Diğer partilerin adayları belli değil doğal olarak o yüzden onu sormadım, AK Parti'nin ki de belli değil ama AK Parti'ye oy verecek misiniz?
Kim olursa olsun AKP'ye oy yok!
Ama bunca şeye rağmen hâlâ süperzekalı arkadaşlarımız var!
Diğer partilerin adayları belli değil doğal olarak o yüzden onu sormadım, AK Parti'nin ki de belli değil ama AK Parti'ye oy verecek misiniz?
Kim olursa olsun AKP'ye oy yok!
Ama bunca şeye rağmen hâlâ süperzekalı arkadaşlarımız var!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
günahımı bile vermem ki benim günahıma gerek duymazlar akpnin işlediği günah ona yeter de artar
Sizin kemalist solcular su içer gibi alkol içiyor onla bunla yatıp kalkıyor zina ediyor en büyük günahları hep sizin tayfa işliyor
@derimontluadam birincisi sizden olmayan herkesi o olmayan aklınla solcu sanma. ikincisi sizinkiler de lgbt karşı gelip gizli gizli eşcinsel ilişkiye giriyor. hırsızlık yapıyor. misal senin gibiler de bu hırsızluığı çalıyor ama yapıyor diye savunuyor. aday kayırıyıor. hak eden yerine kendi adamlarını işe kurumlara alıyor. bu nedir? kul hakkıdır. Allah her şeyle gelin kul hakkıyla gelmeyin diyor. yediğiniz kul haklarının haddi hesabı yok utanmazlar.
ha tarikatlerde çocuklara taciz edenleri birbirlerini badeleyenleri yazmayı unutmuşum ama siz onlara da bir kerelikten bir şey olmaz diyen yaratıklarsınız. konuşmaya ne yüzünüz var ne haddiniz.
Lgbt haklarını ve lgbt derneklerini sol partiler destekliyor hep buna chp de dahil
Tarikatlara cemaatlere dinle imanla işiniz olmadığı için karşısınız taciz tecavüz sadece çocuklara mı var dışarda neler neler oluyor
@derimontluadam tamam onların en azından ne olduğu belli ama sizin tayfa karşıymış gibi durup kendi aralarında yapıyor ona ne diyeceksin?
Alakasi yok
@derimontluadam olum siz din tüccarısınız lan çoğunuz din iman diyip daha kelimei şehadet getiremiyor ne anltıyorsun sen? bak hala tacizi savunuyorsun hırsızlığı savunuyorsun. hrısızlığı tacizi savunan Müslüman mı olur?
@derimontluadam ahahah yokmuş. kaçınızın videosu çıktuı onu geçtim kaçınız twitterda eşcinsel içerikleri izleyip takip ettiğiniz ortaya çıkyor :)
Lpgliler oyunu hep sol partilere atıyor
@derimontluadam sizin gizli lpgliler de akpye atıyor :)
Hiçbir lpgli oyunu akpye atmaz akpli olmaz
@derimontluadam ahahahaha dünyadan haberin yok o zaman. 🙃
Var solcugazetede lgbtci çok var yorumlarda ve takipçilerde
@derimontluadam sen de twittera gir akp savunanların beğenilere takip ettiklerine gir eşcinsel sayfaları takip edip eşcinsel içerikleri beğendiğini göreceksin :)
Görmüyorum çünkü öyle bir şey yok
@derimontluadam şaşırmadım görmediğin ve bilmediğin daha neler var neler
Akpye ve akplilere yakın olan benim muhalif olduğun için bol keseden atması kolay tabi
Adam yerine hatta insan yerine bile koymuyoruz onlara saygı duyan ise sizin gibi solcu kemalistler
@derimontluadam ulan akpnin kalesi olan bir semtte yaşıyorum akplileri bana mı anlatıyorsun sen. bak hala solcu değilim diyorum ama hala inatla solcu diyorsun bu kadar bynsizin işte. lpg karşıtı diye takılırsınız ama gizli gizli ilişki yşaarsınız. tıpkı dinden imandan bahsedip din tüccarlığı yaptığınız gibi. iki yüzlüsünüz. siz sanki adam mısınız
Lgbtlilere saygı duymaya devam et solcu
@derimontluadam gizli lpglileri savunan sen mi diyorsun bunu ahahaha
Gizlisi veya ulu ortalı yapanı fark etmiyor geneli solcu olur onların çünkü mamalarını solcu partiler veriyor
Lgbt dernekleri maddi yardımı solcu partilerden alıyor
@derimontluadam gizli lpgliler de saraydan alıyor mamalarını :)
Vermeyiz ama karşı aday da berbat birisi olacak %100. Siyaset kapatılsın Türkiyede gerçekten.
Verebilirim. Ya da Memleket Partisi. Henüz emin değilim.
hayır asla
Soru saçma
Yol al