1000000000 tane votka rakı viski ne halt içsem yine de bu kafayı yaşayamam. Tabi eğer on milyonlarca suriyeliyi alıp vatandaşlık vs. verirlerse iş farklı tabi. Taş çatlasın %40 alır mültecilere vatandaşlık verilmezse.
bütün mültecilere vatandaşlık verilse oy da kullansalar yüzde 50 yi geçemezler. eğer geçerse ben aklımı da alıp bu ülkeden giderim arkadaş. Bu kadar salağın yaşadığı ülkede yaşamak istemem...
Keşke öyle olsa ama maalesef körü körüne bağlı inanılmaz kitleleri var yine de. Benim beklentim ittifakların alabileceği maksimum oy oranı %40 taş çatlasın. Fakat mülteciler vs. girerse iş gerçekten çok farklı bir boyut kazanabilir. Akpyi yenmek için tek çare tek bir parti aday çıkacak akp karşıtı herkes o partiye oy verecek. Benim beklentim şu yönde maalesef bu Kemal varken yine düzgün aday çıkarmaz Erdoğanın karşısına hal böyle olur Erdoğan gene kazanır. Ama milletvekili olarak akp mhp istediğini alamayacak bu seçimde bundan eminim. Erdoğan karşısına Mansur gibi düzgün biri çıkmalı aday olarak. Ayrıca demirtaşta aday olmamalı seçmenleri erdoğanın rakibine oy vermeli. https://www.youtube.com/shorts/SDQg_vbvecE https://www.youtube.com/watch?v=PtxC-x7xvMI Bunun gibi ne örnekler var.
60 yaş üstünü değiştirmek zor evet. ama 60 yaş altı da aptal olamaz sanırım. ilk defa oy kullanacak gençler var. Eğer onlar geleceklerini düşünmüyorsa napabiliirm. ben elimden geldiğince bütün sosyal medayada gerçekleri haykırıyorum. burada bile çok şey yapmaya çalışıyorum edlimden geldiğince. Bu ülkede gençlerin iş hayatı riske girmiş durumda. ülkede yemin ederim vallahi billahi tallahi en az 10 milyon sığınmacı tahminim 15 milyon üstünde. Suriye savaşı bahane edilerek ülke üzerine oyun oynandığından beni kimse vazgeçiremez. ülkemde ikinci vatandaş durumundayım.
milletin ne yiyip ne içtiğinden hayatlarını nasıl idame ettirdiklerinden haberleri yok. hepsi ihale peşinde ülkenin kaynaklarını heba etme peşindeler. gözümle gördüm kaç tanesini. 5-10 şerefsizle ülkenin kaynakları zenginlere peşkeş çekiliyor. eğer cesur biri gelirse iktidara bu yolsuzluklardan binlerce Akp li içeri girecek