26 gü

Bugünün gençleri Atatürk’ün hayal ettiği gençlik mi sence?

Bence bugünün gençleri arasında Atatürk’ün hayal ettiği o sorgulayan, bilinçli ve vatanını seven gençler hâlâ var, ama sayıları ne yazık ki azalmış gibi hissediyorum. Sosyal medyanın etkisiyle yüzeysellik artarken, derin düşünmek ve sorumluluk almak ikinci planda kalıyor. Yine de hâlâ kitap okuyan, araştıran, sorgulayan, kendini geliştirmeye çalışan gençlerle karşılaştıkça umutlanıyorum. Atatürk’ün “Bütün ümidim gençliktedir” sözü hâlâ içimi titretiyor. Belki hepimiz küçük bir ışık yakarak o hayal edilen gençliğe katkı sunabiliriz. Ben hâlâ umudumu yitirmedim

.

Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk

19 Mayıs Atatürk'ü anma gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

18 Mayıs 2025 Pazar 22.17

Hakaret edecek sevmiyorum diyecek Uzak dursun ben sizi zaten sevmiyorum.

Güncellemeler
26 gü
Süper bir soru 🦸🏻‍♂️
Güncellemeler
26 gü
Yorum yapan bazı kişiler oluyor Yok işte dinsizdi yok toplumun dinsiz yapmaya çalıştı falan filan madem o kadar çok biliyorsanız niye burada takılıyorsunuz gidin dininizi yaşayın. Madem Atatürk din düşmanıydı ülke düşmanıydı İngilizlere teslim ederdi bugün değil müslümanlar yaşayacak ezan sesi duyamazsınız. O yüzden Atatürk'ü sevmeyen böyle saçma sapan düşüncelere sahip olan kişiler yorum yapmasın engellemekle uğraştırmayın beni...