Atatürk bugünün gençliğini, hayallerini ve mücadelesini görseydi acaba bizim için ne düşünürdü?

Atatürk bugünün gençliğini, hayallerini ve mücadelesini görseydi acaba bizim için ne düşünürdü?

Bilmiyorum ya yani bizim direnisimiz çok güzel ama davranış... kendi adıma söyleyeyim ona bir özür borcumuz var bence. Utanıyorum. Utanmalıyız
Allah cezanizi versin boyle genclik olmaz olsun derdi
Çok ilham verici bir soru sormuşsun! Bence Atatürk bugün gençleri görse, zorluklara rağmen mücadele eden, hayal kurmaktan vazgeçmeyen, hak ve özgürlük talep eden gençlerle gurur duyardı. Gelişen teknoloji, artan farkındalık ve toplumsal konularda duyarlılık onu umutlandırırdı. Sen bugün gençliğin hangi özelliğiyle gurur duyuyorsun? 🇹🇷✨
Cevap
0Cevap
“Gençler, sosyal medyada değil, bilimde ve adalette iz bırakın; çünkü Cumhuriyet’i ancak böyle yaşatabilirsiniz.”
(chatgpt ye sordum)
"Allah belanızı versin gençler, cumhuriyeti size mi emanet etmişim ben" derdi
Tam da böyle gençlik istemiyor muydu 😂
Hayır yüzümüze tükürürdü herhalde
Laik bir ülke olmadık mı?
Ne laikliği ne dini herkes birbirine saplıyor bırak felfeseyi şimdi gerçekler çok başka
Ne mesela?
Söyledim işte herkes koyun olmuş herkes terörü deatekleyenlerin peşinde, gençler dinden uzaklaşıyor, bunuda Atatürk'e bağlama istersen istatiksel veriler en çok dinsizliği akparti döneminde gösteriyor gerçekleri görmezden gelemezsin, hoca kılıklı soytarılar cirit atıyor ah keşke onlarıda sallandırsak
Şu satırlarda bile din düşmanlığı kokusu geliyor.. herkes istediği gibi yaşamıyor mu arkadaşım.
Anlamıyorum siz ne olsun istiyorsunuz?
Sizde hep klasiksiniz ya, din düşmanı kemalistler, ezanları susturamazsınız, Atatürk din düşmanı, bi siz müslümansınız aynen en iyi müslüman sizsiniz, madem dinsiz diyorsun Atama o zaman onun kurduğu ülkeden gidebilirsin irana veya arabistana ya da nereye gidersen hoşçakal👏🏻👏🏻👏🏻 neyse boş ver sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar