AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
hapse girmez ya ama c. baskani adayi olmasin oda cikarci mansur yavaş olabilir
BİST ti fena etkiledi siyasi bir karar olduğunu düşünüyorum,,,
Filler tepisiyor halk da bunlari alkisliyor bu millet oldugu surece hic bir sey duzelmez
öyle bir ülkede yaşıyoruz ki her gün şaşkınlıktan yüz felci geçirme olasılığımız var :)
Eğer suçu varsa haklı buluyorum ve eğer yoksa tabi ki haksızlık diyorum.
1997 deki tayyibe verilen cezaya benziyor başa mı sarıcaz korkutuyor 😓
Ben bu filmi izlemiştim. Baş kahramanı şu an cumhurbaşkanı.
Ekrem bey olsa olsa mahalle balkonunun başkani olur ben devletten yanayım
Olum hapise giren reis olup çıkıyor finalde, yapmayın mk başımıza iş almayalım...
Çok saçma buluyorum ama bundan en az zarar görecek kişi de İmamoğlu olacak
İmamoğlu cumhurbaşkanı olmaya en büyük aday oldu bence
Olayı bilmiyorum ne oldu ki bu kadar biri açıklayabilir mi rica etsem 🤔
içi işleri bakanına ahmak demiş
İç işleri bakanı şere fsiz diyebiliyor sorun yokken, imamoğlu dan galak dediğinde hapis cezası alıyor.. sence diyor normal mi bu ceza
Belediye başkanlığı alınırsa çok güçlü bir şekilde ileride cumhurbaşkanı olur net.
Karar hoş değil ama yaptığı da hakaret açık olarak
Buda gitti ozaman ben de sira aday olacam :)))) icerisi rahat enazindan
Adam istanbulu tekrar geri alacaz dedi bak inat eeti ayagininkaydirdi ne yapmiski bu imam
Şu kanala engel mamaliydin ekrem abi 😀🙄turkiyedeki siyasetcilerinde baskaninda hepsinin sulalesini siiiikiiiimmmm.
neden yargılandı ve suçlu bulundu bilmiyorum o yüzden bi şey diyemiyorum
YSK'ya ahmak dedi gerekçesiyle.
teşekkür ederim bilgi için
Saçmalık resmen hakaret suçu nedir ya nerede. ifade ozgurkugu ABD de Avrupa'da bu nasıl görülüyor farkindamisin
Az da olsa kazanma ihtimali vardı iktidarın artık o da kalmadı... Tabi güzellikle koltuğu birakacaklari yok beklenenen şeyler start verildi...
Iktidar uzun sure 6li masanin adayinin kim oldugunu sordu cevap alamadi, sonuc olarak bu yola basvurarak istedikleri adayi kendileri belirlediler ve Kilictarogluna da ters kose yaptilar.. Umarim oyunu gorebilir 6li masa...
İranı örnek alıyorlar, modern ve adil avrupayı neden örnek alsınlar ki, atatürk türkiyesini yıkmaya çalışıyorlar
Suçun hakaret olduğunu göz önünde bulundurursak, çok ağır bir karar. Adaletli bulmuyorum.
“Haksızlığa susan dilsiz şeytandır.”
Eko'nun aradığı tam buydu, şimdi mağdur edebiyatına iyi başlar şovmen başkanımız, daha kesinleşen bir şey de yok daha bu işin yargitayi var..
bilerek yapıyolar yazık ama gidiceksin tayyip artık
Akape çok tehlikeli Bi örgüt. Türkiyeyi bitirme projesi.. Seçimde herkes ampulü patlatır umarım..
Malum partinin seçim çalışması olarak görüyorum...
Abi hapis cezası ne ki içerde yat çık. Evet ailenden uzak kalıyosun özlüyosun ama eski zamanların işkenceleri gibi değil. Bu adamda içerde tatil yapar. Bence tabi bence...
Yeni Cumhurbaşkanı belli oldu. Tüm Türkiye'ye hayırlı olsun.
şaşırdık mi hayır Son çırpınışları Allah'ın izniyle sayılı günleri kaldı
Herseyi objektif görmek lazım. Turkiyede başbakanlar sansasyonlarla geliyor
İyi olmuş yapılmış projelerin üstüne konan sürekli zam talep eden birinden kurtulmuş olduk
sürekli zam talep eden birinden kurtulmuş olduk derken asıl oy verdiğin kişiyi merak ettim ahzjahxamzmşsmx
@noeshia kimsenin fanatiği değilim işini yapıyormu ona bakarım
İstinaf bozar. Ysk üyelerine söz söylemedi. İçişleri Bakanınaydı onun lafı.
Adaletsiz bir karardır.
Bir önceki hakim yargılanması için sebep yok dedi ve o hakim sürüldü bu ülkede sürüldü. Olayın açıklığı bu durumdan bile belli.
Çok saçma değil mi geleceğin cumhurbaşkanları hepsi içeri atılıyor
Bu durumda ne olacak, nasıl böyle bir şey olabiliyor? Siyasi yasak getirilecek kadar büyük bir olay mıydı yapılan? İnanılmaz.
İktidar bacağına sıkmaya devam ediyor. Bırakalım da kendilerini bitirmeye devam etsinler
her ne kadar beş etmez biri olsada ahmak dedi diye verilen ceza sacma
Milleti temsil edenlerin biraz söylediklerine dikkat etmeleri gerek mahalle agzıyla konuşacak da orada yeri yok herkes için gecerli
Ahmak gayet standart bir tabir, milleti temsil edenin her şeyi söyleyebilmesi lazım, kimseye ana avrat küfrettiği yok
Bu arada, protestoda polis tarafından tekme yiyen biri için ''Kız mıdır kadın mıdır bilemem'' gibi iğrenç bir laf etmiş birisi 20 yıldır ülke yönetiyor, uyandırayım
Atmazlar içeri bence ona kalırsa hepsi bir birine hakaret ediyor
gidip hapis yerlerini yerle bir etmeliyiz karakol duruşma yeri hiç bir yer sağ kalmamalı
Yerinde bir karar Türk adaletine güveniyorum herkes yerini haddini bilecek siyaset kişiler üzerinden yapılmaz İstanbullu degilim ama İstanbullular sevinmesi lazım
Hakemiş bu İstanbul halkı kendisine güvendi oy verdi kendisi istanbulun içine etti.
Bu senaryo tanıdık geliyor yeni CB hayırlı olsun diyebilir miyiz
Haber sitelerine bakıyorken orada buldum
Hayırlı olsun yeni cb
Allaha havale ediyorum
Ortalık karışacak gibi
Tam isabet olmuş zaten sevmem Ekoyu
Dgdjsjfjwke iyi olmuş
Bu adamı sevmesemde çok yanlış bir karar
Ee hapiste mi yatacak artık kesin? 2 yıl?
Aşacağız her engeli sorun yok..
Yenemeyeceğin rakibi elemektir bunun adı.
Bu adaletsizlik İmamoğluna adalet istiyorum
Hiçbir fikrim yok her şey olacağına varıyor
Seçimde İstanbul'a sahip olmak istiyorlar
Televizyonu açarak buldum
Hak etti. Siradaki gelsin lutfen?
Geleceğin RTE nı yolda...
halkın sesi hakkın sesidir
Yeni cumhurbaşkanımız hayırlı uğurlu olsun