Çok tereddüt ediyorum 28 Şubat belgeselini izliyorum da ülke hangi durumlardaymış şuanda da fazla gelişmiş sayılmaz neden böyle abi insan neden ders almıyor gelişmiyor o zamanda da cahil çokmuş bu zamanda da cahil çok o zaman irtica darbesi falan yapılmış ama mümkün olmamış askeriye devreye girmiş bugün askeriye başbakana bağlı başkanlık sistemi geldi ve mültecileri alarak soykırım yapılıyor diye düşüncelere girdim.
Erdoğan’ın karşısında çakmak gazı olsun ona bile basarım mührü.
Yeter ki gitsin abi yeter a q
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle demeyin reis amaç daha iyi olabilmek bende sevmiyorum kendilerini ama daha iyi bir parti istiyorum şimdilik öncülüğüm Muharrem İnce fakat bu değişebilir ülke için kim yararlı olacaksa yörünge ona göre değişir
Ak Partiden başka parti, Erdoğan dan başka ADAM olmadığına göre Ak Partiyi destekleyeceğiz.
1
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Erdoğan bey den bu saaten sonra daha fazla verim alamayız yeni bir kan lazım böylelikle 20 yıldır elinde bulunan güçten dolayı güç şarhoşluğu etkisini de kaybedecektir
Millette ki hata bu sırf birinden kurtulmak için başka birine veriyor araştırmadan okumadan yine cahilce bir tavır z kuşağı diyorlar tamam da tek seçenek CHP değil oranın başında ki şahsiyet dış politika konusunda ve farklı konulurda yeterli olarak göremiyorum ben onu yapacağım bunu yapacağım diyor hangi kaynakla neyi neye göre yapacaksın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Erdoğan’ın karşısında çakmak gazı olsun ona bile basarım mührü.
Yeter ki gitsin abi yeter a q
Öyle demeyin reis amaç daha iyi olabilmek bende sevmiyorum kendilerini ama daha iyi bir parti istiyorum şimdilik öncülüğüm Muharrem İnce fakat bu değişebilir ülke için kim yararlı olacaksa yörünge ona göre değişir
Muharrem İnce Sarayın adamı. CHP'nin çıkaracağı aday önemli.
Neden peki sarayın adamı
Ak Partiden başka parti, Erdoğan dan başka ADAM olmadığına göre Ak Partiyi destekleyeceğiz.
Erdoğan bey den bu saaten sonra daha fazla verim alamayız yeni bir kan lazım böylelikle 20 yıldır elinde bulunan güçten dolayı güç şarhoşluğu etkisini de kaybedecektir
Güç sarhoşluğu 20 yıldır iktidar olanda değil, ilk defa iktidar olanda olur... Süleyman Soylu ile devam edebiliriz.
Süleyman Soylu inançlarına sahip çıkamayıp dönen birisi oda olmaz tut ki Sedat Peker o kadar şey anlattı doğrudur veya değildir şüphe diri kalmalıdır
Binali Yıldırım?
Espirili bir şahsiyet fakat sonuçta aynı partili birisi ve Tayyip beyin iyi bir dostu uygun olacağını düşünmüyorum
Sana göre farklı bir parti mi olması gerekiyor?
Evet farklı bir tat gerekiyor artık Muharrem İnce veya Yeniden refah olur gibi deva da iyi diye düşünüyorum
Ama mevcut adaylar üzerine böyle söylüyorum belki son dakika Mansur bey veya Ekrem bey de aday olur
Bol keseden salladın.. şimdi hangisini eleştireyim :)
Hepsinin eleştirilecek yani var fakat ak parti denendi ve artık elenebilir
Ülke yönetmeyi karpuz almakla mı karıştırıyorsun?
10 üniversitesi bitirip de özel güvenlik olarak çalıştığım ülkede Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a asla oy vermem. Yorumum bu kadar.
Muharrem İnceye vermek istiyorum oyumu.
Tip.
Rusmusunuz acaba?
Nayir
Rusça diline hakim misin?
Yok da ne alaka
Nick Rus dilinde çünkü :D
Evet olabilir
Meral Akşener'e vereceğim.
Rusyaya yaptırım vakti s 400 leri geri verelim dediğin de gözümden düştü açıkcası
kime verirsem vereyim her türlü chp kazanacak gibi.
Millette ki hata bu sırf birinden kurtulmak için başka birine veriyor araştırmadan okumadan yine cahilce bir tavır z kuşağı diyorlar tamam da tek seçenek CHP değil oranın başında ki şahsiyet dış politika konusunda ve farklı konulurda yeterli olarak göremiyorum ben onu yapacağım bunu yapacağım diyor hangi kaynakla neyi neye göre yapacaksın
Valla bilemiyorum ama ak partiyele kafa kafaya ilerleyen tek parti chp bir çoğu da atatürk'ün kurduğu parti olduğu için ona veriyor.
ingsoc tabi ki devam yani
RTEye vermem.
Tabikide chp
ERDOĞAN'ın olduğu seçimde oyum sadece O'nadır
Kendi Partimi kuracaktim yaş sınırına takıldım :)
Zafer partisi
tip.
Millet ittifakı