Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılE biz de bunu soyluyoruz genclik nereye gidiyor diye ama iste ucu siyasete dokunuyod gorusler ideolojiler fikirler dusunceler farketmeksizin gittigimiz yer iyi yerler degil insanlar kafayi yedi hic bir seyden umudum yok umudumuz genclik diyorlar yok alakasi yok ne ulkeden ne insanlardan ne devletten hic bir sekilde hic bir seye umut yok her seyi kaybettik gun yuzu gormedik vakit gectikce daha da battik titanik gibi de batisini seyrediyoruz tabi elden bir sey gelmiyor ne Osmanlinin ne Ataturkun ne atalarimizin ne ailemizin ne kendimizin degerini bilemedik torunlarimiza kim bilir nasil bir yer birakacagiz bolune bolune parcalana parcalana kutuplar olusa olusa belamizi bulduk kimsenin hic bir seye tahammulu kalmadi ne sevgisi ne saygisi ne guveni ne baska bir seyi sokakta yuruyemez olduk aksam televizyonun karsina gectik bir tane guzel habere tanik olmaz olduk ne baskiya gelebildik ne ozgurluge ne iyiye yonelebildik ne kotuye firtinadaki yagmur taneleri gibi saga sola savrulduk hic bir yere tutunamadan bir baltaya sap olamadik dusunceler ve karmasalar silsilesinde belirsizlige mechuliyete suruklenip kaybolduk yasam enerjimiz tukendi yasam istegimiz yerle yeksan oldu hic olmazsa sahip olduklarimiz kiymetini bilelim dedik onu dahi beceremedik donusu olmayan yola mecburi istikamet misali istemeden girmek zorunda kaldik ucunun nereye cikacagini bilemeden bilincimiz sanki alinmiscasina duygularimiz korelmiscesine gaflete dusmuscesine basiretimiz baglanmiscasina fikirlerimiz karakterlerimiz sanki baska birinin kontrolundeymis gibi gecmisteki aydinliklardan ibret alacagimiza gelecekteki karanliga suruklenmeyi tercih ettik ama kosarken yere dustuk ve artik kalkamiyoruz bireysellige yoneldik toplumsal olarak huzurumuz kacti kendi dusen aglamaz deyip kimseye yardim eli uzatmadik bunu hepimiz yaptik ve sonuclarina katlaniyoruz ozumuzu kaybettik sozumuzun gozumuzun guzumuzun onemi kalmadi ben yoruldum hayat diyerek ecelimizi beklemeden intihar edip yasayan olulere donustuk ne yapilsa nafile
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılLisede buna benzer bir hareket yapan arkadaşımıza kendisini pencereden sarkıtmak suretiyle Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini okutmuştuk. Sonrasında da kendisine hediye olarak aldığımız Nutuk'u okutmuştuk. Hala da görüşürüz kendisiyle, sıkı bir Atatürkçü oldu, bize dua eder güzel kardeşimiz.
00 Yorumla
Gençliğin bir yere gittiği yok. Zamanlama ya bakın birileri Kuranı kerim i tekmeliyor, birisi bu ülkenin manevi büyüğünün portresini 80 li yıllarda sinir uçları ile oynadıkları gibi bugünde aynısını yapmaya çalışıyorlar. Uyanık olmakta fayda var. Bir iç savaş istiyorlar
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
37Cevap
- Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u +1 yılgençlikten beklenti sıfır artık
00 Yorumla
+1 yılSosyal medya çıktı çıkalı bunların olması çok normal.
İnsanlar yaş farketmeksizin bir şekilde sosyal medyanın esiri olabiliyor.
Bir süre sonra orada aldıkları beğeni/yorum/izlenme sayısı vb. şeyler bu insanların onay mercileri oluyor.
Dikkat çekmek, onay almak, tasdiklenmek, eğlendirmek adına böyle işlere kalkışılabiliyor.
Bunun en temel sebebi, sosyal medyanın sosyal hayatımızın önüne geçmesi. Yani daha fazla önem kazanması.
Biz yetişkinlerde de bu durum her dk. resim paylaşma ve etraflıca gösterme olarak algılayabiliriz bu durumu.
Gençler de böyle dikkat çekmeye, ses getirmeye çalışıyorlar. Ne yaptıkları hakkında kendilerinin bir bilgileri olmadığına adım kadar eminim.
Bu yüzden çocukları teknoloji kullanımında okullarda ve tabi ki evde bilgilendirmek gerek. Sosyal medyanın hayati bir önemi olmadığı çoğu şeyin sahte olduğunu iyice anlatmak gerek.10 Yorumla
+1 yılTekme değil. Kur'an'ı kerime tekme atılan videodan sonra başka bir lisede bir çocuk fes takmış Atatürk portresini indirip oraya tahtanın üstüne Kur'an'ı Kerim koyuyor. Kendince misilleme yapmaya çalışıyor çünkü bu nesile Atatürk ve Atatürkçü düşünce yapısının dine Kur'an'a karşı olduğu din düşmanı olduğu empoze edilmeye çalışılıyor. Hatta bunun için kaynaklar göstermeye çalışıyorlar. Atatürk'ün Kur'an'ı Kerim'e Arap uydurması dediğini falan söylüyorlar hatta. Dualarla hutbelerle tilavetlerle meclis açtığından, yaptırdığı camilerden kimse söz etmiyor.
26 Yorumla- +1 yıl
Sen gördün mü kendi el yazması anılarını? Benimle de paylaşır mısın?
- +1 yıl
95de doğdum o yüzden bilmiyorum. Kadir Mısıroğlu'nu da pek hazetmem. Belki de maddi yollarla beraat ediyordur bu da bir seçenek. Paylaşılmayan kaynaklar benim için söylentiden ibarettir.
- +1 yıl
Yahu murat bardakçı bile söylüyor ki Atatürk'ün bizzat konuşmasından örnek verir zaten. Ki o konuşması hala youtubeta mevcut. İnançlı değildi Atatürk. Ki İlber Ortaylı murat bardakçı dedigin adamlarin elinden geçmeyen arşiv yok.. ama mevzu buda değil. Kime senin benim onun Atatürk'ün dininden. Kendi inancinizla ilgilenin.
+1 yılBirkaç hafta önce Kur'an'a atıldığında bu tekme neden aynı tepkiler verilmedi? Allah'ın Atatürk kadar değer görmediği yerde Atatürk'e de tekme atılır, Erdoğan'a da, İnönü'ye de
714 Yorumla- +1 yıl
Memlekette herkes saygıyı kendisine istiyor. Karşı tarafı düşünen yok. Sen karşındakine saygı duymazsan karşındaki sana neden duysun? Biz birbirimize olan saygımızı böyle yitirirsek daha çok tekmeleniriz. Her türlü oyuna da geliriz. Herkes çocuk oyuncağı zannediyor bunu ama kimse Türkiye'nin, Türklüğün ne denli önemli olduğunun, bizim dünyadaki karşılığımızın ve çizdiğimiz profilin farkında değil. Umarım bir gün her şeyin farkına varırız ve o kitaplarda okuduğumuz kahramanlarla dolu Türk yurduna kavuşuruz.
- +1 yıl
Çok haklisin
- +1 yıl
S*lak s*lak konuşmayın ya, ayni tepki o zaman da gösterildi. Ne bu sürekli bir şeyler arasinda kiyas yapma durumu. Milli ya da dini hiçbir değere böyle terbiyesizlik saygısızlık yapılamaz, tüm değerlerimizi koruyalım. Ayristirmayalim bu kadar her şeyi
- +1 yıl
Alttaki yorumlarımı okumadan tribal enfeksiyon yaşaman ne kadar da gülünç :) Emin ol Atatürk'e, Erdoğan'a veya başka herhangi bir siyasiye gösterilen saygı ve sevginin zerresi ülkemizde Allah'a gösterilmiyor. Çünkü artık hepimiz parayı, para sağlayan her yolu tanrımız haline getirdik. Bunu birkaç gün sonra görürsün, hem siyasiler hem de herhangi bir sosyal medya Kur'an'ı 5 dakika konuştuysa Atatürk'ü 5 saat konuşacak. Aynı şekilde bu durum Erdoğan'a yapılsa onu da Kur'andan çok konuşurlardı. Dediğin şeye sonuna kadar katılıyorum hiçbir değere saygısızlık yapılmamalı ama yapıldığında da her kesimden aynı tepkiler gösterilmeli. Ah yine kurduğum ütopyamda mükemmel medeniyetin hayalini kuruyorum ama ne mümkün :) Hayırlı geceler 🤗
- +1 yıl
Ilk yorumunu okuduktan sonra alttakileri okumaya deger bulmadim evet. Ama son yazdiklarina katılıyorum. Umarım öyle bir seviyeye erişiriz
- +1 yıl
@Merrrryyyy hem saygıdan bahsedip hem de s* s* konuşmayın demek, güzel çelişki. :D Saygı her şeyden ötedir..
- +1 yıl
İlk yazdıklarım da aslında devamında yazdıklarımın teminatı gibiydi ama anlamak istemeyince tabii böyle oluyor. İşte saygı dediğimiz şey de burada yok oluyor. Anlamadan dinlemeden birbirimizi yargılamaya, Müslümansın diye ateisti, ateistsin diye müslümanı hor görmeye devam ettikçe bizden bi cacık olmaz. Tekrardan iyi geceler dilerim
- +1 yıl
@ZEYNEPPZM napalim ben de celiski seviyorum iste tatli kiz
- +1 yıl
Aynn öyle oluyor
- +1 yıl
@Merrrryyyy çelişkiler hepimizin hayatında yer yer olur lakin herkes birbirine saygı duymak zorunda:) hayırlı geceler.
- +1 yıl
@ZEYNEPPZM aynen Zeynep'cim aynenn, hadi iyi geceler
+1 yılAtatürk resmine de, Kur'an'a da tekme atılması yanlış. Yine de eğitim hayatları ellerinden alınmamalı. Başka bir ceza verilebilir.Çünkü bunlar çocuk. Umarım büyüyünce düzelirler. Ayrıca TikTok'un kapatılmasına da karşıyım. Bugün TikTok'u kapatan yarın başka şeyleri de kapatır
01 Yorumla- +1 yıl
Ben bunun bir AKP projesi olduğunu düşünüyorum
Kuran'a da tekme attilar Atatürk resmine de. Kimsede kutsala saygi kalmadi. Bunun adı yozlasmak. Özgürlük adı altında her şeyin b. kunu çıkardılar. Özgürlüğün de bir sınırı olmalı.
30 YorumlaAtatürk bir resim değil idealdir, minnettir, sevgidir ve gönüllerdedir. O çocuğa acıdım üzüldüm yazık. Ona o fikirleri empoze edenler o çocuğun istikbaline tekme attırmışlar hatta ülke istikbalini tekmelettirmişler
10 Yorumla
+1 yılSırf tiktokta beğeni alabilmek için her türlü saçmalığı yapıyorlar. Yazık
20 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGençlerimizin zihnine Allah ile kulu yaristirma fikrini sokanlar oldukca. Birisi Kurânı Kerime tekme atar. Bir baskasi Mustafa Kemal Atatürk'ün resmine tekme atar.
Bu yorumumu herkes üzerine alınabilir.00 Yorumla Tahminimce geçenlerde Kur'an'a tekme atan çocuğa yönelik bu sefer de bunu gündeme getirmeye çalışıyorlar. Ortalığı bilerek karıştırmaya çalışıyorlar.
Nereye gidiyor bu gençlik! Nerede saygı!10 Yorumla
+1 yılKuranı kerime tekme atildi diye sadece eğitim hayatlari bitmişti bakalım bunun ne olacak bununda öyle olur diye düşünüyorum ama ceza olmalı mutlaka sevmese bile saygı duymak zorundalar.
00 YorumlaAtatürk düşmanlığını yayanlar şu an ülke yönetiyor. Çocukların suçu yok. Algı yarattılar, düşmanlık empoze ettiler. Sonuç bu
10 YorumlaKuran'a tekme attılar diye öğrencileri örgün eğitimden uzaklaştırmışlardı. Bakalım buna ne ceza verecekler.
00 Yorumla
+1 yılBazı milletler Mustafa Kemal Atatürk gibi bir lideri olmasını ister bizde var beğendirmiyoruz kimseye
00 Yorumla
+1 yılresimle oynanmış o çocuk kuranı kerime tekme atıyor ve bu çok yanlış resime de atarsa yanlış
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır internete yazın çıkıyor o ayrı bu ayrı bu liseli Atamızın resmine tekme atıyor
- +1 yıl
ikinci resimde yerde kuranı kerim var
Soran+1 yılfotoğraf öyleydi kesemedim
- +1 yıl
saçmalık
- Gündem konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılDaha yeni Kur'an'a tekme atmamış mıydı bu nesil, bunu mu yapamayacak...
10 Yorumla
+1 yılÇocukta suç yok eğitim veremeyen anada banada hocada suç var
10 Yorumla- Gündem konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılLinç ederler öyle bi sey olsa. Ama kurana yaptı kimsede çit yok
10 Yorumla Bunlar seçilmiş ahmak tipler. Normal biri olsa onu yapar mı
00 Yorumla
+1 yılKuranı kerime tekme atan okul ile ayni okul sanırım
00 Yorumla
+1 yılŞu çocuğu öldüresiye dövmedilerse içim rahat değil..
00 Yorumla
+1 yılproblem çok büyük, şimdiden selektör yapmaya başladılar.
00 Yorumla
+1 yılAtatürk ateist diye, cahil müslümanların yapmadığı kalmadı, bu din her şekilde zararlı.
00 YorumlaÖnce kuran sonra Atatürk
Niyet çok açık
Eskiden sağcı solcu kışkırtması yaptı aynı zihniyet00 Yorumla
+1 yılEn son da Kur'an-ı Kerim'e tekme atmışlardı. Şimdi ise Atatürk.
00 Yorumla
+1 yılOkuldan uzaklaştırıldılar, müdür ve birkaç yardımcı da görevinden uzaklaştırıldı diye biliyorum.
00 Yorumla
+1 yılBiri Atatürk’ü tekmeler diğeri kutsal kitabımızı arkamızdan gelen nesiller hiç umut vermiyor ne yazıkki anne babalara çok iş düşüyor çok
10 Yorumla- Gündem konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılAKP-MHP-UBP Faşist İttifakı Yıkılacak Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli Ersin Tatar Ünal Üster Defol Gidecek Siyasi Soykırımcı Hesap Verecek Kayyum Mezar Olacak Rahat Ol
00 Yorumla
+1 yılÜlke karıştırılmaya çalışılıyor açık ve net ortada
20 Yorumla- Gündem konusunda 688 cevap paylaştı.
+1 yılİşte bu yüzden Tik Tok kapatılsın
10 Yorumla
+1 yılgeçen kurana tekme atanların eğitim hayatı bitmişti bakalım bu ne olacak.
00 YorumlaAbi noluyor bu ülkeye ya
10 YorumlaBu tür gençleri sağlam bi ele almak lazım
10 YorumlaBüyük bir ceza alması lazım
10 Yorumla
+1 yılKapatın şu tiktoku ya !
14 Yorumla- +1 yıl
Bu çözüm değil aksine önemini almak için herkes için ders olduğu gibi böyle insanların içinde yaşadığı durumları önlemek için fırsat tabi devletten çok ailelerin gereken tedavi sürecine başlaması lazım.
- +1 yıl
Bence çözüm nekadar rezil ahlaksız provakatif şey varsa orada geçende kurani kerime tekme attılar bunların hepsi toplumu iç karışıklılığa sokma çabası dün o olay bugün bu olay.
- +1 yıl
Şöyle düşün eskiden böyle yapanlar yokmuydu görmüyorduk şimdi rezil insanlara kolayca ulaşır ve tepki verir olduk. Bu çocuk tedavi görür veya görmez ayrı mesele ama.
Ya görmeseydik onunla arkadaşlık eden çocuklarımızı, kardeşlerimizi nasıl uzak tutacaktık. Arkadaşları normal karşılar belki aynı kafa yapısı ile neler paylaşıyorlar şakalaştık, iddiaya girdik yapamazsın dediler yaptım gibi şeylerle kendini savunacak fakat
Onun arkadaş ortamında yaşadıklarını paylaşan diğer cocukalrın aileleri bu görüntüleri görünce o çocuktan çocuklarını koruyacak en azından. Yoksa kim bilir nerede ne yapıyorlar nerden bilsin insanlar. - +1 yıl
Kardeşim olup olmaması söz konusu değil tabiki böyle sütü bozuklar herzaman vardı fakat milletin gözünün içine sokamıyordu bunlar hep provakatif bilerek yapılan şeyler toplumu kaosa sürekleme peşindeler. sence neden bu aralar oluyor böyle şeyler neden birden şimdi? Düşün bak 1 ayın içinde sokakta çıplak dolaşan... lar toplum içinde cinsel ilişki sonra kurani kerime tekme sonra öcalan sloganları atan hdp yürüyüşü sabah gördüm İstanbul'da pkk düğünü bugünde bu... dönen bir oyun var
+1 yılAyakların kırılsınnnnn
10 Yorumla
+1 yılO çerçeveyi münasip yerine sokmak lazım
00 Yorumla
+1 yılŞimdiki gençlik uçmuş
00 Yorumla
+1 yılKuran o Atatürk’ün resmî degil
00 Yorumla
+1 yılHarbiden bizim 90 kuşağı cennet mekanmış
00 Yorumla
+1 yılYarın da özür videosunu görürüz
00 Yorumla
+1 yılBu ergenlerde iyice azıttı
10 Yorumla- Gündem konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılEkonomik çöküntü milleti deli etmeye basladı
00 Yorumla
+1 yılkayıp bir nesil..
10 Yorumla
+1 yılOnu görsem asarım oraya
10 YorumlaCehennemin dibine🙄
00 Yorumlaİstiklal mahkemeleri tekrar kurulsun.
00 YorumlaTerbiyesizlik yapmış
00 Yorumla- Gündem konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılterbiyesiz
00 Yorumla Ne varmış bunda
00 Yorumlamısılleme
00 Yorumla
+1 yılSırf tiktok için
00 YorumlaSerbest kalır bişey yapmazlar ülke kimlerinelinde
00 YorumlaGündem konusunda 665 cevap paylaştı. Cezasız kalmamalı
00 Yorumlagereksiz bence
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılTiktok zehir dır
00 Yorumla beyinsiz
00 Yorumla
+1 yılalin size ozgurluk
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!