Azerbaycanlı ve Türk ARMY ler 13 haziranda Mor Kurdele etkinliğiyle dışarıda gezecekler. Böylece ARMY ler birbirlerini tanıyabilecek. Katılmayı düşünüyor musunuz?
Kurdele dedik diye sadece kurdele sanmayın mor bandana/fular/ip/fiyonk vb. şeyleride bileğinize bağlayabilirsinizbunu şal olarak buldum ama bence boyutu iyi lkdjchılbu fulardan bir örnekbunun adını bilmiyorum ama bende bundan var bununla katılacağımSiz katılacak mısınız?
13 hazirandaki mor kurdele etkinliğine katılacak mısınız?
Ahah yerim sizi ya 🤗 Pandemi bitince bence bir araya gelin tanışın. Sohbet edin. Çok keyifli olur, o zaman hepiniz mesela mor şeyler takabilirsiniz. Çok da şeker olur 💜
İnşallah gelirsin mesak etme. Daha küçüksün. Mutlaka imkanın olur. Profilindeki V dimi 😊 Yiğenim var 9 yaşında sayesinde hepsini biliyorum. Tutuyor kolumdan zorla izletiyor bana 😊
evet biz asyalılara pek alışık olmadığımız için benzer geliyorlar onlarada biz benzer geliyormuşuz ilk duyunca çok şaşırmıştım bizi karıştırdıklarını :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
annem karşı çıkmazsa tabiki katılıcammm ama vüyük ihtimal izin vermicek s*rtük kadın 😭😭
Etkinlik yapmanız güzel ama bence şu ortamda anlamsız olmuş.
yani ama markete falan giderken olabilir ama cidden biraz saçma oldu jsdhyfjdklsşkjmhnfg
Ahah yerim sizi ya 🤗 Pandemi bitince bence bir araya gelin tanışın. Sohbet edin. Çok keyifli olur, o zaman hepiniz mesela mor şeyler takabilirsiniz. Çok da şeker olur 💜
evet ama ben küçük bi yerde yaşıyorum kuzenlerime gidersem belki :")
O günlere gelelim de inşallah 😊
inşş burdan çok sıkıldım 3 yıldır çıkamadım şurdan T_T
Valla büyük şehirdeyiz de ne oluyor. Evden çıkamadık düzgün 2 yıldır. Heryer kapalı çıksan nereye gideceksin. Yani herkes aynı şartlarda üzülme 😊
yaa öyle ama hiç büyük şehirde yaşamadım çok merak ediyorum orları
İnşallah gelirsin mesak etme. Daha küçüksün. Mutlaka imkanın olur. Profilindeki V dimi 😊 Yiğenim var 9 yaşında sayesinde hepsini biliyorum. Tutuyor kolumdan zorla izletiyor bana 😊
bu profilim hyunjin temalı stray kids ten
Hepsini birbirine benzetiyorum 😊
Tamam canım
evet biz asyalılara pek alışık olmadığımız için benzer geliyorlar onlarada biz benzer geliyormuşuz ilk duyunca çok şaşırmıştım bizi karıştırdıklarını :)
Evet gözün alışması lazım. 😊
ilk başlarda taehyungla jungkook (BTS) aynı kişi sanıyordum ben kfjhjıdklkıf ama artık ayırabiliyorum
Ahahahaa 😂
İşim olmaz. Heavy metalciler bişey almadan tanır birbirini.
evet genelde tarzlarınız benziyor ama ARMY çok çeşitli bir fandom olduğu ve her türden insan bulunduğu için böyle bir şey düşündük
Hangi grubun fanısınız?
ARMY <3 BTS dünyada en çok dinlenen erkek gruplarından
Sevmedim onları ben
olabilir herkesin zevki farklı ergenler demediğin için tşşk
Niye ergen diyeyim ki biz de geçtik o yollardan. Kendi geçmişime de hakaret etmiş olurum öyle
genelde k-pop falan dinlediğimiz için kaç yaşında olursak olalım ergen diyolarda açıkçası beni kırıyor kpoptan bahsediyorum ergen mal diyolar
Eskilerden babalardan dinle bak çok anlamlı sözler var. Mesela Black Sabbath - Children of the sea çok güzeldir
Tabi katılacağım bebeğim😁
Demişim
Dermişim
Nasıl gideyim?
lan... sadece sokakta kolunda mor bişeyle gezcen SMNDHJGTKFLDÖFMNGH
He öylemi ben de army’ler bulacak zannettim
Her zaman söylediğim gibi çok malım🤣
KSJDHTYFUJKILDK bime giderken takarım sanırım nhgjfkldş
Kfdjdnkdsllx
nooooooooooooooo
daha mantıklı ve gerekli şeylerle uğraşmayı severim ;D
evet bu soruya da görüş atman çok gerekliydi ;D
hahah sorunun gereksiz ve mantıksız olduğunun farkında olman güzel
evet kimsenin hayatını değiştirmiyor gerekli demedim?
Heyy eda ben XD hatırladın mı sen olan eda
aaa selam ben
Selam ikizim
Dışarı çıkmıyorum ki.😭
ben bime giderken takçam jchgjfkdls
Hahaha Güzel fikir.
Korona olmasa katılırdım
ben bime giderken takcam KSJDSIKAKSDJHFJRDKL
aaa mantıklı bende öyle yapayım
yap yap biri görsün diye sabahın köründe gidemicem tüh
Bu ne meme kanseri farkındalık haftası mj
hayır bu ARMY lerin düzenlediği bir şey
Taehyung'un "I purple you" sözünden esinlenilerek hazırlandı
Army falan dediler büyük ihtimalle ergen kpop falan 🤮🤮
hasta olcam diye dışarı bile çıkmıyorum kii :D
aöskjdhfjkdldmf balkona as JHYRUIDKMJVBHJGKITLÇ
Army ne kız
Keypapçılar salın artık bizi
ya gel diyen mi oldu
Aynen, sanki adamı beyaz saraya çağırıyoruz mq gelme şeref yoksunu gelmeee.
Ne alındınız be
Sus l*n sidikli
@jeonjkjeonsn nolur açarakşah bey kolunuza mor bişey takıp sokağa çıkın ayaklarınıza kapanıyoruz (!)
Ay terbiyesiiiiiz
Ay popişimin kenarı
@jeonjkjeonsn popişimin kenarı... gülmemeliyim babam bana bakıyo gülmemeliyim gülmeme-
KASJDFGKFLDSDKFJGHGKFLDŞLFGKYHUYJNGMDÖKDIFUJVNMKFIGUJHBMÖKLFKIGJHMBKIGUJHMFKDKITUYJHGKFLFOTIYUJGKFLDŞ
Djsjdjdkaldlf
Ergen ergen işler
Army ne knk
Bir müzik grubunun fan adı