Görüntüleri izlerken kanım dondu. Şuanda oturdum sadece videoya ağlıyorum. Neden? Neden diyorum. Nasıl bir zamana denk geldik. Bu nasıl bir canilik? Bu nasıl soğukkanlı cinayet işlemek… Allah’ım! Korkunç. Havlayan köpek cinayeti yazsanız video çıkar. Ben linki koymayacağım. Çok kötüyüm.
Bir adam havlayan köpekten rahatsız olduğu için köpeğin sahibi olan aileden 3 kişiyi öldürdü. Dehşet verici değil mi?
Hayvan da mı bakamayacağız? Gerçekten anlamıyorum. Artık işe girerken akıl sağlığı taramaları yapıp iyi olmayanları zorunlu tedaviye ve eğitime tabii tutulsun. 4 yılda bir herkes psikolğa gitme zorunluluğu olsun ve lütfen karakol yakın yerleri haricinde her mahallede bekçi olsun bu ne ya bu kadar kolay mı can almak?
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Videoda kızın anne diye feryadını duydukca içim prcalanıyo. Kendimde değilim baktığımdan beri. Bu nasıl soğukkanlı bir cinayet. Peş peşe 3 kişi. İnşallah gökyüzünü göremez bi daha
Toplumumuzun kültürel bir dönüşüme ihtiyacı var. Eski, gelenekçi ve dediğim dedik anlayıştan, hayvana, insana, doğaya ve değişime saygılı bir yenilikçi anlayışa geçmeliyiz.
@düşünmektükenmektir Toplumlar da evrim kurallarına tabidir. Zorlu hayat koşulları varolmadıkça dönüşme gereği duymak istemez. Bunun için -tüm toplumun- ideal seviyelerde olma zorunluluğu da yok. Tıpkı evrimsel süreçte başarıyı sağlayan tüm genlerin hepsinin değil arada fark yaratacak genlerin (toplum açısından da değerli belirli sayıda insanın) değişmesinin yetmesi gibi. Mühim olan bu değişimi varedecek genin/insanın ne kadar baskın/cesur olacağı.
Egoist olup sadece kendi keyfine göre hareket etmiceksin köpek beslersem sesinden kokusundan komşum rahatsız olur mu komşumun çocuklarına zarar verirmi diye düşünüceksin. Adamın biri çıkar bam bam bam 💣