Suriye ırak afganistan pakistan flistin her yerden hergün binlerce mülteci geliyor 2023 te kaç milyon olurlar? İstanbul'da yaşayan varsa nasıl orada durum merak ediyorum?
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53İstanbul Taksim, Bebek, KadıKöy, full mülteci dolu. Yaşanmaz bir hal aldı. İnstagram'a girdim video da bir kamyondan 40 kişilik kaçak mülteci giriyor ve bu sınırlar ne b*ka yarıyor anlamış değilim.
Bilerek gelsinler diye zaten askeri çektiler ordan yani asıl kötü olan bende görüyorum adamlar istiklalde taksimde deli gibi eğleniyolar bizim insanimiz korkudan artik oralara girmiyolar
Kral bir gün cinayetten girersem sebebi bunlar. Ben iyi bir hayat yaşamak istiyorum herkes gibi ama gel gör ki soluma bakıyorum yabancı sağıma bakıyorum yabancı artık dur denilmesi lazım
Herkes seçimi bekliyo kardeşim şu an bilerek kışkırtiyolar içlerinde provakatörlerde var dikkat etmek lazım oyları düşüyo seçime gidilmesin diye ohal ilan etmek istiyolar
Tayyip amca doldurup Arabistan yapacak sonra TIR... Yabancı ülkelerde yiyecek parayı
Gerçekten bunu göremeyenler nasıl bir a.. Ptal anlamıyorum
Cehalet maalesef adam bizi araaştirmaya çalisiyo
Araplaştırma
Su an ülkeye göç men girişi yok tam tersi güden var
Sen hangi gezegendensin
Bizzat bu işin içindeyim
Mülteci kadınların karnindan çıkanlardan fazla mi kral? Giden 3 gelen 13
Her gün 10 tır irandan afgan sokuyolar
Kanka daha geçen kocaeline 1 kamyon mülteci geldi videosunu atabilirim
@Nilsisa sen dikkat et kendine kardeşim bunlar orta doğu maymunu napcaklari belli olmaz
İsme bak hasoali kesin sen suriyelisin
Tüm suriyelilerin murat anasını anladın sen
Cok belli ettin sen kendini hasoo
Ben türkümde Sen çok kızdın murat sana biseymi yaptilar doğru söyle gelinlikmi giydirdiler çok savunuyon onlari
10 milyona çıkar bence
Dalga mi geçiyon şu an zaten 10 molyonu geçtiler sadece kayitli olanlar 5 milyon sınirdan hergün 500 tane afgan giriyo kayitli olmayanlar var kaçan girenler var
İyi günler bunlar iç savaşta çıkar yakında.
Zaten amaç o abi
Yüzde 50 gözünü açacak din narkozundan ayılması lazim. Kendi halji ekonominin altında ezilirken bolluk içinde yaşayanlar üzerine multeciye olan yardımlar tüyü bitmemiş yetimin vergileri ile oluyor. Sözde bunu yapanlarda müslüman.
Zafer. oartisi gelmezse hiç biri geri gitmez
İnşallah hiç biri Nevşehire gelmezler
Afganistandan türkiyeye yayan gelen adamlar nevşehire gelmez mi sence
Din kardeşlerimiz ✌️😎🇸🇾