Akp'li vekil cahit özkan 2023'te %75 oy alıcaz dedi! Sen kime oy vericeksin?

Karşımda olsa bir hareket çekerdim ömrü boyunca unutamazdı 🤣🤣🤣 ulan it! Memlekettin anasını śiktīniz hâlâ %75ten bahsediyor?
Bir daha seçsek śikïlmedik bi kulagimizin arkası kalmıştı onuda śikïcen dimi m q 😂
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!CB Seçiminde Erdoğanın karşısına kim çıkarsa ona, Milletvekili seçiminde Zafer Partisine vereceğim
Bu zafer partisi nasıl bir anda popüler oldu? Ben anlayamadım. Siyaset pek takip etmiyorum
Zafer Partisi Mülteci sorununa çok kararlı bir şekilde değindiği için ve insanlara gerçekten de bu konuyla uğraştığını hissettirdiği için çabuk tutuldu. Mülteci konusu asıl çıkış sebebi yani. Halk bu mültecilerden o kadar bıktı ki ekonomik sorunları bile unuttular. Günlerdir gündem mülteciler. Halk çözüm bekliyor bu konuda huzursuz çünkü. İktidara bakıyor hiçbir şey yapmıyor. Hatta göndermeyeceğiz onlar kardeşimiz diyor. Suriyeli Afganlı sapıklar kadınlarımızı çekip çekip paylaşıyor İç İşleri Bakanı Soylu onları savunuyor. Muhalefet desen onlar da bu konuda etkili siyaset yapamadı. Sadece göndermeyi düşünüyoruz göndereceğiz gönüllü gidecekler gibi net olmayan yuvarlak söylemlerde bulunuyor. Zafer Partisi ise üzerine basa basa BURASI TÜRK YURDU YURDUMUZU PAYLAŞMAYACAĞIZ MÜLTECİLERİ YOLLAYACAZ DEDİ GÜNLERCE HER PROGRAMDA BAS BAS BAĞIRDI GEREKİRSE ZORLA GÖNDERİCEZ BİLE DEDİ. Halkın güvenini böyle kazandı. Halkın hissettiklerine merhem olan tek parti şu an Zafer Partisi bu bir gerçek.
Hala Akp'ye oy vereceğim diyorlar Allah belanızı versin. Ülke battı battı. Atatürk'ün bize bıraktığı bu ülke battı. Fabrikalar satıldı. Türk lirası değersizleştirildi, Kendi ülkemizde azınlık durumuna düştük, Kilisin %80'den çoğu sığınmacı her yerde Arapça tabelalar var. Hala neyin Akp'si. Siz önce gençliğe hitabeyi okuyun da orada yazan durumların şu an ki duruma ne kadar benzediğini ayrıt edin.
Şükredin birazyazfiginyazilari neyleyaziontelefonunvar telefonunusatsan 1yil geçirirsin onun parasıyla sukretneyiogren
Bu herif ya sayı saymayı bilmiyor, ya da dayak yememiş 😅 oylarının %30 - 35 oranında olduğunu genel başkan yardımcıları açıkladı bu nerde yaşıyormuşta %75 oy aldıklarını iddia ediyormuş 😂
Bu fosillere oy verilmez hepsi vasıfsız! Li sistem değişikliği şart daha katılımcı denetlene bilir hesap sorulabilir bir sistem de öyle bir halk yok
%75 mi? hah! az bile söylemiş en az %97 alıcaz tr şahlanıyor.
Doları 15.50tl yapan kişiler mi bunu diyor 🤣🤣 valla benim işime gelir. Ben abdde dolarla maas alıyorum. Turkiyeye gelince dolarları bozdurur keyfime bakarım. Yasa akp ✌💡
Tuzı kuru almancı konuşması 😂😂 sabah akşam avrupa şöyle kötü böyle kötü derler giderler orada adamların kıçını yıkarlar , maden kötü gitmeyin oraya demi? Kalın güzel memleketimizde
Başka kim var ki bizde ki muhalefet, muhalefet değil zaten...
Ülke bir daha bu diktatör zihniyetteki kişileri kaldıramaz. Bir daha düzelmesek üzere 40 asırlık türk yurdu yok olur. Derhal bir atatürk gelip bunları yok etmeli. Aksi takdirde kuru ekmek bile lüks olur bize...
@Mmaraşlıı46 S**tir l*n Atatürk şapka takmayanları asmadı ortada şeriat isteriz diyen yurt hainlerini astı sizinki onun kılı bile olamaz, Atatürk yaptı o sattı.
Darbeyle milletin başına geçip yıllarca seçimsiz iktidar da kalana diktatör denir her seçimde kazanana değil
@Mmaraşlıı46 Cahilliğine çok güldüm. Osmanlıyı atatürkmü yıktı. Atatürk olmasaydı ingiliz mandası olurdun. Osmanlı yıkılacaktı. Ayrıca padişahlarda atatürke destek verdi bunu bilemeyecek kadar cahilsin işte. Ayrıca atatürk çok partili dizgeye geçmeye çalıştı hatta atatürk desteğiyle ayrı bir görüşü savunan ayrı bir partıi oluştu ancak dağıldı.
Ya sen ne diyon ne ne Osmanlısı ne İngilizi ne mandası ben her daim cumhuriyeti ve kurucularını ulu önderimiz destekledim
@Mmaraşlıı46 wtf şapka takmayanı asan demişsin mısır başkanı ne alaka yorumda mısırla ilgili tek bir tümce geçmiyor.
Al parti tabiki de başka seçenek söz konusu bile olamaz
Hâlâ Akp %30 analarını s.ïkti hala akp diyorlar 😤 yakında gelin babamızı da śikin der bu yav śaklar
Geçende Ekonomiyi Japonlardan örnek vererek açıklamaya calismisti yapıyor böyle şeyler arada
CHP'ye oy vereceğiz. Tek kurtuluş o. Sonuçta denize düşen ona sarılır.
Bu yaptiklari hirsizliklarin uzerine kafalarina ıslak odunla vurasım geliyor😤 1 yıl içersinde milletin cebindeki paranın %50sini çaldı pêzēvenkler 😡🤬
Bu kadar eşek varken alırlarsa şaşırmam ben olsam bende bu kadar eşeğe sırayla binerdim 😄
Yine iktidardalar muhtemelen
Ama %75 çok afaki bir oran
Mümkün gözükmüyor
Bir takımı şampiyon yapmak için Beşiktaş'ın önünü kesenlere vermiyecegim
Daha fazla Arap ve Suriye li mi getireceklermiş.
Çıkarlarsa yemin ederim terk ederim ülkeyi
pek dilim varmıyor söylemeye ama maalesef haklı.
En İyi Erkek Görüşü