Türkiye Büyük bir Rezilliğe Daha Adım Attı. Siz neler düşünüyorsunuz?

Bugün, an itibariyle tekrar tımarhaneye uyanmış bulunmaktayız. Cumhurbaşkanı ve belediye başkanları "suç örgütü" ifadesiyle yüzlerce daha kişi göz altına alındı. Borsa çakıldı ve kur fırlıyor. İnternet yavaşlatıldı ve metrolar kapatıldı!

Bütün bunlar bir arada, artık Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, bir başka Putin ve başka bir diktatör haline geldiğini ilan etmek mümkündür.
Kendisi 22 senedir ülke yönetiminden ayrılmamış, çeşitli yollarla yönetimde kalmaya devam etmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti, Çanakkale Zaferi'nden hemen sonraki gün bir kez daha hapishane ilan edilmiştir.

Bugün itibariyle tam tamına 392 bin 456 tutuklu bulunmaktadır. Bir kısmı hapishanelere sığmamakta olduğundan 11 tane daha inşa edileceği öngörülüyor!
Bundan iki gün önce yapılan bir haberde, ulaşılan bilgilere göre
0-6 yaş arası 780 Bebek
6-18 yaş arası 2500 çocuk
4000'e yakın siyasi tutuklu kadın
457'si Ağır olmak üzere 1333 Hasta tutuklu bulunmaktadır.

Yetmezmiş gibi;

22 Temmuz 2017 senesinden beri yine "suç örgütü" adı altında ve çoğusunun masum olduğu açıkça belli olan, ancak düşüncelerini özgürce paylaştıkları için içeri alınan vali, kaymakam, asker, polis, hakim&savcı, yatgıtay ve Danıştay, HSYK üyeleri ve binlerce gazeteciye daha tutuklanma kararı verilmiştir. Ve sayılar, o seneden beri katbekat aramaktadır.

Bu gidişle Erdoğan'ın diktatörlük aşkı adına ülkede Türk popülasyonu gittikçe azalmaktadır, ortalığı yalnızca yabancı uyruklu ve milletten insanlara hak kılmıştır kendisi.

Bir sabah uyanıp da bir milletin kendi ülkesinden göz göre göre men edilmesini izlemek rezilliğin ta kendisi olmalı.

Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Sağlıcakla kalın.
Güncellemeler
1 yıl
İyi günler
Güncellemeler
1 yıl
Aynı düşüncede olan/olmayan herkese teşekkür ederim. Yorumlarınız ve düşünceleriniz ayrı ayrı değerli 🙏🏻