Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçtaroğlu
Muharrem İnce
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Muharrem İnce
KK dede
Neden 10 kusur seçim kaybetmiş bir adama oy veriyorsunuz ki anlamıyorum asam koltuk sevdası yüzünden milletin sesine kulak asmadi mansuru ya da ekremi aday yapabilirdi. Bu adamın bastakinden farkı ne
Hayir muharrem inceye verebilirsin
Neden kazanamazsın? şu an AKP ve MHP den büyük oy alacak potansiyelde eski AKP ve mhpliler kk ye oy verecek mi sanıyorsun
Siyaset bu belli olmaz diyorum en azından ilk turda vereceğim gönlüm rahat edecek koltuk sevdalılarına halki düşünmeyenlere oy vermediğim için. Akıllı çağdaş bir insana oy verdiğim için 2. Turda malum kişinin karşısına kim gelirse
Bu arada kazanamazsa da şaşırmam bizim insanımız takım tutar gibi parti tuttuğu için sağı solu hepsi ayni şimdi de chpliler başlamış Amerika oyunu baş komutan vs vs demeye
Olaya baktım da fatih portakal gerçekten abartmış taraflı medya iste ne bekliyoruz ki. Peki kilictaroglunun ilk turda alacak olan mansur yavaş dururken kimseyi takmayıp bir d**dator gibi kendini aday yapmasına ne diyorsun. Bence kimse bu dönemi aratmaz. Çünkü bu sistem böyle devam ederse cumhuriyet denen şey yok olacak. Kim olursa olsun emin ol bu dönemi aratmayacak
Bu olayı sadece bu şekilde yorumlamamak lazım. Sonuçta ilk başta seçilen kişi partili Cumhurbaşkanı olacak. Bu ittifak seçimden sonra böyle devam etmez. Mansur Yavaş ülkücü biri İyi Parti'ye yakın, Ekrem İmamoğlu'da Meral Akşener'in kıskacında İyi Parti'nin önüne geçmesi için CHP'nin içinden biri aday olmalıydı. Bakma sen KK iyi oyun kurdu Akşener masadan kalkınca Ekrem ya da Mansur'dan biri aday olur sandı ama KK ikisini de bağladı. Akıllı adamlar arkalarınsa CHP olmazsa kazanamayacaklarını biliyorlar. Meral Akşener'de kuyruğu kıstırdı geri döndü. Aslında KK aday olarak Meral Akşener'i pasifize etti. Seçimden sonra göreceksiniz.
Kk mi akilli yanlış anlama ama kaç seçim kaybetti. Akıllı değil şu an kazanmasının tek nedeni denize düşen yılana sarılır hesabı. Kötü bir insan değil ama kötü bir siyasetçi. Ülkede o kadar sıkıntı varken malum partinin ekmeğine yağ sürer gibi yok baş örtüsü mevzusunu getiriyor saçma sapan şeyler söylüyor yok demirtasi gündeme taşıyor sen oy toplamasın demi ama adam kaybetmek için elinden geleni yapıyor sanki
Mansur Yavaş'ı CHP'den aday gösteren kişi Kılıçdaroğlu. Hatta hatırlıyorum, ilk aday gösterildiğinde kimse kazanacağına inanmıyordu. İmamoğlu'nun adı bile bilinmiyordu. Onu da KK aday gösterdiğinde çok eleştirildi. Karşısında Binali Yıldırım varken, adı sanı bilinmeyen Beylikdüzü Belediye Başkanını aday gösterdi. Bunlar siyasi başarı değil mi?
Başarısızlıklara kıyasla hiçbir şey
Evet gördü kendinden çok parladığını cumhurbaşkanı olacak diye oyları bile kontrol ettirmedi. Gerçek bir siyasetçi olsa erdogan karşısında kendinden çok oy alan adamı partinin başına geçirir demokrasi budur. Yıllardır o koltuklara kazık cakmislar. Bunun demokrasi ile uzaktan yakından alakası yoktur.
Teşekkür ederim bu seviyeli tartışma için genelde KS de küfürler hakaretler uçar her yorumumdan sonra bekledim ama çok saygılı cevap verdin. :)
Ben 2 farklı düşüncenin seviyeli bir şekilde tartışmasının birbirine katkı sağlayacağını farklı pencerelerden bakmaya teşvik ettiğini düşünüyorum Tabii kimsenin düşüncesini değiştirmek gibi bir niyetim yok ama farklı görüşlerle tartışmayı seviyorum çünkü bana çok şey kattığını düşünüyorum
Cevap
2Cevap
Sıkıldım seçim parti sorularindan
KS de hiç görmedim ben
Mv de saatede cb de kılıçdaroğluna
10 kusur seçim kaybeden koltuk sevdalısı bir adama neden oy veriyorsunuz ki
2. Tura kalursa muharreme veririm 1. Turda kıluçdaroğlu
Bende tam tersi
Sinan ogan
Hakkı Bulut a
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar