AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
ne alaka gerçekten nasıl insanlar var böyle
Kim ne giyiyorsa giysin kime ne ya
Gitsin İran'a dükkan açsın s*ktimin beyinsizi
Biz de onu Arabistan'a kovalım.
İstanbul'da bu hareketi yapacak kafe aç kalır
Benim başıma da geldi sanane kardeşim benim şortumdan yok cinsel pipim görünüyormuş sende göster banane
Zabıtaya şikayet etseydi ufak da olsa para cezası kesilirdi.
en iyisini yapiyolar diyorum kendimce acik giyinenlerin kafa zaten esinti tutar birine bakiyo diye sapik diyip olay cikarir en guzeli almican iceri
Şaşırmıyorum ki
Kapalı birini de başka bir kafeden kovdular
Nerden bakaarsan bakElde kalır ülkem
Hayir giyim için insan mı kovulur
Bir erkek slip le oturduğun mekana girse rahatsız olmaz mısın?
Slip ne ya
Ok dil farki dusundun mu hiç
Turkiyedekiler baya bir abartmis olayi avrupadan gelmeme ragmen burada Daha cok acik giyiniyorlar
Burası Arabistan aga tabi kovulur herkes haddini bilecek!!
Herkesin istediğini giyme özgürlüğü var
Evet ama insanin kendi mekaninda degil.
Tabikide bu duruma el atip devlet taaa cekirdekten yetistirse özgürlük, acik glrüslülük, saygiyi vs. Bu tarz insanlarda bu tarz kafeler acmaz..
Ama adamin en dogal hakki kendi mekaninda istedigi tarzda insanlari agirlamayi görmeyi. Özgürlük gebel anlamda var ülkede var disarida var kendine ait ortaminda var vs. Ama isin icine bireysel kendi mekanindan dolayi kurallar giriyorsa orada senin benim özgürlügüm biter. Bitirilmesini istemiyorsamda o tarz bir mekani kendi özgür irademle ben olsam tercih etmezdim! Kinayacaksamda meseleyi ele alir detaya takilmazdim. Haberde sort giyindigim icin demez. Giyim tarzimi acik buldugu icin. Giyim tarzina göre müsteri kabul edip bunin mobbing oldugunu bastira bastira söylerdim! Bugün belki sort habere cikti diye (hic sanmiyorumda) sorta okey dicekler yarin bini etek sorun olacak. Mesele burada giyim tarzlarinin kabul edilmemesi dahada incelersek bi cok meseleler daha cikarda. Sadece bi sorta indirgemek konuyu acikcasi bunuda dogru bulmuyorum.
Önce okumayı yazmayı öğrenmeli.
Tabikide müşteri haklı tartışmaya kapalı.
Istanbuldada olsa da gitsem biktim kadınların cinsel bölgelerini görmekten zorundayız sanki mk
Uyduruk haberlere inanmıyorum
Tuhaf. Kendi mekanı istediğini alır 🤷♀️
Tabikide istedigini alir. Kizin oraya gitme davranisi kafe sahibinin davranisi kadar bence hic hos degildi. Kafe sahibi halka acik bir kafe aciyorsa. Halkin herkesin her tarzda girebilecegi sekilde bir kafe acmasi mobbing e sebebiyet vermezdi.. tabikide yinede kendi mekani istedigi konsepti uygulayabilir. Böylede sikinti ortaya cikar ama ciksinda. Demekki bunu da göze almis.. :/
@hayatbahcesi eh toplumu ayrıştırmak elbet sıkıntıya sebep olur sığ bir görüş ama kimse bir şey diyemez sonuçta 🤷♀️
Ee yani kimse birsey diyemez. Adam kocaman yazmis tahtaya. Istemedigini belirtmis. Daha ne diye inatla belani arar gibi girersin o ortama..
@hayatbahcesi şortun AÇIK giyinmek olduğunu düşünmediği senedir. d şortu nasıldı bilmiyorum ama açık deyince aklıma dekolte geliyo benimxd
Senedir değil içindir dşsllssksl
Burası Türkiye cumhuriyeti kılık kıyafet özgürlüğü var 3 5 yobaz kendi kafasına göre belirleyemez. Belirlemeye kalkarsa böyle tepkide alır yakında o açtığı mekan da kapanır. Halkı bu şekilde kışkırtmaya yönelik davranışlar sebebiyle sinir disida edilir yakında izle gör. Sende aynı kafadaysan takılır peşine gidersin
@Tazmanyacnvr aksini mi dedim beni anlamayan yorum yapmasın ya
Tepkino duygunu anliyorum. O kafada degilim yorumlarimdan da anlayabilirsin. Kesinlikle kinansin kapatilsin hatta mekan. Cünkü evet mobbing oldugu gibide bu tarz davranislar kiskirtmaya sebebiyet veriyor.. cezasini ceksin devlet el atsin buna izin verilmesin. Ayni fikirdeyiz ayni düsüncedeyiz. Kilik kiyafet özgürlügü ama kendisine ait bir mekanda olmamasi normal. Adamin davranisini kiniyorum yinede bu hak onda var mi var.
@hayatbahcesi aynen bak beni anlamışın
Helal Aslan yelelim
@-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ 🤦🏻
@Tazmanyacnvr 👍👏👏👏
Kurt bakışlım @Tazmanyacnvr
Şakşakçılaaar
@junichi ömrüm ya sbdj
@-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ beyefendi kelimelerimize diggad edelim. s
https://voca.ro/17qdT9cx71LR
@-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ https://voca.ro/1iRODnO688Uu
https://voca.ro/17AJuOPMIJWr
@-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ ok bye zaten soru sahibini boşa rahatsız ediyosunuz.
@İnce_Memed 🙏🏻🤗
Çok saçma ve yobazca
Rezillik gerçekten
Ohaaaa cidden
Yok artık cidden
Enteresan
Helal olsun iyi yapmışlar
Suç değil ama kiloduna kadar kısa da olmasın
Şeriatçı kafe de ilk defa görüyorum.
Yok artık uçtular iyice
Adım adım iç savaşa 😏
Sansürlemeseydiniz keşke işletmeyi batırsaydık
Bu ne ya deliricem bu ne
İlerliyor muyuz yoksa geriliyor muyuz
Ülkenin geldiği hale bak. Rezil kepaze ülke
Niye lan kışınmı şortla gezsin millet
bana pek inandırıcı gelmedi
Daha dun cubbeli adamlar ve peceli kadinlar yuruyus yapti. Daha gecen aylarda ciftler opustu dige cafe sahibi tarafindab uyarildi. Gecenler de 2 genc sahilse sarilip dururken polislerin videoya alip cekmesi sonucu kiz intihar etti. Bu mu inandirici gelmiyor sana?
@ninety-one bende şort vs giyip sağa sola gidiyorum ne ortamdan atıldım ne kötü bir söz duydum, sadece fazla dikkatli bakanlar oluyor. cafedede öpüşülmezki milletin içinde ben olsam bende uyarırdım. ama cübbelilerin yürüyüşünü duymadım niye yürümüşler
@ninety-one e yürüdülerse yürüdüler nolmuş? Lgbtliler yürüyüncede söylüyor mısun böyle acaba?
@anoniiiimmm00 ya hahahah siz hangi kafalardasınız ya. Onların yürüyüşü şeriat yürüyüşü tamam mı. Lgbt liler ne alaka? Akıl mı yok sizde ya? Gidin afganistana da görün şeriatı
@ayla_xx neden öpüşülmesin? Dün şeriat için teknir getire getire yürüdüler haberlere bakabilirsin. Ayrıca isteyen istediği şekilde sevgisini gösterebilir size ne yani
@ninety-one hafız oldukları için tekbir getirerek yürüdüler kanka ne şeriatı? 20 yıldır bi getiremediniz şu şeriatı bizden çok sizin dilinizde
@anoniiiimmm00 he kanka aynen ondan. Daha okumamışsın gelmiş yorum yapıyorsun. Git bak bakalım islam hareketi başkanı ne yazmış paylaşmış. Erdem Özveren denen kişi değilde ben yazdım Şeriat is loading diye zaten. Ya sizin gibi cahiller yüzünden cidden bıktım artık ya. Bi akıllanmıyorsunuz
@ninety-one şeriat yazdı diye şeriat mı gelicek ya çok komiksiniz
Önce okumayi yazmayi öğrenmeli
Şeriat loading
İşyeri sahibi kuralı koymuş. Yapacak bir şey yok.
Sahibinin haberi yokmus dikkatli oku
Kovmus calisan personeli bu olaydan sonra
@simgee_yuuna Haberi yoksa o yazı nedir?
Bilmiyorum haberi oku
müşteri haklı
Kesinlikle haksiz kavgayi oendi eliyle cagirmis. Davranisi hakli bulmuyorum ama öfkesini sinirini veya zoruna gitmesini vs her duygusunu anliyorum ama oraya gitmemeliydi eger bastanda yaziyorsa..
-Giyindiği
italyanlar da şaşkın
Ne kadar ayıp
Garip
Suç değilll
kocaeli, Turkiyenin mikropudur tumorudur.
Yazık
Ne bu haber bıktık ya
Tuhaf
benim dükkanım olsa bnde koymam
cahil insanlar
Ahahaha iyi olmuş