Sizce hangi parti akp CHP Hatay'da Suriyeli nüfusu türk nüfusundan fazla Antep sanliurfa
AKP Recep Tayyip Erdoğan
CHP Muharrem İnce
CHP Tanju Özcan
CHP Mansur Yavaş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Akp ye asla vermem ama CHP nin de mültecileri yollayacahini hiç sanmıyorum bunca seçimdir CHP ye verdim ama ümit Özdağ a vericem
Akp Kerkük Musul yakında alicaz bak Muhsin Yazıcıoğlu Erbakan Erdoğan soylu bahçeli devletin içine sızdı fetoyu çökertti şuanda yavaş yavaş toparlanicsz
Tabi tabi
Sonuna kadar ak parti ak parti ak parti. Arkandayım Recep Tayyip Erdoğan. Seni çok seviyorum baskanimmm
Erdoğan öne minute gerçeği ni bilmiyorsun Araplar doldu ülkeye sen arapmisin
Bir kivilcima bakar Suriyeliler gideceksinz ske ske
Yaşasın tayyip yesin içsin zam üstüne zam gelsin dış güçler desin yola devam diyenler yolda kalsın 😀🐏🐑🐏🐑🐃 bu koyunların düşüncesi yok ki ne diyelim
Bak 2023 de bu dediğine pişman olucakcsn iyi günler yakindir
Ne gibi pişmalık
Erdoğan'ın ekonomik planı var siyaset olarak en riskli sini seçtik diyor adam savunma sanayi Necmettin Erbakan projesini devam ettiriyor Ayasofya ibadete j
Açıldı sadece partide haramzedeler var ve kendisi. 2 inci bir saray yapma derdinde sanırım eğer. Bu 2 inci saray yapılırsa vay halimize ben giderim bu ülkeden başka ülkede yaşarım
Vala kim gelirse gelsin hepsi yine hepimize topluca grup yapacak. Türkiyenin bütün tarihi böyle gelmiş böylede gider!!!
Haşa %54 AKP diyemin var. Akılları var mı acaba
CHP Muharrem İnce mi?
Evet
AKP.