Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararı doğrultusunda Türkiye'nin 81 olan il sayısının yakın bir zamanda 100'e çıkacağı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz tarafından açıklandı. Sözlerini sürdüren Demiröz, konuşmayı gerçekleştirdiği Bitlis'in Ahlat ilçesinin de il statüsüne yükseltileceğini de dile getirdi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hillary de 51. bölge sözü vermişti yalan oldu
Gereksizlikten başka bir şey değil
Milletin huzurunu kaçırmayacaksa sorun yok yenilik iyidir adaptasyon süresi can sıkıcı olur iç gerginlikler sansasyonel olaylar vs np
Bu toplum her gün deli Gibi gelen zamlara alıştı buna mı Alışamayacak hey gidi hey 😂
Coğrafî dağılım farklı işler yakında kürdistan nidaları duyulur maksat pay çıkartmak ekonomi 12 yıldır bozuk son 1 yıl içinde up yapti bilemiyorum
İşte o zaman ortalık karışır bu sefer mülteciler de dahil olmak üzere Ufak çaplı bir temizlik yapılır tâbi olan yine manevî olarak askere polise olur maddi olarak zaten hepimiz etkileniyoruz. Zaten bı özerk bölgeleri var Türkiye dışında gitmek isteyen oraya gitsin. Şu ülkede büyük İsrail projesi büyük Ermenistan projesi Kürdistan projesi yıllardır var hsngisine ne vericez anlamadım ki
Israel ermenistan da ne var verilse:)
Evet evet bence izmiri de Yunanistan a verelim başka vuran yoksa kalkıyorum 😀
Dost bildiklerinize verin yari yolda bırakmaz dediklerinize
Kimse kimseye bişey vermese peki 😀
Düzen değişmeden iyilikte gelmez güzellikte gerici topluma gebe olunur
Ülkede söylediklerin oldukça mevcut canım :/ düzenin değişeceğini de sanmıyorum
Kesin bilgi herhalde
Işık göremiyorum diyelim
Isreal ile el altından is birlikcisiniz gerisi gelir yanlış biliyosun
Sadece İsrail değil Ermenistan ile de isnbirligi yapılmaya başlandı evet bazı bedeller odeniyor belkide çünkü çok sarstı Bizim atalarımız onları. Ne olursa olsun bu Toprak verecek kadar ileri gidilmez ama
Bı bu eksikti herseyimiz tamdi
Neden acabaaa?
Saray da yaptırmış oraya