Bazıları diyorlar böyle zamlar olacak falan normal şeyler diye falan, bence hiç normal değiller.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazıları diyorlar böyle zamlar olacak falan normal şeyler diye falan, bence hiç normal değiller.

O bazıları laf olsun diye konuşuyor, bu zamlar onlara girmiyor demekki... Normal diyene herkesten iki misli zam uygulansın özel muamele lazım...
şu an gerçekten çok kötüye gidiyoruz. Hiç güzel bir şey yapilmadi.21 yildir ikdidar olup sadece hirsizliga hizmet eden bir anlayışın sürüklediği kaosun içindeyiz. Lozan anlasmasi da bunlara denk gelmesi demek vatani toplu satmalari anlamina geliyor. amerika ile anlasma saglamak zorunda. sebebi bütün caldiklari paraları oralara gömdüler. Vatani satan olarak tarihe geçecekler. 21 yilda yapilan hic bir sey yok yazik ya
Felaket tellaligi yapmak istemiyorum ama görünen o geçen yıl bu zamaninda 1 dolar 8.65tl idi smdi 16.80 gördü ultra zeki olmaya gerek yok adamın parası sana karşı 2 kat değer kazanmış.
Cevap
5Cevap
Evet gidiyor bence
Bir noktada bu gidişat bir yerde patlak verecek ve çok ciddi değişimler olacak gibi hissediyorum ama gelecekte ne olur bilemem tabi.
Biraz sabretmek lazim adimlar atilmaya baslandi gec kalinsa bile insallah duzelcek
İyiye gittiğini gösteren bir şey görmüyorum
Gidiyor mu? Kötü yoldayız direk
Kötü yola derken pavyon galan anladık
Gitti zatn yeni mi anliyorsunuzz
Ulke batista
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?