AKP'nin yaptığı katliamı hâlâ savunacabilecek misiniz acaba!
Altındağ'da köpek ölümlerini tespit eden vatandaşların ifadeleri ortaya çıktı:
— "Barınakta padoklardaki nüfus yarı yarıya azalmıştı."
— "Ölü köpekler, dana başı ve poşet içerisindeki ölü koyunla kamufle edilmiş."
— "Görevliler üzerime yürüdü."
— "Biz içerdeyken yasaklı ırkların tutulduğu yerden sadece bir köpeğin sesi geliyordu. Bu durum üzerine şüphelerimiz iyice arttı. Barınağın arka tarafına gitmek istedim ama bana engel olmaya çalıştılar."
— "Köpekler henüz kanları üzerinde taze iken işkence edildiği belli, vücudunda kesik izleri olan sanki ortadan vurulmuş ikiye bölünmüş, bağırsakları dışarı çıkmış köpekler vardı. Yavru köpekler bile vardı. Koyun şiş olduğu için zehirlenerek öldürüldüğünü düşünüyorum. Köpeklerin bazıları da şişmişti, onlar da zehirlenmiş olabilir."
Altındağ'da köpek ölümlerini tespit eden vatandaşların ifadeleri ortaya çıktı:
— "Barınakta padoklardaki nüfus yarı yarıya azalmıştı."
— "Ölü köpekler, dana başı ve poşet içerisindeki ölü koyunla kamufle edilmiş."
— "Görevliler üzerime yürüdü."
— "Biz içerdeyken yasaklı ırkların tutulduğu yerden sadece bir köpeğin sesi geliyordu. Bu durum üzerine şüphelerimiz iyice arttı. Barınağın arka tarafına gitmek istedim ama bana engel olmaya çalıştılar."
— "Köpekler henüz kanları üzerinde taze iken işkence edildiği belli, vücudunda kesik izleri olan sanki ortadan vurulmuş ikiye bölünmüş, bağırsakları dışarı çıkmış köpekler vardı. Yavru köpekler bile vardı. Koyun şiş olduğu için zehirlenerek öldürüldüğünü düşünüyorum. Köpeklerin bazıları da şişmişti, onlar da zehirlenmiş olabilir."
Güncellemeler
1 yıl
Çok savunduğunuz hayvan yasası...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mark Twain'in dediği gibi ve eğer varsa; Umarım köpeklerin cennetine giderim, insanların değil.
Onun yerine kisirlastirsanlar aq oclari uyutsunlar.
yasayı tam destekliyorum ama yapılan yanlışları desteklediğim anlamına gelmez tabii siz rahat bir yerde yaşadığınız için ya da köpek tehlikesi yaşamadığınız için haberiniz yok bunlardan.
Ben köpeklerin ağzı kanatıla kanatıla götüldüğünü gördüm sen ne diyorsun ya! Bu kadar çoğalmadan önce AKP niye önlem almadı da büyük bir katliamı bekledi!
Akparti hep böyleydi önceden barınakta neler yaptığını gördük yeni deilki hep hayvan düşmanıydi AKP
Cahil sus
Akapanın da a*k köpekleri uyutacağına tacizciyi tecavüzcüyü uyutsunda ülkecek rahata erelim avrupa özentisi ampul ülkede zibilyon tane dert varken instagrama ona buna takmış
AKP ye oy verenler hesap verecek hayvanlara
Başımıza taş yahsa hakediyoruz
Zalimlik
Al evinde besle diyorum ben