Haziran ayı yaklaşıyor, Pride döneminde lgbti+ ve destekçiler olarak kutlamalara katılacak mısınız?

Saygı duyarım devletin özellikle toplumun dini temeli ve şeriati yönetimi bu anayasal özgürlüğe engel olamaz orası ayrı konu. Fakat bu bireylerin artışını popüler kültüre bağlayan biriyim ha belki baskılandıkları için biz bu kadar çok olduklarını bilmiyorduk ve son zamanlarda öğrendik toplum kabul etmek zorunda ona lafım yok ama bu tarz insanlar ünlü yapıldıkça bunların arttığı görüşündeyim ha bir sorun yok sadece saptamaydı.
Cidden bunun örnekleri vardır ünlü olmak için öyle davrananlar var bunu kabul etmek gerek doğru söylüyorsun bir seçim değil ama bunu kullananlar var
Zannetmiyorum sadece geçen zaman modern dünyadan cesaret aliyoruz. Her zaman çoktuk ve çok olmaya deva, edicez
Sayınızda bir sorun yok konu bu değil toplumun her kesimi bir araya gelip yürüyüş de yapar ama şöyle örnek vereyim gey örneğin ünlü yapılmış insanlara bakarsak gerçekten gerçeği yansıtmıyor.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!yaşadığım yerde yaplmıyor maalesef ama geçen senelerde olduğu gibi katılmaya çalışıcam tabi 🏳️🌈 🏳️🌈 🏳️🌈
Şimdiden derneklerle konuşarak etkinliklerde gönüllü çalışma yapmak istediğimi söyledim. Happy pride 🏳️⚧️
anlamıyorum yürüyüşlerin amacını kaybedilen hakları böyle alabilecek miyiz sanki 😒
onların inadına bir oluccaz hetero olarak söylüyorum ülkede homofobik kalsın istemiyorum hedefimiz z kuşağı onları bilinçlendirmek
@CatJiJiii hayır ne kadar etkinlik düzenlenirse düzenlensin türkiyede böyle bir şeyin resmileşmesi gibi şeylerin en azından şimdilik imkanı yok.
Terör propagandası yapılan sirklere dönüştüğü için hayır.
Desteklemiyorum ki katilayim
Onurlu mu dhfg
Hayır
onurlu varoluş?
bak valla bi yandan cok guluyorum bi yandan diyorum bunların amacı ne kafam mı güzel kardeşim niye hemen laf atıyosun âmk soru soruyorum hemen sanırsın küfür etmişim gibi direkt saldiriya geçiyor max lgbt zekası
Kinayeli soruya böyle cevap. Beyin yoksunu biri lgbti+ ların zekasını sorguluyor. Komedi bi de lgbt zekası yazması. Böyle bi zekasızlık görmedim
Soru yazdim cevap olarak algılayan sen. Zekadan bahseden sen. Hadi çocuk git parkta falan oyna
@CatJiJiii boşuna tartismaya darlanmaya gerek yok guzelcede tarsilabilirdik direkt parladın
@CatJiJiii kinaden bahsetmişsij aşağıda millete verdigin cevaplara bak önce kendinle çeliş sonra bana sallamyı dusunursun
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş