Bu sekiz milyon vatandaşımızın sadece bir milyonu İstanbul'da kullanmamış!
Ne dersiniz bu sekiz milyon durum değişikliği sebep olur mu?

Bu sekiz milyon vatandaşımızın sadece bir milyonu İstanbul'da kullanmamış!
Ne dersiniz bu sekiz milyon durum değişikliği sebep olur mu?

Bende onlardan biriyim. Ama sebebi kendi tercihim değildi. Evime yakın okul değil de yarım saat mesafedeki okula çıktığım ve çocuklarla gidemediğim için🤷♀️
Anlıyorum ama lütfen bu sefer gidiniz sizden KS arkadaşı olarak rica ediyorum
hatta isterseniz yalvarırım bile
Umma iste istersen yapabilirsin
Seçimde oy kullanmayan insanların kendisine bile saygısı yok. 100 yıl önce sana bu hak verilmiş ve sen seni yönetecek olan kişiyi seçmek istemiyorsun. Belki her iki aday da sana göre değildir, olabilir. Şahsen benim ideal cumhurbaşkanı adayım belki de 100 yıl sonra gelecek ama ne olursa olsun vatandaşı olduğum ülkeyi yönetecek aday üzerinde söz sahibi olmam gerekir.
İki aday da sana göre kötü mü? En azından kötüden biraz daha kötü vardır. 20 yıl boyunca giden şu gidişatı muhakeme et. Diğer taraftan söz konusu iktidar değişikliğini tahayyül et. Kararını ver ve git oyunu kullan. Çünkü oyunu kullanmadığında da birilerinin seçimine etki etmiş oluyorsun her türlü.
Ben şahsen ikinci turda katılımın bu kadar bile olacağını zannetmiyorum oy kullanmayan sayısı çok daha fazla olacaktır. Çünkü insanlarda o kadar fazla bir umutsuzluk hakim ki bu umutsuzluğu kırmak kolay olmayacak. Gerçekten bu insanlar hangi akla hizmet oy kullanmıyorlar şaşırıyorum.
aslında cevabı vermişsiniz!!! Akla hizmet işte aklı olan bu hizmeti vatanı vatandaşı çocukları uğruna vermeli, neyse hayırlara gelsin yine yaptılar yapacaklarını ülkeme hırsız dadanmış :D
Cevap
2Cevap
Düşüncesizler
Oy kullanmayanlar eğer 2. turda kullanırsa kesinlikle sonucu değiştirir. İyiyi ummakta fayda var belki bu defa...
canları cehenneme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?