Köpek havladı diye üç kişiyi kurşuna dizdi, milliyet haber

Başka sebep vardır bu değildir asıl sebep deniliyor da,
Artık ülkemizde birini öldürmek için bir sebep yok, kafasına esen bir insanı kılıçla parçalara ayrırabiliyor biliyorsunuz örneğini.
Artık nedenini sorgulayamıyorum, çünkü ülke canı sıkılanın birilerini öldürdüğü bi yer oldu.
Köpek yani bu, havlar hırlar oynar koşar. Dili mi var konuşsun anlatsın. Havladıysa uzaklaş, bu kadar basit. Sorunu sahibiyle konuşarak da çözebilirlerdi ama suçluların ceza almadığı bir ülkede yaşamak cesaret vermiş galiba.
Tedavi olması gerekir bu adamın sokakta silahla köpek havladi diye oldurulurmu benimde köpeğim var
Teşekkür ederim 🤗
Yani artık aklımı kaçıracak bir insan bu derece tutarsız olur mu.. Bunlar hapse konmayacak imha edilecek tek çözüm bu.
Cevap
13Cevap
Ülkenin yarısından fazlası deli, hayvanları seviyorum ve bugüne kadar hiç bir bana köpek saldırmadı
bu olaylar gereksiz insanlari yukseltti savas haline getirildi maalesef her konuda toplumu ikiye bolup otekilestiriyoruz ve maalesef agir sonuclar yasiyoruz gercekden ekonomiden zihniyete otekilestirmeden ayristirmaya rezalet bir donemin icerisindeyiz ve bu durum secim yaklastikca cok daha sertlesicek.
Turkiye genelinde köpeklerle ilgili bi sorun var nereye gitsek köpek var tamam bizde hayvan severiz ama saldrmayan hayvanlari seviyoruz barinaklar bakamiyor getirip dokup gidiyorlar buna acjl bi cozum bulunmasi lazim pitbul olaylarini kac defadr gorduk bide kopek sahipleri bu tur olaylarda yaralanan insani sormalari gerekiren gidip kopegine sariliyorlar ne aci ne yazik..
Hey Allahım Ya ne kadar beyinsiz Cahil şeref (siz Zihniyetler çoğaldı ya Lan o hayvan Sen insansın onun aklınla senjn aklın bir mi O zaman sende köpek olsan Senin yerinde başkası olsa gelse aileyi kursuna dizse hadi seni de öldürse hoş mu sanki Ben olsam silah mı çektin valla kalbine bıçağı hemen saplarim o silah elinden düşer
ve torununa bi kopegin yaşayabileceği tramvadan daha fazlasini yasatti. sozde koruyo aklini sktigimin magandasi
Bu adamın kalıbına tüküreyim hayvan ya bu havlarda hirlarda tehlike sezdiysen uzak durman gerekir o aileye yazık değil mi belkide sen ters bi hareket yaptinda sana havladı
Basit şeyler için böyle şeyler ülkemizde çok oluyor.
şaka gibi bir ülkede yaşıyoruz insanlarda ne sabır kaldı nede psikoloji..
Anlatim tarzina gore degisir bu isler. Belki de agizliksiz kopek dolastiriyorlardi kopege sahip cikmadilar torununa saldirdi. Adam da bunlari uyarinca kopek sahiplerinin tipik ukala tavirlariyla karsilasti. Adamda testsli bisey cikinca bunlar oldu. Tabiki yapilmamasi lazim ama oyle kopek torununa dogru havladi da falan filan yemeyiz biz yiyen varsa afiyet olsun. Miletide biliyoruz kopekcileri de iyi biliyoruz merak etmeyin
eğer çocuğa tutturmuş saldırtmışsa bunu yapan çok mal var bu ülkede hernekadar çok ağır bir infaz ve sonuç olsada benimde yapmak istediğim eylem aslında.. ama tabiki yinede ceza kanununa göre kriminal bir suç olduğu gerçeğini kabul etmek gerekir... daha sakin ve insanlığımızı kaybetmeden hareket etmeliyiz ama Türkiyedeki garip biyolojik tür olduğu için dünyanın en cahil toplumu olduğu için çok zor insan kendine hakim oluyor.. bugüne kadar sicilim temiz zaten ben buna şaşırıyorum zaten..
Hay şu silahın ben a. yav. ne kolay demi al eline baş tetiğe, bunu 5 yaşındaki bebe de yapar. Mertliginize tüküreyim, beyninize ayrı tüküreyim.
Başka sebebi vardır bu bahane olmuştur
delirmiş olmalı kuduz köpek hapiste gebersin şimdi
Yuh ya 3 ünü durduk yere öldürmüş
ne hasta insanlar var yav
Dayının devreler yanmış belliki. Köpek işin bahanesi.
Yanlış yapmış
Olayin gerisi vardir
Köpek görünce seviyorum..
Görüntüleri izledim kanım dondu.
Sıcak çarpınca böyle oluyor bura da 😂
Kaçıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?