+1 yılaydın üniversitesini önermem eğitim son derece berbat arkadaşım sınıfta 70 kişi olduklarını söylemişti.. hatta vize zamanı benle whatsap ta mesajlaşıyordu :D ama kampüsü güzel hoş yani ama eğitim kötü hep zekaları düşük tiki ler var ben mesela arel üniveritesinde okuyorum eğitim yönü aydın üniversitesine göre daha düzgün disiplin li ve daha güzel :) arel üniversitesini tavsiye ederim mesela :) beykentte gayet güzel..
16 Yorumla
Gizli Soranben bunu beykentte düsünmüstüm yazdiklarini :D
nasıl yani :)
Gizli Soranhani egitimi berbat herkesi aliyor üniye falan o durumdan beykent ünüyü öyle saniyordum hep
yok yok beykent güzel :) ama arel de güzel :)
Gizli Soranarel üni ne telefona cikio nede maile cevap veriyor cidden güzelmis :D
:D :D Okula Gideceksin şu an Okulda Kimse Yoktur Ki Ancak Büt Zamanı Orda Olurlar
En İyi Cevaplar
Özel üniversiteye gideceksen bence Kadir Has veya Bilgi Üniversitesine gitmelisin.Sabancı ve Koç'u da tavsiye ederim ama onlar cidden çok daha yüksek bu ikisine göre puanları.Ama bana sorarsan devlet üniversiteleri çok daha iyidir en azından adam akıllı bir kampüste okursun.
Dipnot:İstanbul Üniversitesi'nde okuyorum09 Yorumla- +1 yıl
436 puan yapmam lazım kaç net oluyo
- +1 yıl
yok bn son sınıf değilimde tahmnn bi hesp yaptım 382 çıktı ts 1
- +1 yıl
o sıralmada nasıl 26.000 grcem of
- +1 yıl
Öncelikle kendine bir hedef belirle ve o hedefe ulaşana kadar sıkıca çalış.Ben öyle yaptım ve şu an İngilizce İktisat'tayım.Ayrıca böyle umutsuz olma inan bana o süreç çok farklı çünkü ben de lise 3'teyken son sene çalıştığım kadar çalışmazdım.Sana bir tavsiyem daha olucak o dönem geldiğinde okul yerine dershaneye ağırlık vermeni öneririm
- +1 yıl
peki sence bu iyi bi secimmi bn hep o dunyann içinde olmak istedm küçüklüğümden beri ama öyle byk bi yerde yasamadgmdan ve ajanslara gvnmdğimden hiç basvrmadm
- +1 yıl
Üniversite sadece ilk adımdır.Daha sonra sen ancak kendi çabalarınla birşeyler yapabilirsin.Devlet üniversitelerini tavsiye etmemin iki nedeni var.Birincisi düzgün bir kampüste okursun özel üniversitelerin kampüslerinin birçoğunu apartman diye tabir edebiliriz.İkincisi ise devlet üniversitesinden mezun birinin veya yukarıda saydığım özel üniversitelerden birinden mezun birinin iş bulma şansı daha fazladır.
- +1 yıl
bnn tek gzelliği kendi zaten yerleştryo
+1 yılBende hukuk icin kac gundur arastiriyorum. Hic iyi seyler yazmiyorlar. Onune geleni mezun eden bir universiteymis. Mezun olduktan sonra cok zor is alani diyorlar. Baska alternatifin neler var
110 Yorumla
Gizli Soranhermşirelik düşünüyorum. Başka alternatif olarak İzmir şifa üni var
Bence sifada guzel. Orayi dusun istersne
Gizli Soranmezun olunca zorunlu hastanesinde çalısma diye bir kural var mı oarada
Bu konuda bilgim yokta oyle bir sey olacagini hic zannetmiyorum yani
Gizli Soranist. medipol üni. de var da ondan sordum
Bilmiyorum olabilir o zaman. Dur bende sana soru sorayim. 20 bndeyim. En dusuk kac bine kadar yazayim. 29 yazsam acikta kalma ihtimalim olur mu
Gizli Soran35 e kadar yaz bence. riske atma
Moralim bozuluyor ya tamam oyle yaparim. O kadar dusme ihtimali var mi sahi
Gizli Soran10 binden başla 35 e kadar yaz. O kadar düşmezsin bence ama ne olacağı belli olmaz
Tamam tesekkur ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılkominist falan heryerde var hocanın lafına bakma sen oraya gide arkadaslarım var ortamı cok iyiymis herkes halinde ayrıca hocalarıda gayet kaliteli git kendin gez gör begen...
124 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılayrıca ceyhun yılmazda radyo tv de hoca olcakmıs orada seminerine giden arkadasım demişti.
- +1 yıl
o kim ve bana bu bursun yok olma drmu var mı öğrenr misin
Cevap sahibi+1 yılsen lisedemisin yoksa uniden gecis mi yapmayı düsünüosun..eger oyleyse uniyi ara öğrenci işlerinden yardım al.
- +1 yıl
lise
Cevap sahibi+1 yılbu arada radyo tv isteyipte ceyhunu tanımıyanı duymamıstım:)..best fm deydi biara arastır bak siması tanıdık ama ismi pek değil:)
Cevap sahibi+1 yılne bursunu soruyosun peki?
- +1 yıl
sey ya mesela o bölümü burslu kazanıyosun ya onu sryrm bn
Cevap sahibi+1 yılgenelde yetenkle alanda oluyo ama tercih bursuda var diye duymustum ya sen puanını yüksek getirdikten sonra bursu alırsın sorun etme...
- +1 yıl
mesela kazandın tam burslu not orlamasını gecemedi ne olucak
Cevap sahibi+1 yılsakına kimsenin lafına bakma..ağzı olan konusur git arastır...okulu öğretmenlerini ..orda okuyanlara bak..iş imkanlarına bak sonra zaten içine sindiyse git oku..bikac kişiyle anlayamazsınki iyi veya kötü oldugunu:)
Cevap sahibi+1 yıltam burslu kazandın ve not oratalamasını gecemedin derken?yetenek sınavınımı kastediosun.
- +1 yıl
yok ya hani derslerden sınava giriyosun ya onu dyrm
Cevap sahibi+1 yılbak yetenek sınavıyla girersen zaten puana bakmazlar..puanla girmeye hakettiğinde de yeteneğe bakmazlar bu heryerde boyledir:)
Cevap sahibi+1 yılhıı anladım...burs kesintisizz merak etmeea rkadasım sormustu..
Cevap sahibi+1 yılsınıfta kalmasan yeter...tek sart o:)
- +1 yıl
oh tamam saol bn o ünversteyi ve o blmü istyrm ya aslnda hiç özel dsnmzdm ama o kadn fkrmi değiştrdi:)
- +1 yıl
kalırsam
Cevap sahibi+1 yılooo kalmak cokk zorr merak etme devamsızlık yapma bide notun 4 üzerinde 2 nin altında olmasın kii olsada yazokulu var...ama ozellerin soyle gzl bitarafı var imkanlar fazla ve sınıflar az...
- +1 yıl
hmm sen dysan kalmam heralde bn gtmekn istyrm ya sen ne okuysn
Cevap sahibi+1 yılsen beni bosver..umarım haletdiğin yere girersin ve gonlündeki olr...aklında sorular varsa okulu ara sor bence daha ii bilgilendirilirsin..:)..
Cevap sahibi+1 yılhakettiğin ve istediğin yani:)
- +1 yıl
hakedymuyum blemem ama istediğim kesin:)
- +1 yıl
florya kampusu bahcelievler kampusu var hangsni aryıp ne dycem
Cevap sahibi+1 yılflorya kampüsünü ara ogrenci işlerinden istediğini ogrenebilirsin:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılözel üniversitede komünist kampı :D ahahahahahaha akşam akşam çok güldüm ya.Bence bu tür üniversiteler üniversiteden sayılmamalı ya..başka bir format getirilmeli.ama iş bulursun evet.birkaç arkadaşım orda eğitim aldı.yerleştirildiler biyerlere.
00 Yorumla
+1 yılDaha iyi üniversiteler var. Bende özel okucam. Aydın'ı pek tavsiye etmem. Kadir has üniversitesi , Beykent üniversitesi. daha iyi bence.
01 Yorumla- +1 yıl
hangilernde bursun gdyodu
Cok tırı vırı bi okul arkdşım orda okuyooo sınavlar cok formalite icabı herkez kopya cekiyo toplama cıkarma bilmiyen insanları özenle seçmişler paralarını alarak okul okuyo havasına sokuyorlar :))))))
03 Yorumla- +1 yıl
tamam işte bursun yanma drmu varsa artk olmaz:)
- +1 yıl
nasıl yaniiiii bide herkes hazrlık okuyo mu
+1 yılhocanın dediğine bakma kominist falan da salla yok öyle bir şey bir hedefin varsa sen ona bak..
11 Yorumla- +1 yıl
peki
+1 yılçok güzel kızların olduğu amerikan pastasının gerçek olduğunu ünidir biraz zeki olan her erkeğe 100 den fazla kız düşmektedir =D=D
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı. koministler var deniyor ama zaman ve taraf gazetelerinde boy boy reklamları oluyor bu üniversitenin.
01 Yorumla- +1 yıl
orası bni alakadar etmez onlar kimki ne gibi zararı olur
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılo ünv de bulursun özelin her bölümün de iş var çünkü kendileri yerleştiriyor
01 Yorumla- +1 yıl
hmm bize seminerde onu tantmışlarda halkla ilişkiler uzmanıyla konuşmuştum biz yerleştiriyoruz demişti ama 26.000 grmem ve en az 409 puan almam lazm ve burslu 7 kişi alıyor sence yuzde kaç sansım var
Kotuymus bazi yerler ise alirken İst aydin Üniv hariç diyolarmis soliyim
02 Yorumla
Gizli SoranNiye kötüymüş hangi açıdan
+1 yılBahçesi cok aydın bir üniversite bayağı güneş alıyormuş
00 Yorumlaöğrenci ortami zuppe dolu onun yerine arele git ya da bilkent
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yıldogrudur ama hep durumu iyi olanlar yokdur sanirsam :/ normal durumdakilerde vardir?
Dekanını çok iyi tanırım ama üniversite karpuz gibi tatlı mı falan diye alınmaz
00 Yorumlamarmara falan tutmuyor mu?
bir de: nereye gidersen git yeditepe'den uzak dur.15 Yorumla- +1 yıl
deme ya okul gezisinde yeditepeye gtrcekler neden salak zengnler varmış orda ve açıkçası aydında iş garanti dye istyrm marmararya bakmadım
- +1 yıl
hmm burslu musun bizi görrsün o zamn sen 4 mayısta gelcez:)
- +1 yıl
haha tamam:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk 3 ay kız yurdu sonra nerde kalmadığı belli olmayan kızlardan olmada ne olursan ol
22 YorumlaNasıl yani
Cevap sahibigidince öğrenirsin ellerinde hamilelik testi ile gezen kız arkadaşlarını görünce anlarsın
+1 yılboş bir üniversite. Ama makdasın üniversite bitirmekse parasını verir lisans diplomasını 4sene sonra alırsın
07 Yorumla- +1 yıl
neden boş diyosun ki
- +1 yıl
orda okuyan arkadaşlarım vardı. paralı olduğu için sınavları falan rahat geçiyorsun. final sınavına girme daha sonra hocaya rica et sana özel sınav yapar. Normalde final sınavına sağlık raporu bile geçersizdir.
- +1 yıl
hadi ya paralı okuyan parasız okuyan hepsine özel sınav yapar demi
- +1 yıl
tabi.ya benim demek istediğim eğitim ciddiyetsiz. orda birşey öğrenemezssin. parana yada bursuna yazık
- +1 yıl
ne biliyim iş garanti dylr ama
- +1 yıl
iş garantisi çok saçma.öyle şeymi olur. bu garanti ömür boyumu verilecek yani?
- +1 yıl
blmm
radyo tv'nin yetenek sınavıyla aldığını sanmıyorum. eğer yetenek sınavı yoksa yaz tercihini gitsin
05 Yorumla- +1 yıl
ts 1 den alınır yazıyo ama ileşim fakultesi sayfasında özel yetenek sınavyla alınır yazyo vede grsel iletişim tasarımda ygs den 140 puan ve üstü alan özel yetenek sınavı ile alnacaktr dyo
- +1 yıl
aydın
- +1 yıl
bnce benim blmm de o snavda yok bn oyunculuk yapammaki
diş hekimliği için ideal bir yer. Çünkü sürekli reklamlarda aydın dent çıkıyo.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılher önüne geleni alan özellerin basında gelir arelle birlikte
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyokya :D sikayetcisin yani?
- +1 yıl
şikayetcı degılım zaten orda okumuyorum da öyle yani cok kişi tanıyorum alayı orda beykent arel aydın bu üçü herkesı topluyo :D
Gizli Soran+1 yılevet beykenti biliyordumda bunlari bilmiyordum :) eh egitim dili neymis bir soraydin yahu :D
- +1 yıl
ya napcan egıtım dilini bölüme göre değişir o çalış devlet kazan ya da kalıtelı özellere git bilgi yeditepe gibi :D
Gizli Soran+1 yılparam anca ona yetio :( oda belki
- +1 yıl
anladım ya ben hevesını kırmak ıcın demedım sadece böyle yani ama sen istedgını yap sonucta dıploman olcak onemlı olan bu :)
Gizli Soran+1 yıltesekkürler
koministler olunca ne oluyomuşki?
04 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum açıkçası kominist ne tam olarak onuda bilmiyorum
- +1 yıl
hımm boşverym diyosun sen den ya tamam yani
+1 yılİstanbul Aydın Dershaneleri mi dedin?
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılironi yaptın sanırım
- +1 yıl
Aynen zamanında lisedeki öğretmenim yapmıştı.
- Eğitim & Kariyer konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılAblam İAÜ bitirdi mutluydu ya..
18 Yorumla- +1 yıl
oda mı radyo.. okudu nerde çlışıyo burselamuydu
- +1 yıl
kuyumculuk takı tasarım okudu aristen,golden dan teklif geldii şu anözel bi sirkette calısıyo 2 bin tl'ye ..Neden meslegini yapmıyo bilmiyorum yapsa cok iyi kazanır..
- +1 yıl
ala ala o şirkete ünverstemi yerlestrdi
- +1 yıl
yok bi tanıdıgımıız orda genel müdür..
- +1 yıl
hmm anladım bide burslu cart curt ayrımı olur mu snmıyorm ama
- +1 yıl
sen orayımı yazmak istiyosun tercihleree ..
- +1 yıl
hemde ilk sıraya?
- +1 yıl
sen bilirsin..
mükemmel bir özel üniversite :)
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılciddi misin
Son zamanlarda iyice kalitesizleşti.
12 Yorumla
Gizli Soranneden
@1907yusuFB arkadaşın da dediği gibi her önüne geleni alıyor ayrıca eğitimi de zayıf kalıyor bence.
- Eğitim & Kariyer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılolsun ne olcaklarki sana engelmi bu durum
00 Yorumla Idare
40 Yorumlaarkidisim okudu da bilmiyirim
00 Yorumlaevet komünistler kamp yapmış devrimci kampı
01 Yorumla- +1 yıl
? nasıl yani
Pek iyi şeyler duymadım ama kesin bir fikrim yok.
00 Yorumla"kominist" değil, komünist...
git, biraz açıl...00 Yorumla
+1 yılHerkesin gittiği bir üniversite
00 YorumlaGüzeldir :)
00 Yorumla
+1 yılNays
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi bir üni olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yılKotuuu
06 Yorumla
Gizli SoranNEDEN
Hosuma hgitmedi
Gizli SoranGittin mi nerden biliyosun
Gezmistim ve arastirdim
Gizli SoranHangi acidan kotu
Ben yonetimini sevmedim yoksa iyi diyolar
+1 yılbilemedm
00 Yorumla
+1 yıliyigüzel ünüverste
00 Yorumla