeyi kuranlara hakedenlere ceza yok imamoğlu'na var öyle mi? Adalet türkiyede isim olmaktan bile uzak...
1930'larda değiliz, Mustafa Kamal dönemi geçti. Devletin gücüyle siyasete baskı yapılması kabul edilemez.
Akpye kurulmuş bir tezgah bu. İyi polis kötü polis politikası. Eminim RTE gönülden istese de , hukuken ( adilen) ve vicdanen istemez.
Tezgah varsa bunu bastıramayan iktidarın artık muktedirliği kalmamıştır. Tezgah deyip de geçmemek lazım. İstedi mi her bir şeyi hemen açığa çıkarıyorlar yani açıkçası bana inandırıcı gelmiyor bu bahaneler.
99.5 yıldır iskeleti yabancı olan rejimin içinde kurucu iskeletlerin torunları truva atları, rollerini kronometre dolunca sahneliyorlar. 100. yıl sancısı bunlar. Zihniyet savaşları. Hak ile Batıl. Doğu ile Batı yönetim arzusu neticesi gibi bir iktidar savaşı , tarihte de hep böyle olmuş.
Olmuş ama olacak olanın yapacağı tahribatın altında kalabiliriz. Dikkatli olunmalı.
Ulan burada millet birbirine ana avrat giriyor bişy olmuyor malum kişiye a desen içeri alınıon vay be cumurbaskanı olmak böyle bişy demek ki mk canının istedigini içeri tıkıon kimse de sorgulamıo vay ya sksjsjs
Sedat peker neler diyor tasma takıcam süslü vs diyor da bu adamın ahmak demesi yüzünden 2 yıl mı veriliyor
sedat yurtdışında olmasa tıkarlar içeri ve o şeyleride diyemezdi :D
Önceki soruda da demiştim "Tecavüzcüleri serbest bırakanlar, ufak bir hakarete 2 yıl 7 ay verdi demek komedi"
Adaletsiz bir karar. Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı olacak. OLACAK. OLACAK. OLACAK.
ecellerinin geldiğini anladılar s0n çırpınışlarını yapıy0r akk0yunlar ama faydası y0k gideceksiniz😘
edepsizliğin adı ifade özgürlüğü oldu neden ceza aldığını hiç sorgulamıyoruz birde ona bakalım bence.
Verilen hapis cezası hikaye, asıl amaç siyaset yasağı getirmekti. Kanal İstanbul'a bir türlü kazma vuramıyorlardı, sebebi ise; Ekrem İmamoğlu'nun varlığıydı.
Kimden korkuyorsa o kişi siyaset yapamazsın istiyor diktatör savcılara bu emri diktatör veriyor
Saçmalık bazıları neler neler diyorda umursanmıyor bile ahmak kelimesi mi göze batmış yazık cidden bu kadar da alçalmamalılar..
Saraydan gelen emirle yargının bir kez daha bağımsız olmadığı görülmüştür ama korkunun ecele faydası yok.
Şahsen İmamoğlunun yaptığı çoğu şeyi sevmem ve yaptığı şeylerin bazılarna da nefret ederim ama sanki bu biraz fazla değil mi?
Yine çok güzel oyunlar oynuyorlar. İmamoğlu'nun seçimlere katılmasını değil, seçimlerin gerçekleşmesini engelleme çabaları bunlar...
Birazcık düşünerek konuşsaydı bunlar olmazdı ama artık olan oldu rakı balık keyfine 2 yıl 7 ay sonra devam edebilecek yazık oldu
Tamamen ahmakça ve siyasi bir cezadır ve iktidar kesin kaybedecektir korktukları için her yola başvuruyorlar
Ekremci değilim ama şunu gördüm tacizci tecavüzcü veya bir katilin peşine bu kadar düşmüyorlar.
Bir 20 yıl daha tarih tekerrür edecek gibi
Ama bu sefer sosyalist kesim tarafindan.
Millet Tayyip Erdoğan'ın karşısına eşşek gelse eşşeğe oy verecek durumda farkında mısınız bilmem ama
O yüzden oylar 40 yıllık kurt Reise
O kimmiş
Ülkede adalet denen şeyin kalmadığının en büyük özeti bu işte
Unvani yuzunden konusuluyor ceza normal ama zamanlama manidar
Birileri yine düğmeye bastı geleceğin cumhurbaşkanını hazırlıyorlar...
Mevcut iktidar artık son günlerini yaşıyor diyorum. Sandıkta tarihe kara bir leke olarak geçecekler.
Siyasi yasak yok, görevinin başında. Siyasi yasak için yatarı olması gerekir.
Zamanında bir çok parti kapatıldı liderler ceza aldı bunlar her zaman olacak bu ülkede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?