Ataşehir'de onedio linki

Bu gün bi bakarsınız mahalle ayağa kalkmış, yarın bi bakarsınız bu olayı unutup normal hayatlarına devam etmişler..
Her olay sonrası olduğu gibi...
Vah gidene...
Ateş düştüğü yeri yakar demişler.
Kalanlar için hayat devam ediyor.
Açıkcası; Kendi ülkem de bu tarz haberlere o kadar alıştım ki! Artık tepki veremiyorum. Kafa yoramıyorum. Ve üzülemiyorum bile..
Çünkü her gün bu olay gibi bir çok yerde olay yaşanıyor. kimi haberlerde yer alıyor kimisi ise yer almıyor. Veya bizim gözümüzden kaçıyor..
Mayın tarlası gibi çoğalıyor azalmıyor
Hangi birine üzülelim hangi birine yanalım?
Zaten bana göre en içler acısı olan durum da.. Toplum olarak bu haberlere tepki gösterip ama arkasında durup istikrar sağlayamamız.
Bu sebepten daha böyle nice haberler duymaya devam edeceğiz hergün.
Ülkeyi bu hale getirenler utansın bence tabi utanmaları kaldıysa...
Canım kardeşim benim. Allah rahmet eylesin. Fotoğrafını görseniz daha 'bıyığı terlememiş' bir çocuk. Ülkemize doldurulan kaçaklar yakalanmıyor, kaydı tutulmuyor. Savaşarak, dedelerimizi şehit vererek sahip olduğumuz vatan kimlere peşkeş çekiliyor acaba?
Seçime kadar Türk milleti sabırlı olmalı, ama milletimi de tanıyorum. Sabredip son anda çok pis patlar ve öfkesini açığa çıkarır. Halk iyice tahrik oldu. Sonumuz hayrolsun. Bu olay ilk değil son da olmayacak maalesef. Ülkemizden gitmeleri gerekiyor, gerekirse zorla.
Ülkede karışıklık çıkarıp iç savaşa sürüklemek için planlanan her şey tıkır tıkır çalışıyor. Bu günlerin temelleri 25 -30 yıl öncelerden atılmıştı zaten.
Ortadoğulular savaşamaz bize karşı da... Ülkedekiler zaten sakallı mağara adamları ile savaştan korkup kaçmış model büyük çoğunluğu.. İç savaş tabiki istemediğim bir şey ancak Cumhuriyet bize emanet... Milli mücadele olur öyle bir durum
Yabancılar daha çok dert olacak başımıza
Cevap
12Cevap
Diyecek bir şey bulamıyorum yazık
Bu Türk çocuğu yerine öldürülen Afgan ya da Suriyeli olsaydı başta Yeni Şafak gazetesi olmak üzere iktidar medyası ve sol liboşlar ırkçılar masum sığınmacıyı katletti, katiller Ümit Özdağ'ın gazına geldi diye haber yaparlardı.
Aynen öyle bize, nazi yaftası atmak için hazır kıta bekliyorlar
@_AnakinSkywalker_ Aynen.
Mülteciler için oylama yapılması gerektiğini savunuyorum. Demokrasi ülkesinde değil miyiz? Erdoğan halk ne isterse o diyip durmuyor muydu işine gelince? Tamam öyleyse hadi seçim yapalım bu mülteciler gitsin mi kalsın mı diye. Kararı halk versin. Bu oylama sonucuna da saygı duyulup gereği yapılsın.
Sorun ülkemizde yabancı olması değil aslında, sorun ülkemizde hem ülke vatandaşını hem de yabancı olanı kontrol edecek ölçüde yeterli ve sağlam kanunların olmayışı.
Allah rahmet eylesin, annesine babasına sabır versin.
Eveeeet birde Türkiye ilerliyordu değil mi? Bu sapık ve saldırgan yaratıklar olduğu sürece nah!! ilerleriz. Önlem alınmalı diyoruz sürekli ama bazı!! devlet yöneticileri ve adaletin kulaklarını halka ve ülkeye kapattığı için hiçbirsey yapılmıyor maalesef. Sonumuz hiç iyi değil diyorum sadece.
Destekleyenler düşünsün o kadar kendimizi yırttık umurlarında olmadılar bu insanların vebali destekleyen herkesin ellerinde. Yazık ne hale geldik
Bu olay da diğerleri gibi unutulacak maalesef.
Biz sadece olaylar tazeyken sesimizi çıkartmayı biliyoruz. Bu hâle gelmemizin sebebi de bu…
Hepsi sınır dışı edilmeli, çünkü hepimiz için çok tehlikeli olmaya başladılar.
Bu sitede habire Afgan evli patronunu soran leş kız okusun bu soruyu
Çöl aslanları
Ve bu haberlerin Mükremin olayı kadar gündem olmaması çok acı
br iç karışıklık yaratılmaya çalışılıyor dikkatli olalım
Sürekli olan şeyler bunlar. Kadınları video alanlarda var. Demokrasi ülkesinde yaşıyoruz. Bence bu mülteci kararında en sağlık karar halk oylamasında belli olur. Tarafsız şekilde oylama yapılsın kararı halk versin buna da itiraz eden olmaz artık!
Allah rahmet eylesin, ailesine sabirlar versin. Daha hayatının baharında bir genç hatta cocukmuş. Kendi vatanımızda geldiğimiz hale bakın😔
Böyle haberler midemi bulandırıyor nefret ediyorum onları bu ülkeye sokanlardan
Bütün dünyada mülteciler geldikleri ülkeye uyum sağlayamazlarsa hemen geri gönderilir. Bizd mülteciler sanki kendi ulkelerinde gibi davranıyorlar.
Tayyibin müslüman afgan kardeşlerine laf yok.. Onlar bu ülkede 1. sınıf insandır. Türkler ise 2. sınıf.
Orrrrrr afganlar Allah sizin de tüm mültecilerinde belasını versin abi bu ne ya bu ne biz kendi yağında kavrulan insanlardık ülke 💩 çukuruna döndü
Elbet alınacak görülecek bir hesabımız var bu millet bunu unutmaz!
Mültecileri bu ülkeye sokup insanların ölümüne sebep olan kişiler sizin Allah belanızı verecek az kaldı
İç savaş yolda diyorum sadece en kötü 2023 seçimlerinden sonra çıkar 0rs. pu çocukları kendi rızalarıyla gitmeyecek bu bariz belli
millet arkada başka şeyler dönüyor
Allah ailesine sabır versin inşallah
Millet uyumaya devam etsin
Bu arada sapiklar çocuğu yakalsalar kim bilir ne olurdu Ülkemde ##Mülteciiiiki İSTEMiYORUMMM yeter artik defolup gitsinler
Ohaaaaa ataşrhirdeyim
Ve koskoca mahlede kimse kovalaeken bisi yapmıyor degilmi bukadar korkak bir millet degiliz bence
Ayaklanmamiiz lazim hickimse hicbir sey yapmiyor
Bu mültecilerden gına geldi gitmeliler
Sığınmacılar def olup gitsinler
Bu yüzden Zafer Partisi'ne oy vereceğim
Tavsiye ederim ben üyesiyim
lanet olsun ya
Üzüldüm gercekten
Asmak lazim boyle. kansizlari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?